paypal
Belangrijke informatie! Service, verzending en productie gaan gewoon door. Bestellingen worden geleverd volgens de termijnen die op de website van de winkel vermeld staan!

Klachten en retours van goederen

A. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ons aanbod producten van de hoogste kwaliteit, vrij van gebreken, bevat. Wij reageren op eventuele gebreken aan de principes uiteengezet in de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek (met name in artikel 556 en artikel 556 ( 1) -556 (3) van het Burgerlijk Wetboek.).
B. Als u een klacht voor een product wilt indienen, neem dan contact met ons op via e-mail op biuro@artforma.eu of bel +44 203 808 5213
C. Om de klachtenperiode te verkorten, moeten de volgende gegevens in het bericht worden opgenomen;
· Naam en achternaam
· Adres
Bestellingnr.
· De datum van sluiting van de overeenkomst die de basis van de klacht vormt
· Onderwerp van de klacht
· Een foto of video van een schade / defect
· Verwachtingen met betrekking tot de klacht (uitwisseling / terugbetaling / korting)
D. Klachten worden binnen 14 dagen na de datum van ontvangst behandeld. Het antwoord met betrekking tot de klachtbeslissing wordt verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het bestellen van de goederen.

RETOUR
A. Het recht om de overeenkomst te herroepen vervalt binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. Tijdens deze periode kan de Klant zich zonder opgave van redenen terugtrekken uit de aankoop.
B. Om gebruik te maken van het retourrecht, kunt u een e-mail sturen naar biuro@artforma.eu met een duidelijke verklaring van uw beslissing om deze overeenkomst te herroepen. Dit kan met behulp van de bijgevoegde sjabloon van het herroepingsformulier, maar het is niet verplicht.
De kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant. De goederen moeten binnen 14 dagen na de herroeping van de koopovereenkomst teruggestuurd worden naar het adres: FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Polen, Telefoon: +44 203 808 5213. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan de inhoud van de zending gedurende het vervoer en daarom raden wij u aan om uw zending te verzekeren.
C. Effecten van herroeping
In geval van terugtrekking uit de overeenkomst worden alle kosten die zijn gemaakt voor de aankoop van het product, inclusief bezorgkosten, inbegrepen. Het geld wordt teruggegeven uiterlijk veertien werkdagen gerekend vanaf de dag waarop de kennisgeving werd doorgestuurd naar de klantenservice. Er wordt dezelfde betalingsmethode gebruikt om de betaling terug te geven als die gebruikt in de oorspronkelijke transactie , tenzij anders overeengekomen. We hebben het recht om de retourzending te weigeren totdat we de goederen terug hebben ontvangen of totdat is aangetoond dat de goederen niet zijn teruggestuurd.
D. Sjabloonformulier voor herroeping
Hierbij deel ik mee dat ik me terugtrek uit de verkoopovereenkomst (Gelieve rekening te houden met informatie wat niet aan uw verwachtingen voldoet - we willen in de toekomst de kwaliteit van onze producten verbeteren .)
- Datum van bestelling en datum van ontvangst van het pakket
- Voor- en achternaam
- Adres van de consument
- Datum