Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Wie zijn wij?

De firma FORAM, ook bekend onder het merk Artforma, is een toonaangevende producent van LED-verlichte spiegels in Europa. Wij verbeteren ons productieproces voortdurend en onze jarenlange ervaring in de sector garandeert een product van de hoogste kwaliteit met vrijwel onbeperkte mogelijkheden van modificatie.

120
producten
Snel
doorlooptijd
23
jaren in bedrijf
Duizenden
van verzonden producten
 

Onze verbazingwekkende wereld van spiegels

Jarenlange ervaring en de erkenning van duizenden klanten in 25 landen over de hele wereld hebben ons in staat gesteld een uniek product te creëren dat de smaak van zelfs de meest veeleisende mensen zal bevredigen - zowel estheten als mensen die interessante technologische oplossingen op prijs stellen. Onze brede waaier van spiegels met LED-achtergrondverlichting zijn zorgvuldig ontworpen producten, uitgedacht in termen van functionaliteit en decorativiteit. Het is in de eerste plaats een perfect element van de badkameruitrusting, maar ook een interessante decoratie van woonkamers, zalen of hotelkamers.

Rechtstreeks van de fabrikant

Elk door ons ontworpen model LED-spiegel kan worden uitgerust met vele functionele snufjes van uw keuze. Wij bieden add-ons met verschillende mate van bruikbaarheid om uw spiegel aan te passen. Deze omvatten anti-condensatie verwarmingsmatten, bluetooth luidsprekers, weerstations, en horloges. Elke keer gemaakt met dezelfde precisie, betrouwbaarheid en passie.

Veel plezier met winkelen, Artforma team
artforma.nl

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer