Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Hal

34
Filtreren
Type kamer - Hal ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Andes ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 34 Met 34 producten

Een nieuwe spiegel in de hal van je huis

Breng jij graag veranderingen aan in de ruimte om je heen? Begin met accessoires die de oude kamer snel zullen veranderen. Wij bieden originele spiegels met extra functies die u zullen verrassen. Dankzij voortdurende verbetering van het productieproces en jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u producten van de hoogste kwaliteit aanbieden met vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Elke spiegel wordt met de hand gemaakt op individuele klantorders, wat het unieke karakter ervan en de aanpassing aan specifieke behoeften garandeert.

Rond of rechthoekig? Decoratieve spiegel voor in de hal

Als je een zachtere, meer organische uitstraling wilt, zijn rondeLED-spiegelseen goede keuze. Ze kunnen ook de scherpe hoeken en lijnen van je interieur verzachten, bijvoorbeeld als je veel hoekige meubels hebt. Spiegels voor de halmet afgeronde vormen kunnen een ideale oplossing zijn als u een meer niet-standaard haldecor wilt creëren. Wil je een minimalistischer en eleganter ontwerp? Bekijk ons aanbod en vind een decoratieve spiegel die perfect bij u past. Ze zullen zeker gemakkelijker te combineren zijn met andere elementen van het ontwerp van de hal, bijvoorbeeld meubels of verlichting.

Op maat gemaakte spiegel in de hal

De hal is een plek waar meestal een verticale spiegel wordt geplaatst, zodat je jezelf van top tot teen kunt zien. De hoogte van de halspiegel moet minimaal 140-150 cm zijn en de breedte minimaal 50 cm. Een betere keuze is echter een spiegel die 80-90 cm breder is. Om de hal visueel te vergroten, is het de moeite waard om er een grote spiegel in te plaatsen, waardoor de indruk ontstaat van een veel grotere kamer. Een spiegeloppervlak is een eenvoudige manier om de grootte van een kamer optisch te vergroten en het binnenkomende licht te reflecteren. Selecteer de afmetingen van de spiegel in het configuratiepaneel en geniet van het niet-standaard uiterlijk.

Het beste verlichtingssysteem voor een halspiegel

LED-spiegelsverticaal geven je veel mogelijkheden tot personalisatie dankzij verschillende verlichtingsopties. U kunt ervoor kiezen om het licht op een geselecteerd deel van het product te laten vallen of om de spiegel rondom gelijkmatig te verlichten, wat het meest populair is onder onze klanten. Ook zijn er mogelijkheden voor het verlichten van de zijkanten of geselecteerde randen zoals de boven- en zijkanten. Hierdoor heb je volledige aanpassingsvrijheid, waardoorde achtergrondverlichting van de spiegeler elegant uitziet.

Waar plaats je de spiegel in de hal? 

Vraagt u zich af waar uw nieuwe LED-spiegel het beste tot zijn recht komt? Meestal worden ze op de zijmuur bij de ingang van het appartement gemonteerd. Een populaire locatie is de muur achter de deur, maar er moet een deurstopper worden gebruikt om te voorkomen dat de deurklink de spiegel raakt. Als u onbeperkte opstellingsmogelijkheden heeft, zult u zeker de perfecte plek vinden die de pracht van de LED-verlichte spiegel zal benadrukken.

Verticale of horizontale spiegel?

Houd bij het kiezen van de vorm en oriëntatie van de spiegel rekening met waar hij zal worden opgehangen en welke functies hij moet vervullen. Een horizontale spiegel voor de hal komt het beste tot zijn recht boven een ladekast of onder een brede decoratieve plank waar je je sleutels neerlegt. Op de kledingkast is het, net als in de hal, de moeite waard om een verticale spiegel op te hangen waarmee je je hele figuur kunt zien. In kleine, smalle ruimtes kunnen deze spiegels helpen de ruimte visueel te vergroten.

AmbientLine Collectie

Spiegels uit de AmbientLine collectie onderscheiden zich door hun unieke uitstraling en hoogwaardige esthetiek. Door hun rechthoekige vorm en verlichting lijken ze visueel groter. Het belangrijkste kenmerk van deze spiegels is het strooilicht aan de achterkant, wat voor een sfeervolle sfeer zorgt. De lichtbron is niet direct op de gebruiker gericht, wat deze collectie ideaal maakt voor mensen die de voorkeur geven aan subtiele en aangename verlichting.

PremiumLine Collectie

De PremiumLine collectie biedt halspiegels in verschillende oriëntaties - zowel verticaal als horizontaal. Hoogwaardige spiegels zijn zo ontworpen dat de verlichting zich richt op de persoon die ervoor staat, waardoor dagelijkse verzorgingsrituelen nog gemakkelijker en comfortabeler worden. De gebruikte innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat het licht op de spiegelgebruiker wordt gericht, wat het hoogste niveau van gebruikscomfort garandeert.

Decorcollectie

Halspiegels De Decor-collectie is een combinatie van functionaliteit en esthetiek van de hoogste kwaliteit. Spiegels uit deze collectie zullen liefhebbers van originele interieurontwerpoplossingen aanspreken. Spiegeldecoraties uit de Decor-serie zijn niet alleen functioneel, maar ook artistiek, wat de aandacht van de gasten trekt en originaliteit aan het interieur toevoegt. Naast het bijzondere patroon beschermt het fineer de spiegel tegen vocht en beschadigingen. Kies voor een moderne benadering van interieurdesign en voeg een uniek karakter toe aan je huis dankzij de Decor collectie.

Andes Collectie

Het ergonomische ontwerp van de spiegel met hangers is een praktische oplossing voor uw hal. Daarnaast beschikt het product over veel bewerkingsmogelijkheden, passend bij de stijl van jouw kamer. In ons aanbod vindt u een halspiegel met een elegante en moderne stijl die verfijning aan uw interieur zal toevoegen. De spiegel is voorzien van hangers waarmee u uw hoed, sleutels, jas, jasje of andere spullen handig kunt opbergen. Bovendien zijn er drie haken aan de spiegel gemonteerd, waardoor de functionaliteit nog verder wordt vergroot. Een extra halkast zal het comfort van het opbergen van kleine accessoires zeker vergroten.

Apparatuur die het nut van de spiegel in de hal vergroot

Wanneer u besluit een spiegel voor de hal te kopen, investeer dan in de extra optie van een weerpaneel en een LED-klok. Deze twee functies kunnen in het dagelijks leven uiterst nuttig zijn. Met eenvoudige maar indrukwekkend uitziende klokdisplays en geavanceerdere stations kunt u de weertrends controleren. Hierdoor bent u voorbereid op alle weersomstandigheden als u uw huis verlaat. We bieden drie opties voor het bedienen van het LCD-scherm: via aanraking, applicatie of paneel aan de achterkant van de spiegel.

Gangspiegels - veelgestelde vragen

Op welke hoogte moet je een spiegel in de hal hangen?

Hang de halspiegel op ooghoogte, zo vangt hij de hele silhouet aan de andere kant. Een goed idee zijn grotere spiegels voor de hal, waarmee je je garderobe vrijelijk kunt veranderen en accessoires kunt afstemmen op je kleding. Moderne spiegels voor de hal met achtergrondverlichting dienen als extra lichtbron en bieden het hoogste gebruikscomfort voor alle leden van het huishouden.

Hoe te decoreren een spiegel in de hal?

Een halspiegel kan ook een zelfstandig decoratie-element zijn. De halspiegels van Artforma zijn aangevuld met een LED-verlichtingspaneel dat je hele figuur grondig zal verlichten. Bovendien zorgt het accessoire voor een delicate gloed op de muur rond de spiegel. Het licht dat uit de spiegel komt, zal een unieke sfeer in de hal introduceren en de hoofdverlichting aanvullen. Als alternatief kunt u ook kiezen voor een decoratief spiegelmodel in een decoratieve lijst die past bij de kleuren van de kamer.

Welke spiegel moet u kiezen kies je voor de hal?

De perfecte spiegel voor de hal is er een waarmee je je hele figuur kunt zien voordat je het huis verlaat. Je kunt kiezen uit een verticale spiegel die past op een smalle en hoge muur of boven een schoenenkast. Kies voor een kleine kamer een ronde spiegel, die, in combinatie met delicaat LED-licht, het interieur lichter zal maken en visueel zal vergroten. Grote spiegels voor de hal zullen op hun beurt de vorm van een smalle kamer optisch in evenwicht brengen, zodat alle gezinsleden ze comfortabel kunnen gebruiken.

Hoe kan ik een spiegel in de hal verlichten?

Wil je de halspiegel grondig verlichten, kies dan voor plafondlampen of wandgordijnroeden met een intense lichtkleur. Een aantrekkelijk alternatief voor traditionele verlichtingsmethoden zijn LED-spiegels, verkrijgbaar bij Artforma. In de winkel vind je spiegels met verschillende lichtkleuren - warm, neutraal en koud, evenals sensor- of aanraaklichtschakelaars. Het verlichtingspaneel wordt langs de gehele rand van de spiegel of in het geselecteerde deel ervan geplaatst.

Waar kan ik een halspiegel kopen?

Bij Artform kunt u kiezen uit vele modellen spiegels in de vorm van een rechthoek, cirkel, met decoratieve lijst of in een minimalistische vorm passend bij moderne arrangementen. Halspiegels zijn gemaakt met oog voor detail en met behulp van de nieuwste technologische oplossingen. De halspiegel van Artforma is een product dat u zal helpen ontspannen in het zachte licht, en aanvullende accessoires zullen uw ontspanningsmomenten naar een hoger niveau tillen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer