Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

LED-spiegels

338
Verlichte LED spiegels in verschillende vormen voor uw badkamer. Wij bieden ronde, vierkante, rechthoekige en afgeronde LED spiegels aan. Kies de perfecte vorm om uw unieke interieurdesign te versterken.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - FrameLine ✖
Collectie - SlimLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - WoodenFrame ✖
Collectie - Andes ✖
Collectie - Lucas ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
Collectie - Retro ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 338 producten

De beste LED-spiegels

De eerste LED-spiegels werden in 1999 op de markt gebracht. Wij beschikken over gespecialiseerde faciliteiten voor het perfect snijden en creatief bewerken van spiegels. Onze producten onderscheiden zich door de kwaliteit van de componenten die gebruikt worden in de productie en aandacht voor het kleinste detail van elk afgewerkt product. Het originele proces van kantenslijpen en spiegeloppervlakpolijsten garandeert een perfecte gladheid en uitstekende optische eigenschappen. Wij moedigen u aan om vertrouwd te raken met de patronen van natuurlijke en gedecoreerde spiegelruiten, verkrijgbaar in verschillende maten. Kies de perfecte vorm die de unieke indeling van uw interieur zal benadrukken. Wij bieden LED-spiegels aan rond, vierkant, rechthoekig en afgerond.

 

LED-spiegels in de juiste vorm en grootte

 

Wij bieden verlichte LED-spiegels in populaire vormen en maten. Tijdens het aankoopproces kan de gebruiker de afmetingen van de panelen kiezen die optimaal zijn voor de indeling van elke badkamer. De meest populaire configuraties zijn:

  • Vierkante spiegels - van 40 x 40 cm tot 100 x 100 x 100 cm,
  • Rechthoekige spiegels - van 40 x 40 cm, tot 200 x 100 cm,
  • Afgeronde spiegels - van 40 x 40 cm tot 200 x 100 cm,
  • Ronde spiegels - van diameter 40 cm tot 100 cm.

De keuze van de afmetingen van de LED-spiegels wordt gemaakt tijdens het productconfiguratieproces. Alvorens tot aankoop over te gaan, kunt u een willekeurig aantal combinaties en de invloed van de grootte van de ruiten op de uiteindelijke prijs van de spiegel controleren. Neem indien nodig telefonisch contact op met onze klantenservice.

 

Technologie in LED spiegels

 

Om te zorgen voor een laag stroomverbruik, waarvan de prijs voortdurend stijgt, hebben we LED's (Light Emitting Diode) gebruikt om onze spiegels te verlichten. Hun halfgeleiderkarakter maakt het mogelijk om bij een laag energieverbruik zichtbaar licht uit te stralen. Onze LED spiegels hebben een stroomverbruik van minder dan 10 W en een levensduur tot 15.000 uur. Ter vergelijking: een volledig kalenderjaar is 8760 uur. De door ons aangeboden producten zijn gekwalificeerd voor de energieklasse A++, maar als de leden van het huishouden het appartement het hele jaar door verlaten, zal het systeem van automatische spiegeldoving de stroom toch uitschakelen.

 

Soorten achtergrondverlichting in LED-spiegels

 

Voor de spiegelverlichting gebruiken we efficiënte LED-lampen met een specifieke kleurtemperatuur. Dit is een parameter die het mogelijk maakt de kleur van kunstlicht te vergelijken met natuurlijk licht. De meting wordt uitgevoerd volgens de thermometrische schaal van Kelvin (K).

Het type licht dat in een ruimte wordt gebruikt, is van invloed op de kwaliteit van de verlichting. Het heeft ook invloed op het humeur en de algemene stemming van een persoon - zoals het geval is bij diverse atmosferische verschijnselen, veranderingen in de tijd van de dag en zelfs het seizoen. Op basis van deze kennis hebben we gekozen voor twee soorten lichtkleuren met verschillende effecten, die perfect aansluiten bij de hoofdverlichting van de ruimte.

Op deze eenvoudige manier krijgt de gebruiker de functionaliteit van de klimaatverandering in het interieur op basis van zijn huidige behoeften, stemming of stemming. De LED-spiegel kan worden uitgerust met LED's die één van de twee kleuren uitstralen:

  • Witte warmte 3000 K - straalt warm en helder licht uit. Het ligt dicht bij de kleurtemperatuur van het licht bij zonsopgang en zonsondergang. Het bevordert rust, ontspanning, heeft een kalmerende en kalmerende werking. Als de badkamer een plek is die geassocieerd wordt met ontspanning en tijd voor jezelf, dan is de witte LED kleur van warmte de juiste keuze.
  • Witte koude 7000 K - intens wit, koud licht dat dicht bij de voor daglicht typische kleur ligt. Het heeft een mobiliserende en stimulerende werking, vult de ochtendkoffie perfect aan en brengt de juiste stemming voor een dag vol uitdagingen. Dit is een type verlichting dat vaak wordt gebruikt om werkplekken te verlichten.

Kies de juiste verlichting in overeenstemming met het beoogde gebruik van de ruimte.

 

LED spiegel ontwerp

 

Onze verlichtingsstrips zijn gemonteerd op een kunststof frame dat aan de achterzijde van het paneel is gelijmd. De lijst met een 4 mm dikke spiegel is 30 mm diep. Zo kleeft een LED-wandspiegel niet direct aan zijn oppervlak en verlicht het door LED's uitgestraalde licht gelijkmatig het oppervlak waarop hij gemonteerd is. Dit geeft een zeer gunstig ruimtelijk effect en is een ideale aanvulling op de hoofdverlichting van de ruimte.

Het diepe kunststof frame creëert ook extra ruimte, ideaal voor de montage van accessoires uit de uitgebreide lijst met accessoires voor LED-spiegels. Onze ontwerpers zijn erin geslaagd om er een touch LCD display module, een horloge, zogenaamde weerstations, spiegelverwarming en zelfs bluetooth speakers in te bouwen.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer