Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Verticaal

26
De verticale spiegels van Artforma zijn een uitstekende oplossing voor het optisch vergroten van de ruimte in uw interieur. Dankzij hun verticale vorm passen ze perfect in badkamers, slaapkamers of gangen en vergemakkelijken ze bijvoorbeeld de voorbereidingen voordat u het huis verlaat. De stevige constructie en de hoge kwaliteit van de materialen garanderen duurzaamheid en veiligheid bij het gebruik van onze verticale spiegels met LED-verlichting. Bovendien zal hun elegante ontwerp een stijlvol decoratief element worden in uw interieur.
Filtreren
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 26 Met 26 producten

Elegante verticale spiegels voor je huis

Bent u een verbouwing aan het plannen en daarom op zoek naar een perfect passende decoratie voor uw huis? Begin met decoratieve spiegels met extra accessoires. Het aanbod van ArtForma omvat veel spiegels in verschillende vormen. Vooralverticale spiegelsmet LED-verlichting zijn erg populair. Laat ze het uiterlijk van uw appartement volledig veranderen en een perfecte esthetische ervaring voor uw ogen bieden. Kies het model dat het beste past bij de stijl van jouw interieur. Bekijk welke accessoires je kunt gebruiken in een verticale spiegel.

Decoratie met LED-verlichting

LED-spiegelshebben niet alleen een praktische functie, maar vormen ook een elegante decoratief element, dat stijl en klasse toevoegt aan de kamer waarin het zich bevindt. Verticale spiegels zijn vooral populair vanwege hun praktische bruikbaarheid en het spiegeloppervlak dat prettig is om naar te kijken en de muren in vrijwel elke kamer kan versieren. LED-verlichtingin de spiegel zorgt voor een goede verlichting tijdens het uitvoeren van verzorgingsactiviteiten. Een correct geselecteerde verticale badkamerspiegel is een perfecte aanvulling op een stijlvol interieur. Bovendien is LED-verlichting zowel energiebesparend als milieuvriendelijk.

LED-verlichting - lichtinvalsysteem

Bij het kiezen van eenLED-spiegel verticaal, U kunt de optie gebruiken om het lichtinvalspatroon te selecteren. Dit betekent dat alleen het fragment dat u selecteert, wordt gemarkeerd. Verlichting rond de spiegel zorgt voor een uniforme lichtstraal aan elke kant ervan. Dit is absoluut de meest gekozen variant door onze klanten. Anderen omvatten verlichting aan de zijkanten of op geselecteerde randen, zoals de bovenkant en zijkanten. Dankzij zoveel manieren kunt u de spiegel voor uw appartement zoveel mogelijk personaliseren.

Type licht in de spiegel

Bij het kiezen van uw verticale droomspiegel voor uw appartement , let op de kleur van de verlichting. U kunt een neutrale kleur kiezen die net wat warmte en sfeer aan uw kamer toevoegt, of u kunt kiezen voor verlichting van het merk PHILIPS als u sterkere gezichtsverlichting nodig heeft, waardoor het aanbrengen van make-up gemakkelijker wordt. De LED-kleur wordt geregeld met een aanraakschakelaar.

Decoratieve spiegels - praktische vorm

Een verticale spiegel is zeker de meest klassieke en traditionele vorm van een spiegel , die in bijna elke kamer van uw huis of appartement past. Dankzij de regelmatige vormen kun je hem gemakkelijk matchen met andere decoratieve meubelen. Spiegeldecoraties zien er het beste uit in interieurs die gedomineerd worden door klassieke vormen en decoraties. Het wordt gekenmerkt door een hoge, smalle vorm die een optische vergroting van de ruimte mogelijk maakt, wat vooral wenselijk is in het geval van een kleine kamer.

Spiegelafmetingen - vind de perfecte oplossing voor uw interieur

Onze verticale spiegelszijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ze perfect bij jouw interieur passen. In het configuratiepaneel kunt u eenvoudig de afmetingen en vorm van de spiegel kiezen die het beste aan uw verwachtingen voldoen. Wij benaderen elke bestelling individueel, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de spiegel ontvangt die u nodig heeft. Omdat het product op individuele klantorder wordt gemaakt, ontvangt u na het plaatsen van de bestelling informatie over de geplande leverdatum.

Verticale LED-spiegel uit de AmbientLine collectie

Spiegels in de AmbientLine collectie worden gekenmerkt door een hoog niveau van esthetiek en decoratieve uitstraling. Door hun rechthoekige vorm, gecombineerd met verlichting, lijken ze visueel groter. Diffuus licht aan de achterkant van de spiegel is het belangrijkste kenmerk van deze collectie, met als eindresultaat een sfeervol effect. De lichtbron is niet direct op de gebruiker gericht, wat een perfecte oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar een subtielere en aangenamere lichtsfeer.

Verticale LED-spiegel uit de PremiumLine collectie

Een voorstel voor spiegels uit de collectie PremiumLine omvat een collectie verticale spiegels die het uiterlijk van uw badkamer radicaal zullen veranderen. Verticale badkamerspiegelPremiumLine is zo ontworpen dat de verlichting valt op de persoon die ervoor staat, waardoor ideale omstandigheden ontstaan voor het uitvoeren van dagelijkse verzorgingsbehandelingen. Spiegels uit deze collectie kenmerken zich door innovatieve oplossingen die het licht richten op de spiegelgebruiker, waardoor maximaal gebruikscomfort wordt gegarandeerd.

Verticale LED-spiegel uit de Colourful collectie

Verticale spiegels uit de collectie gekleurde spiegels zijn dit producten met een origineel design. Dankzij hen breng je een moderne en elegante stijl in je woonkamer of kantoor. Wanneer u een verticale spiegel uit deze serie kiest, kunt u de kleur van het oppervlak kiezen, wat een innovatieve manier is om het interieur te decoreren. Dankzij de verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen, kunt u perfect afstemmen op de stijl van de kamer en uw voorkeuren. Verticale spiegels kunnen in vrijwel elke kamer worden opgehangen, en ze zien er het meest indrukwekkend uit in donkere kleuren. Dit zijn designelementen die het uiterlijk van uw huis compleet zullen veranderen.

Aanraakschakelaar en weerstation

Ons assortiment omvat 120 modellen spiegels. Daar zitten er ook een paar bij die je misschien in je appartement ophangt. U kuntVerticale spiegelsvrij personaliseren met extra functies, afhankelijk van uw behoeften. Binnen deze functies kun je kiezen voor een touchschakelaar, sensorschakelaar of Smart Switch. Elk van deze varianten heeft bijzondere eigenschappen die je moet kennen. Dankzij extra functies worden de spiegels functioneler en nog beter afgestemd op uw behoeften.

Verwarmingsmat als extra uitrustingselement

Als u beslaan van glas wilt voorkomen oppervlakken in de badkamer, wij hebben een oplossing voor u. Wanneer u voor een ovale spiegel kiest, kunt u deze uitrusten met een speciale verwarmingsmat. Deze mat is verkrijgbaar in verschillende maten. Na het inschakelen verdwijnt de stoom snel en blijft het beeld in de spiegel helder. De schakelaar voor de verwarmingsmat is eenvoudig te gebruiken en wordt bediend met een aanraakschakelaar.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer