Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels in zwarte lijst LED

22
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖

Weergegeven 22 Met 22 producten

Spiegels in een zwarte lijst

Spiegels in een zwarte lijst zijn een van de meest universele meubelelementen elk stijlvol interieur. Een rechthoekige spiegel in een zwarte lijst zal zowel in een ruime woonkamer als in een kleine badkamer goed tot zijn recht komen, waar hij een moderne inrichting zal aanvullen. Grote spiegels in een zwarte lijst laten u de schoonheid van het meubilair naar voren halen, vallen op tegen de satijnen muur en harmoniëren met originele wanddecoraties, zoals foto's op canvas of uw favoriete schilderijen.

Een spiegel met een zwarte lijst is een ideaal voorstel voor wie van klassieke kleurencombinaties houdt en het minimalisme in de kamer wil behouden. Spiegels in een zwarte lijst kunnen gecombineerd worden met rijk gedecoreerd behang, geplaatst tegen een betonnen ondergrond en gecombineerd met een avant-gardistische stijl in een kleine badkamer. De zwarte rand van de spiegel ziet er interessant uit met zwarte badkameraccessoires en tegels in natuurlijke kleuren.

Spiegels in een zwarte lijst - stijlvol en klassiek

Badkamerspiegels in een zwarte lijst zijn een goede keuze in industriële- stijl kamers. Aan de andere kant is het de moeite waard om ze te gebruiken in een woonkamer of hal in Scandinavische stijl, omdat ze goed passen bij eenvoudige, lichte meubels. Je kunt ze aanvullen met andere zwarte details: donkere wandlampen, hangers of een eenvoudige plank voor cosmetica.

Spiegels met een zwarte lijst voor de hal zullen er geweldig uitzien in een onregelmatig gevormde hal en zorgen ervoor dat u de ongewone proporties van de kamer kunt egaliseren. Combineer aantrekkelijke accessoires met uw spiegel: het zwarte frame ziet er modieus uit met tinten goud, zilver en levendige kleuren uit de natuur.

LED-spiegel in zwart frame - een keuze voor een moderne woning

LED-spiegels in een zwart frame zijn een van de meest gekozen opties door klanten van de Artforma-winkel. Een badkamerspiegel met een zwarte lijst past goed in combinatie met een decoratieve wastafelkast en een rijkelijk versierde kraan. Het zwarte frame met discrete verlichting rond de randen van de spiegel zorgt ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt in de badkamer en kunt genieten van ontspanning in uw huis.

Heb je een spiegel nodig voor je badkamer? Het zwarte frame in Artforma producten is niet het enige voordeel van ons assortiment. Hier vind je verlichte spiegels in een zwarte lijst, met extra touchpanel en sensor, maar ook een verwarmingsmat en handige accessoires. Het aanbod omvat modellen met een ingebouwde klok, weerstation of radio, zodat u na een intensieve dag heerlijk kunt ontspannen in de badkamer. Spiegels zijn verkrijgbaar in vele interessante vormen en maten, waarmee u een samenhangend en stijlvol arrangement kunt creëren.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer