Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Badkamer

99
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - SlimLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - WoodenFrame ✖
Collectie - Lucas ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 99 producten

Badkamerspiegels. Geef uw badkamer een unieke uitstraling

Bent u in de fase van het ontwerpen van uw nieuwe badkamer voor uw appartement? Bent u op zoek naar sfeervolle wanddecoraties, inclusief spiegels die een decoratie vormen met een unieke vorm? Kies één van onze modellen. Badkamerspiegelsin ons aanbod zorgen voor positieve visuele indrukken en worden niet geassocieerd met traditionele spiegels. Als je van originele ontwerpen en elektronische oplossingen houdt, zul je zeker iets voor jezelf kiezen. Vergeet niet dat een LED-spiegel voor de badkamer niet alleen gebruikt hoeft te worden om naar te kijken, het is ook een decoratief element van uw muur.

LED-spiegels voor de badkamer

In ons assortiment zijn alleLED-spiegelsvoorzien van speciale verlichting in verschillende vormen. Jij bepaalt hoe het effect eruit komt te zien. Speciaal ontworpen lampen waarmee u precisietaken kunt uitvoeren, zoals scheren, make-up of tandenpoetsen. Hiervoor wordt LED-verlichting in spiegels gebruikt, die voor de juiste hoeveelheid licht zorgt zonder verblinding. Met decoratieve LED-verlichting kunt u interessante lichteffecten creëren, die op hun beurt de sfeer in de badkamer beïnvloeden.

Badkamerspiegels - hun vorm is belangrijk

Bij het kiezen badkamerspiegel, bedenk hoeveel ruimte je ervoor kunt vrijmaken aan de muur. Dit is erg belangrijk omdat je door de afmetingen van de muur te kennen de spiegel nauwkeuriger kunt afstellen. Of misschien kies je voor een onregelmatig gevormde spiegel? Ons aanbod omvat spiegels in ovale en hoekige vormen. Ovale of ronde badkamerspiegels zijn populair geworden. De ronde vorm brengt delicatesse en harmonie in de kamer, en de zachte lijnen geven het een uniek karakter en stijl.

Grootte van een badkamerspiegel - hoe combineer je deze?

Afmetingen spiegels moeten vergelijkbaar zijn met de afmetingen van de wastafel of wastafelkast. Dit zorgt voor een harmonieuze uitstraling. De hoogte van de spiegel moet worden aangepast aan de lengte van de badkamergebruiker. Daarom moet het op een hoogte worden geplaatst waarop u het comfortabel kunt gebruiken. Als er veel ruimte in de badkamer is, kunt u een grotere spiegel kiezen, die ruimte toevoegt en de kamer visueel vergroot. In kleine badkamers is het op zijn beurt beter om een kleinere spiegel te kiezen, zodat deze het interieur niet overweldigt. Als je wilt dat de spiegel meer decoratief is, kun je kiezen voor een onregelmatige vorm of een lijst die karakter aan de kamer geeft. Je kunt ook de hele set in één keer kiezen; de badkamerspiegelkast en spiegel moeten bij elkaar passen.

Op maat gemaakte badkamerspiegels

Ons aanbod omvat LED-spiegels in vele maten, zodat u een product kunt vinden dat perfect bij uw kamer past. LED-spiegelszijn verkrijgbaar met afmetingen als 70×50, 80×60, 100×60, 120×60, 120×80, 140×60, 140×80 en zelfs 200×100. Daarnaast Naast esthetische aspecten is een badkamerspiegel op maat ook praktisch. Goed geselecteerde productafmetingen helpen de badkamer visueel te vergroten, waardoor de indruk van ruimte en licht toeneemt. Hierdoor kan een op maat gemaakte spiegel een goede oplossing zijn voor kleinere badkamers.

AmbientLine Collectie

Badkamerspiegel uit de AmbientLine collectie is een perfecte combinatie van moderne stijl en elegantie. Kies de bijpassende vorm van de LED-spiegel voor uw badkamer. Kies een productoptie met ingebouwde LED-verlichting, die perfect is voor badkamers van verschillende afmetingen. Het subtiele en diffuse licht dat uit het oppervlak komt, zorgt voor een uniek lichteffect. Hierdoor krijgt de badkamer een unieke sfeer. De verlichte LED-spiegel voegt een unieke sfeer toe en creëert de sfeer waar u van gedroomd heeft.

PremiumLine Collectie

LED-spiegels voor De badkamer uit de PremiumLine-serie biedt onbeperkte mogelijkheden voor het inrichten van een badkamer met een moderne stijl. Ons assortiment omvat maar liefst 19 verschillende decors voor ingelijste spiegels, die kunnen worden afgestemd op badkamermeubels. De Premium serie is speciaal zo ontworpen dat het licht precies gericht wordt op de persoon die voor de spiegel staat. Klanten kunnen kiezen uit vele decoraties, waaronder koper, zwart, wit, goud en zilver.

Decorcollectie

We weten hoe belangrijk het is om volgen de volgende interieurtrends en daarom hebben we de Decor-collectie gecreëerd, diebadkamerspiegelsmet een decoratief frame biedt. In ons configuratiepaneel kunt u een palet selecteren en zien hoe ze er in al hun glorie uitzien. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te zien hoe het uiteindelijke effect eruit ziet. Door een decoratief fineer te kiezen, krijgt u niet alleen een uniek ontwerp, maar verhoogt u ook de weerstand van de spiegel tegen beschadiging en vocht. Het is een zeer praktische oplossing!

SlimLine Collectie

Heeft u waarde aan innovatieve oplossingen tijdens het interieurontwerpproces? Dan is dat mooi, want in ons aanbod vindt u compleet nieuwe badkamerspiegels uit de SlimLine collectie. Spiegeldecoraties worden gekenmerkt door een extra afdekking. Het is een innovatieve optie voor spiegels, omdat je alle extra elementen achter een elegante cover kunt verbergen. Bovendien wordt deze hoes gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en weerstand tegen vocht.

Houten Frame Collectie

Wij hechten waarde aan ergonomische mogelijkheden voor het opbergen van accessoires. Badkamerspiegels uit de Wooden Frame-collectie zullen deze functie perfect vervullen omdat ze een frame hebben met een ingebouwde plank voor cosmetica. Dankzij deze oplossing kun je er je meest noodzakelijke badkameraccessoires op opbergen. Kies één model uit 15 verschillende decorkleuren en match de spiegel met frame met de rest van het meubilair in je badkamer. Creëer het effect van een luxe badkamer met bijzondere accessoires.

Lucas Collectie

Wil je helemaal los gaan met de inrichting van je badkamer? De Lucas-collectie is voor jou! De producten combineren een spiegel met extra planken. Dit is een heel praktische oplossing, vooral als je het gebruik van de ruimte wilt maximaliseren. Hierdoor heeft u eenvoudig toegang tot de meest noodzakelijke accessoires die u op het onderste deel van het spiegelframe kunt bewaren. Wij bieden drie kleurvarianten van de spiegelafwerking. Bekijk welke het beste bij uw project past.

Badkamerspiegels - veelgestelde vragen

Welke soort spiegel kiezen voor de badkamer?

Een badkamerspiegel moet afgestemd zijn op de behoeften van al uw leden van het huishouden. De functionaliteit die in dit artikel verborgen zit, is het hoge gebruikscomfort en de esthetiek van de afwerking, wat de waarde van de kamer vergroot. Meestal vult een badkamerspiegel de ruimte boven de kaptafel of wastafel. Je kunt ze op de hele muur plaatsen, waardoor een kleine badkamer visueel wordt vergroot. Als je een kleine ruimte inricht of een kamer met een bijzondere vorm, is een kleinere spiegel met LED-verlichting een goede oplossing, aangevuld met extra functies, zoals een radio of een Bluetooth-speaker.

Hoe verlicht je een badkamerspiegel?

Om een badkamerspiegel zijn functie te laten vervullen, heeft hij kwaliteitsverlichting nodig. Een alternatief voor klassieke plafondlampen of wandkandelaars is een LED-badkamerspiegel met een speciaal verlichtingspaneel ingebouwd in het spiegeloppervlak. Je vindt het verlichtingselement langs de gehele rand van de spiegel of in een deel ervan. Hierdoor kunt u de intensiteit van het licht en de opstelling ervan in de badkamer aanpassen aan uw eigen voorkeuren.

Op welke hoogte moet u een spiegel in de badkamer?

Je kunt de badkamerspiegel op ooghoogte hangen, een paar centimeter boven de wastafel. Het moet uw gezicht en een groot deel van uw figuur nauwkeurig weerspiegelen. Heb je een kleine kamer, dan geeft een spiegel aan de hele muur meer diepte en benut je elke centimeter van de kamer optimaal. Een spiegel op een smalle muur helpt de verhoudingen van uw badkamer gelijk te maken en een driedimensionaal effect te creëren.

Wat voor soort spiegel voor een kleine badkamer?

Tijdens uw dagelijkse toiletbezoek maakt een badkamerspiegel het gemakkelijker om routinematige activiteiten uit te voeren, zoals het zorgvuldig aanbrengen van make-up. De perfecte badkamerspiegel voor een kleine badkamer is er een die de eigenschappen van een klassieke spiegel combineert met een multifunctioneel apparaat dat je helpt ontspannen. Een LED-spiegel met ingebouwde verlichting is voor u een aanzienlijke ruimtebesparing. Wanneer u een spiegel van Artforma kiest, kunt u gebruik maken van de ingebouwde Bluetooth-luidspreker of weerstation en SmartPanel, waarmee u uw droombadkamer kunt ontwerpen, ongeacht de grootte.

Jak een badkamerspiegel installeren?

Je kunt op twee manieren een spiegel in de badkamer installeren. Ten eerste hang je hem aan de handvatten en ten tweede plak je hem op de gekozen ondergrond. Je bevestigt de badkamerspiegel met een speciale lijm, waarmee je de spiegel op tegels, beton en meubelfronten kunt bevestigen. Nadat u het oppervlak grondig hebt gereinigd en gedroogd, verdeelt u de lijm over het gehele achteroppervlak en bevestigt u de badkamerspiegel op de geselecteerde plaats.

Waar te koop een badkamerspiegel?

De moderne badkamerspiegel van Artforma is verkrijgbaar in verschillende afwerkingsvarianten. Er wordt een samenhangend geheel gecreëerd door functionele meubelen, kasten en een badkamerspiegel, die u terugvindt in het winkelaanbod. Naast de klassieke LED-spiegel kunt u kiezen voor een model verrijkt met de nieuwste technologieën. Je kunt kiezen uit spiegels met een sensor of aanraakschakelaar, te bedienen via afstandsbediening of Wi-Fi. Je kunt elk ontwerp aanvullen met een make-upspiegel, een verwarmingsmat of een nette plank voor cosmetica die de ruimte helpen organiseren.

Hoeveel kost een badkamerspiegel kosten?

De prijs van een badkamerspiegel is afhankelijk van de grootte, vorm en extra functies, zoals een weerstation of weerstation. Een LED-badkamerspiegel met ingebouwde radio of klok beperkt het aantal voorwerpen in een kleine kamer en houdt je badkamer netjes. Kies je voor een badkamerspiegel met SmartPanel, dan kun je met één apparaat je favoriete functies in huis gebruiken en na een lange werkdag heerlijk ontspannen in een goed ingerichte badkamer.

Welke vorm badkamerspiegel moet je kiezen?

De keuze voor de spiegelvorm hangt af van individuele voorkeuren en de stijl van de badkamer. U kunt kiezen voor ronde badkamerspiegels die delicaat en elegant zijn, rechthoekige badkamerspiegels die een klassieke uitstraling hebben, ovale spiegels voor een subtiel effect of ronde badkamerspiegels die een moderne uitstraling aan uw badkamer toevoegen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer