Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Levering

Realisatietijd bestelling

15 - 24 werkdagen

Wij garanderen

Gratis levering

Blijf op de hoogte

Status bestelling

Leveringsmethode

Courier parcel DPD

Courier parcel GLS

Courier parcel UPS


Hoe werkt het bestelproces?
1

Voorbereiding van het product

Alle spiegels en kasten worden speciaal op uw bestelling vervaardigd. Ruime configuratiemogelijkheden bieden vrijheid bij de keuze van afmetingen en extra accessoires. De productietijd is afhankelijk van het gekozen type product - de informatie wordt altijd gegeven bij het plaatsen van een bestelling. De voorbereiding begint nadat de betaling is geplaatst.

2

Kwaliteitscontrole

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt elk product na de fabricage gecontroleerd op functionaliteit en visueel voorkomen. Nadat het product door de inspectie is gekomen, wordt het voorzien van een inspectielabel met de handgeschreven handtekening van de inspecteur, waarmee wordt bevestigd dat het product aan de bestelling voldoet.

3

Een bestelling verpakken

Nadat het product door de inspectie is gekomen, gaat het naar de verpakkingsafdeling waar het zorgvuldig wordt klaargemaakt voor verzending. Met een verpakking die bestand is tegen schokken en invloeden van buitenaf, kunt u er zeker van zijn dat uw bestelling in perfecte staat zal aankomen.

4

Verzending

Onmiddellijk na het verpakken wordt uw bestelling doorgestuurd voor verzending. Zodra de producten door het transportbedrijf zijn verzonden, ontvangt u een bericht met een volgnummer, zodat u de status van uw zending in real time kunt volgen.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer