Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Vierkante LED-spiegels

128
Ontdek onze collectie vierkante spiegels, die niet alleen elegantie toevoegen aan je interieur, maar ook dagelijkse activiteiten nog aangenamer maken! Dankzij hun perfecte pasvorm bij meubels en accessoires kun je eenvoudig een samenhangende ruimte creëren waar je dol op zult zijn. Kies vierkante spiegels voor de badkamer of een andere kamer, om niet alleen het interieur te decoreren, maar ook te genieten van LED-verlichting en slimme systemen.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - FrameLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - WoodenFrame ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 45 Met 128 producten

Vierkante spiegels

Vierkante spiegels zijn een andere decoratieve optie die een vleugje elegantie en stijl aan uw kamer kan toevoegen. Hun regelmatige vorm past perfect in verschillende soorten interieurarrangementen en is een interessant alternatief voor ronde spiegels. In tegenstelling tot deze zien vierkante spiegels er moderner en minimalistischer uit, en hun vorm past perfect bij de loodrechte lijnen van meubels en accessoires.

Een vierkante spiegel is optie verkrijgbaar in diverse maten, waardoor u het model kunt kiezen dat het beste bij een specifiek interieur past. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen: van klassiek zilver tot meer gedurfde en moderne tinten. Wanneer u een vierkante spiegel kiest, is het de moeite waard om te onthouden dat u een lijst kiest die extra esthetische waarde aan de kamer kan toevoegen. Frames kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, metaal of glas, en hun keuze hangt af van individuele voorkeuren. Je kunt ook een model zonder lijst kiezen - het hangt af van je voorkeuren.

Net als bij ronde spiegels kunnen vierkante spiegels worden uitgerust met veel praktische functies, zoals verwarmingssystemen,LED-verlichtingof een lichtkleuraanpassingssysteem. Hierdoor geniet je van volledig comfort tijdens dagelijkse activiteiten, zoals schilderen of scheren. Spiegels in deze vorm kunnen met succes in verschillende kamers worden gebruikt, van de badkamer tot de woonkamer of slaapkamer. Door hun universele vorm passen ze in elk arrangement, ongeacht de stijl en het karakter van het interieur. Het is geen wonder dat vierkante spiegels, naast rechthoekige spiegels, een van de meest gekozen spiegels op de markt zijn.

Vierkante spiegel - voordelen

Spiegels zijn een populair en designaccessoire dat gebruikt kan worden om vrijwel elk interieur te decoreren - van de slaapkamer, via de woonkamer, hal tot de badkamer. Ze hebben een ongelooflijk vermogen om de proporties van een kamer te verbeteren en de voordelen ervan te benadrukken, waardoor het interieur groter en ruimer lijkt - zowel wat betreft de woonkamerspiegel als de slaapkamerspiegel. >of badkamerspiegels. Bovendien kunnen spiegels met een indrukwekkende, prachtig gedecoreerde lijst een oogverblindende indruk creëren.

Het belangrijkste voordeel van spiegels is echter dat ze het interieur van een kamer snel en eenvoudig kunnen transformeren. Ze passen perfect bij elke stijl en opstelling, en door hun mobiliteit zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en op verschillende plaatsen tentoon te stellen. Om de juiste spiegel te kiezen, inclusief een vierkante spiegel, moet u zich daarom laten leiden door de visie van de plaats waar deze zal worden geplaatst en de consistentie ervan met de rest van het arrangement. In glamoureuze kamers zijn modellen met een rijkelijk versierd zilveren of gouden frame het beste, terwijl het in klassieke kamers de moeite waard is om frameloze spiegels of spiegels met een delicaat spiegelframe te kiezen. In de badkamer kun je het beste modellen kiezen die geschikt zijn voor de functie ervan, bijvoorbeeld een kleinere spiegel in de gastenbadkamer en een grotere in de privébadkamer.

Grote vierkante spiegels zijn een ideale oplossing als we dat willen om het interieur visueel te vergroten. . Ze passen perfect aan de muur in de eetkamer of hal en zijn geschikt voor elke opstellingsstijl. De vierkante vorm harmonieert, net als de rechthoekige, perfect met de lijnen van het meubilair en past in elk interieur. Spiegels voegen glans en diepte toe, en hun keuze hangt af van het karakter van een bepaalde kamer. Minimalistische interieurs vereisen een spiegel met of zonder een dun, klassiek frame. In de glamourstijl zijn vierkante spiegels met een zwart, zilver of goud rijkelijk versierd frame echter een goede keuze.

Vierkante slimme spiegels - is het de moeite waard?

Mensen die moderniteit en functionaliteit waarderen, zouden geïnteresseerd moeten zijn in slimme spiegels. Deze innovatieve oplossing combineert de functionaliteit van spiegelverlichting met smart home-technologie, die veel praktische functies biedt die ons dagelijks leven verbeteren. Dankzij dit soort spiegels kunnen we gebruik maken van populaire streamingdiensten zoals Netflix, Spotify of Tidal, waarmee we tijdens het klaarmaken voor het werk of tijdens het baden naar muziek kunnen luisteren of films kunnen kijken. Bovendien kenmerken slimme spiegels zich door een modern design en elegante afwerking, waardoor ze passen in elk modern en minimalistisch interieur, ongeacht het doel en de stijl van de kamer. Ze zijn uitgerust metLEDverlichting, waardoor ze niet alleen de kamer subtiel verlichten, maar ook ruimte besparen, wat vaak handig is, vooral in kleine badkamers. Ze zijn ook verkrijgbaar als vierkante spiegels.

Moderne slimme spiegels bieden niet alleen functionaliteit, maar ook veel extra voordelen, zoals de mogelijkheid om de lichtkleur aan te passen en een ingebouwde verwarmingssysteem dat beschermt vóór het koppelen. Het loont de moeite om aandacht te besteden aan technische details, zoals stroomvoorziening en aansluiting, om de juiste oplossing te kiezen. Voor spiegels op gelijkstroom heb je een stroombron nodig en moet je de draden plaatsen, terwijl voor spiegels op batterijen batterijen met voldoende vermogen nodig zijn. Bovendien bieden slimme spiegels ook de mogelijkheid om de badkamer en andere kamers te verlichten, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid en gebruiksgemak.

Ontdek moderne vierkante spiegels voor je huis op Artforma

Artforma is een Poolse online winkel die hoogwaardige decoratieve spiegels met LED-achtergrondverlichting aanbiedt. Ons aanbod omvat spiegels in verschillende maten, vormen en functionaliteiten die de perfecte aanvulling zullen zijn op uw interieur. Alle producten die wij aanbieden zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, die duurzaamheid en hoge functionaliteit garanderen. Elke spiegel is voorzien van een handige tuimelschakelaar, waarmee je de verlichting eenvoudig aan- en uitzet. Als u waarde hecht aan moderne en comfortabele oplossingen, zullen onze spiegels zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer