Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Afgerond

15
Ontdek de afgeronde spiegels van Artforma, die de interieurs van uw huis of appartement functioneler en stijlvoller maken! Dankzij het hoogwaardige glas en LED-verlichting zullen onze spiegels een unieke charme toevoegen. Door te kiezen voor spiegels met afgeronde hoeken, krijgt u niet alleen een modern ontwerp, maar ook de mogelijkheid om de grootte van de spiegel aan te passen en moderne SMART-functies te selecteren.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 15 Met 15 producten

Ronde spiegel

Verlichte ronde spiegelsLED zijn niet alleen een praktisch element van uw badkamerinrichting, maar ook een uniek decoratief element van de kamer . De spiegels die wij maken zijn gemaakt van platen met extreem hoge kwaliteitsnormen, wat garandeert dat de producten u jarenlang van dienst zullen zijn. Het assortiment van de ArtForma winkel omvat ronde, vierkante, rechthoekige en ronde spiegels. Kies uit vele modellen uit drie collecties: AmbientLine, PremiumLine en Kolorowe. Laat de nieuwe spiegel in uw badkamer hangen en geef hem een elegante uitstraling.

Hoogwaardig glas en krachtig licht

Afgeronde spiegels zijn producten van de hoogste kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en met aandacht voor elk detail. Hierdoor zullen ze u lang van dienst zijn en hun mooie uiterlijk vele jaren behouden. Ons aanbod omvat een rondeLED-spiegel, die, naast zijn functionele gebruik, een unieke charme aan het interieur toevoegt. LED-verlichting zorgt voor nauwkeurige verlichting van het gezicht en biedt ideale omstandigheden voor make-up of scheren.

De vorm van de spiegel is belangrijk

Een ronde spiegelis een tijdloos element in het interieurontwerp. De ronde vorm brengt harmonie en verfijning in de kamer, en de afgeronde randen geven het een subtiele expressie. Alleen hier vind je ronde spiegels in verschillende maten en kleuren van het spiegeloppervlak, zodat je ze gemakkelijk kunt afstemmen op de stijl van jouw interieur. Ronde spiegel zal perfect kamers benadrukken die worden gedomineerd door ronde vormen van meubelafwerking. Bekijk ons volledige aanbod en kies een spiegel met afgeronde randen.

Afgeronde spiegels met de afmetingen die jij nodig hebt

Alle Artforma spiegels kunnen gepersonaliseerd worden volgens de behoeften van de klant. Dit betekent dat je zelf de afmetingen van de spiegel kunt kiezen en deze kunt afstemmen op de afwijkende afmetingen of indeling van de ruimte waarin je hem wilt ophangen. Kies de spiegelafwerking en de lichtkleur die het beste bij u passen. Houd je niet van koele kleurtinten? Ons aanbod omvatLED-verlichtingin warmwitte of neutrale witte tinten. Welke kies jij voor je badkamer?

Ronde LED-spiegel met glazen plank

Ergonomisch ruimtegebruik is een prioriteit. Het maakt niet uit of uw badkamer klein is of dat u de ruimte voor het opbergen van kleine accessoires wilt vergroten. De glazen plank onder de spiegel is een handig element waarmee u uw favoriete cosmetica bij de hand kunt houden. Kies voor glazen planchetten in een pakket met chromen handgrepen. De plank is gemaakt van stevig en extreem duurzaam glas, dat bestand is tegen mechanische schade. Een glazen plank is een perfecte, tijdloze toevoeging die perfect past bij vrijwel elke spiegel.

Waar hang je een ronde spiegel op?

LED-spiegels met ronde vormen zijn zeer veelzijdig en kunnen op verschillende plaatsen worden gebruikt, zoals de badkamer, waar ze perfecte verlichting bieden voor dagelijkse verzorgingsrituelen. Ronde spiegels zijn ook ideaal voor een kleedkamer, omdat ze een goed verlichte ruimte garanderen en helpen bij het kiezen van een outfit. Eenronde spiegelkan een mooi decoratief element zijn in een woon- of slaapkamer. Spiegels staan prachtig in gangen of hallen, opgehangen boven een ladekast.

AmbientLine Collectie

Ons assortiment omvat ronde spiegels uit de AmbientLine collectie, die gekenmerkt door een combinatie van moderne uitstraling en verfijnde elegantie. Decoratieve verlichting benadrukt perfect de vorm van de spiegels en maakt ze optisch groter. Het diffuse licht in AmbientLine producten is delicaat en valt op de muur waaraan de spiegel wordt opgehangen. Het effect versterkt de visuele en decoratieve ervaring. Als je geen fan bent van sterk licht dat direct op jou gericht is, dan zijn de spiegels uit de AmbientLine collectie iets voor jou.

PremiumLine Collectie

Afgeronde spiegelsM uit de PremiumLine collectie zijn voorbeelden van producten die een andere dimensie zullen toevoegen aan de inrichting van uw badkamer. De PremiumLine serie kenmerkt zich door maar liefst 19 modellen spiegels met lijst die je perfect kunt afstemmen op de afmetingen van jouw interieur. Afgeronde spiegelszijn zo ontworpen dat het tegenlicht op de persoon valt die tegenover staat. Deze verlichtingsoptie in PremiumLine-spiegels is veel beter voor het aanbrengen van make-up. Door de gebruikte oplossing wordt het licht volledig gericht op de persoon voor de spiegel.

Kleurrijke Collectie

De spiegels uit de Kolorowe collectie zijn onderscheidend door hun unieke ontwerp. Hun aanwezigheid in uw woonkamer of kantoor zal de kamer een elegante uitstraling geven.

Dooreen ronde spiegeluit deze serie te kiezen, kunt u de kleur van het oppervlak kiezen. Dit is een geheel nieuwe en functionele manier om uw interieur aan te kleden. Stem de kleur van het spiegeloppervlak af op uw individuele behoeften en de stijl van de kamer. Je kunt ze in bijna elke kamer ophangen. De meest effectieve kleuren van de platen zijn goud en grafiet. Kies een moderne afwerking voor uw appartement.

Extra uitrusting die uw dagelijks leven zal veranderen

Ronde spiegels Artforma LED's kan personalisatie van extra functies zijn volgens de behoeften van de klant. Het bijzondere element is een schakelaar die aanraak-, sensorisch of Smart Switch kan zijn. Bekijk ons aanbod en bekijk wat elke variant inhoudt. Dankzij hen krijgt de functionaliteit van uw nieuwe spiegel een geheel andere dimensie.

Spiegel met luidspreker en weerdisplay

Wanneer u besluit om Als u een verlichte spiegel van ArtForma koopt, heeft u de vrijheid om de functionaliteit ervan te kiezen. Wil je ontspannende muziek in de badkamer terwijl je een bad neemt, kies dan voor een spiegel met ingebouwde speaker. Wij garanderen een hoge geluidskwaliteit over een bereik van 10 m van de Bluetooth-module. Breid de bruikbaarheid van de spiegel uit en voeg er een informatiedisplay aan toe dat u op de hoogte stelt van het weer buiten. Perfecte oplossingen die uw dagelijkse routine praktisch stroomlijnen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer