Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Decor

194
De Decor-serie wordt gekenmerkt door het decoratieve patroon dat rond de rand van de spiegel is aangebracht en de achtergrondverlichting die zich tot de wand achter het product uitstrekt.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 194 producten

Decoratieve spiegels

Decoratieve spiegels zijn de perfecte aanvulling op elk interieur, of het nu een woonkamer, slaapkamer of badkamer is. Exclusieve spiegels voegen subtiele elegantie toe aan uw huis en vergroten het optisch.

 

LED verlichte spiegels zijn de best mogelijke keuze!

Wij bieden spiegels met lijsten in verschillende motieven. Het geometrische motief past in een minimalistische inrichting, terwijl het jungle-motief een uniek karakter geeft aan elke badkamer. Decoratieve bloemen op de spiegellijst zullen de kamer warmer en kleurrijker maken.

 

Extra accessoires- Een moderne LED-spiegel kan worden uitgebreid met een aantal extra accessoires om het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer te maken.

Een badkamerspiegel die niet beslaat? Ja, dat is eindelijk mogelijk! Wij hebben onze LED spiegels ontworpen voor diegenen die genoeg hebben van slecht zicht in de spiegel en een beslagen oppervlak.
Het controleren van de tijd en het weer zal de dagelijkse uitstapjes vergemakkelijken.
De klokspiegel maakt het aankleden op de tijd van uw keuze gemakkelijker dan ooit tevoren.
Cosmeticaspiegel als spiegelaccessoire, Bluetooth en batterijgevoed.
Geniet ongestoord van uw slimme LED spiegel!

 

Voor elke maat en vorm!

Op zoek naar de perfecte spiegel voor uw huis? Dat is perfect, je hebt ze net gevonden! Hoe hebben we die zekerheid? Onze spiegels zijn naar elke maat en vorm.
Een spiegel met LED-verlichting bespaart energie en geld, en zal zonder mankeren vele jaren meegaan. Elegante, moderne spiegels geven karakter aan uw interieur, zeker de moeite waard om op in te zetten!
De verscheidenheid aan afmetingen van onze spiegels garandeert dat u een spiegel zult vinden die aan uw behoeften voldoet! Er zijn klassieke maten die perfect zijn voor de badkamer, de woonkamer, maar ook meer langwerpige voor in de gang of waar u maar wilt doorkijken. Kies uit de volgende maten: 80 x 60, 70 x 50, 90 x 60, 100 x 60, 100 x 80.
De vormen van onze spiegels kunnen zijn wat u maar wilt! Rond of slechts licht afgerond om met de moderne trends mee te gaan en scherpe randen te verzachten. Rechthoekig of vierkant voor wie houdt van klassiek en elegantie.

 

Spiegel geïnstalleerd? Voeg een foto toe met de hashtag #Artforma_com om bij de duizenden tevreden klanten te horen!

 

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer