Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Klachten en retours van goederen

Uitsluiting van het recht op terugtrekking uit de overeenkomst

Het recht op terugtrekking uit de overeenkomst geldt niet voor de levering van niet-geprefabriceerde goederen die tot stand komen op basis van de individuele keuzes of de persoonlijke voorkeuren van de consument.

Producten uit ons assortiment (behalve meubelsets uit de collectie Valentina) worden volledig vervaardigd op individuele bestelling en afgestemd op de behoeften van de consument. Daarom is retour van deze producten niet mogelijk.

 

Recht op terugtrekking uit de overeenkomst

De hieronder beschreven procedure geldt alleen voor producten uit de collectie Valentina (meubelsets).

U heeft het recht om u binnen 14 dagen uit de koopovereenkomst terug te trekken zonder opgaaf van reden. De termijn voor terugtrekking uit de overeenkomst verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u in het bezit bent gekomen of waarop een door u aangewezen derde persoon anders dan de vervoerder in bezit is gekomen van de producten. De verzendkosten van de retourzending van een product komen voor rekening van de klant. Het product moet binnen 14 dagen na het moment van terugtrekking uit de overeenkomst worden verstuurd naar adres: FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Polen, telefoon: +44 203 808 5213. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor beschadiging van de producten tijdens het transport en raden daarom aan om de verzending goed te beveiligen.

Om het recht op terugtrekking uit de overeenkomst uit te oefenen dient u ons (FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma.nl, telefoon:+44 203 808 5213) op de hoogte te stellen van uw besluit tot terugtrekking d.m.v. een eenduidige verklaring (bijv. per brief, fax of e-mail).
U kunt gebruik maken van het terugtrekkingsformulier maar dit is niet verplicht.

 

Terugtrekkingsformulier

(U kunt het modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht).

Terugtrekkingsformulier

 

 

Om de termijn voor terugtrekking uit de overeenkomst te handhaven is het voldoende dat u de kennisgeving over het uitoefenen van het terugtrekkingsrecht verstuurt voordat de termijn is verstreken.

 

 

 

Gevolgen van terugtrekking uit de overeenkomst;

 

Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, worden alle door u voldane betalingen zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw besluit tot het uitoefenen van het recht op terugtrekking, door ons gerestitueerd.

U bent zelf aansprakelijk voor waardedaling van het bestelde product ten gevolge van ander gebruik dan noodzakelijk was voor het constateren van het karakter, de eigenschappen en het functioneren van het bestelde product .

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer