Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Ovale Spiegels

16
Verlichte LED spiegels in verschillende vormen voor uw badkamer. Wij bieden ronde, vierkante, rechthoekige, afgeronde en ovale LED spiegels aan. Kies de perfecte vorm om uw unieke interieurdesign te versterken.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 16 Met 16 producten

Moderne ovale spiegels die uw ruimte zullen veranderen

Wilt u de inrichting van uw interieur veranderen en het een net iets andere, extravagante uitstraling geven? Begin met accessoires en kies voor deovale spiegelArtforma, die uw appartement compleet zal veranderen. Ons aanbod omvat decoratieve spiegels in verschillende vormen. Vooral de ongewone zijn populair. Ovale spiegels metLED-verlichtinggaranderen uw ogen een perfecte esthetische ervaring. Kies het model dat het beste past bij de stijl van het interieur.

LED-verlichting voor je spiegel

Spiegels met LED-verlichting het is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een decoratief element dat stijl en elegantie aan de hele kamer toevoegt. De Ovale spiegel is vooral populair vanwege zijn moderne uitstraling. LED-verlichting zorgt voor een goede gezichtsverlichting tijdens verzorgingsactiviteiten. Bovendien is het zeer energiezuinig. Op deze manier zijn ovale spiegels met achtergrondverlichting niet alleen een praktische, maar ook een ecologische keuze voor je badkamer.

Niet-standaard vormen

Ovale spiegelszijn absoluut een gedurfde stap in de richting van het inrichten van een niet-standaard interieur. Als u niet van verveling houdt en op zoek bent naar innovatieve decoratieve oplossingen, kies dan voor een ovale spiegel die uw gasten zal verrassen. Ons aanbod omvat producten met verticale of horizontale oriëntatie. Houd er rekening mee dat ovale horizontale badkamerspiegels meer ruimte aan de muur nodig hebben. Ze komen het beste tot hun recht in een kamer met een grote ruimte, waardoor de spiegel niet naar de achtergrond verdwijnt, maar goed belicht wordt.

Mogelijkheid om de afmetingen van de spiegel te kiezen 

Ovale spiegelsop maat gemaakt zijn een ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan originaliteit en unieke oplossingen in hun interieur. Dankzij de mogelijkheid om de juiste afmetingen en het type spiegeloppervlak te selecteren, kunnen deze perfect worden afgestemd op de individuele behoeften en stijl van het appartement. Ovale spiegelskrijgen elegantie en tijdloos karakter en introduceren een subtiel vleugje luxe in elk interieur. De ovale vorm van de spiegel is perfect voor een badkamer, slaapkamer of woonkamer, afhankelijk van de grootte en stijl.In welke kamer past een ovale spiegel?

Ovale spiegelpast in verschillende kamers, afhankelijk van de stijl en decoratieve functie die je eraan wilt geven. In de badkamer kan eenovale spiegel er goed uitzien boven de gootsteen, vooral als het een kleinere spiegel is die niet te veel ruimte in beslag neemt. In de slaapkamereen ovale spiegelkan een interessant decoratief element zijn boven de kaptafel of ladekast. In de woonkamer kan het stijl en elegantie toevoegen als het goed past bij de rest van het interieur. Onthoud dat jij het bent die beslist over de inrichting van je interieur.

Spiegels uit de AmbientLine collectie

De AmbientLine collectie biedt ovaalvormige spiegels die worden gekenmerkt door een elegant ontwerp en verfijnde stijl. Dankzij de verlichting rond de omtrek van de spiegel lijkt dit element visueel groter. Kenmerkend voor de collectie is het diffuse licht dat van de achterkant van de spiegel komt en de muur verlicht, waardoor een sfeervolle sfeer ontstaat. Dit is een ideale oplossing voor mensen die de voorkeur geven aan subtiel licht dat niet direct op de gebruiker van de spiegel gericht is.

Spiegels uit de Kolorowe collectie

De De Kolorowe-spiegelcollectie omvat producten met ongebruikelijke patronen en een elegante en moderne stijl. Kenmerkend voor deze producten is een extra optie waarmee u de kleur van de ruit kunt kiezen. Het is een innovatieve manier om innovatieve interieurs te decoreren die gedomineerd worden door de modernste combinaties van architecturale stijlen. Door een spiegel met jouw favoriete kleur te kiezen, weet je zeker dat niemand er onverschillig aan voorbij zal gaan. Ovale spiegelsuit de Coloured collectie zullen de ruimte om je heen aanzienlijk veranderen.

Verwarmingsmat, oftewel bescherming van je spiegel

De badkamer is een ruimte waar door de hoge luchtvochtigheid glasoppervlakken vaak beslaan. Wij weten een manier om dit effect te vermijden. Wanneer u een ovale spiegel aanschaft, voorzie deze dan van een extra verwarmingsmat. Het is verkrijgbaar in verschillende maten - van minimaal 20 × 30 cm tot maximaal 40 × 60 cm, afhankelijk van de grootte van de spiegel en andere elementen die het oppervlak van het glas beperken. Zodra je de verwarmingsmat aanzet, verdwijnt de stoom snel waardoor je een helder beeld krijgt. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en te bedienen met een extra aanraakschakelaar.

Glazen planchet als extra element

Optimaal ruimtegebruik is cruciaal, ongeacht of uw badkamer klein is of u gewoon meer ruimte wilt om kleine accessoires op te bergen. Wij bieden glazen planken met verchroomde handgrepen die perfect bij uw spiegel passen en waarmee u gemakkelijk cosmetica kunt opbergen. De glasplank is gemaakt van een stevig en uiterst duurzaam materiaal dat bestand is tegen mechanische schade. Dit is een tijdloos accessoire dat niet alleen ruimte bespaart, maar ook perfect bij je spiegel past.

Een cosmetische spiegel die de dagelijkse make-up gemakkelijker maakt

Als u elke dag uw make-up in de badkamer doet, heeft u waarschijnlijk wel eens een situatie meegemaakt waarin uw traditionele spiegel niet voldeed. Voor meer comfort bij het uitvoeren van dagelijkse verzorgingsactiviteiten hebben we een speciale cosmetische spiegel gemaakt, die een extra onderdeel van de spiegel is. Het driemaal vergrote beeld en de extra verlichting zullen het make-upproces zeker verbeteren. Kijk hoe handig dat is!

Een aangenaam bad met muziek op de achtergrond

Een spiegel met speakerfunctie waar je via Bluetooth verbinding mee kunt maken ? Klinkt geweldig, toch? OnzeovaleArtforma spiegels hebben precies deze functie. Creëer een echte SPA-achtige sfeer in uw badkamer en zet uw favoriete ontspannende muziek aan. U zult zien hoe prettig het is om extra functies te gebruiken waarvan u geen idee had! Wij garanderen u een hoge geluidskwaliteit en de beste zintuiglijke ervaring. Je vraagt je waarschijnlijk af of de ingebouwde speaker zichtbaar is... Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, want hij zit verborgen achter een glasplaat.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer