Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Woonkamer

17
Filtreren
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - Decor ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 17 Met 17 producten

Decoratieve spiegels voor de woonkamer

ModerneLED-spiegelszijn een unieke wanddecoratie die niet in de badkamer gebruikt hoeft te worden of hal. Spiegeldecoraties worden steeds vaker in woonkamers gebruikt, bijvoorbeeld Decoratieve spiegels voor de woonkamerArtforma betekent de zekerheid van hoogwaardig materiaal en functionaliteit die het dagelijks gebruik van de spiegel vergemakkelijkt. Kies een van de modellen woonkamerspiegels en geniet van de nieuwe look van je ruimte. Ga helemaal los met zijn vorm en verander de opstelling in je huis. Elke bestelde spiegel is handgemaakt en individueel afgestemd op de behoeften van de klant, wat originaliteit garandeert en perfect aansluit bij hun wensen.

De meest populaire modellen decoratieve spiegels

Ons assortiment omvat zowel moderne decoratieve spiegelszowel klassieke als. Het juiste gebruik van ruiten in woonkamers brengt veel voordelen met zich mee. Spiegels vergroten kamers visueel en voegen er lichtheid aan toe. Spiegeldecoraties zijn een geweldig idee om meer licht in de kamer te laten. De rol van spiegels houdt echter niet op bij het praktische aspect: een ingelijste spiegel kan ook een decoratief element zijn dat de ruimte verrijkt en karakter geeft. Kies een van de populaire modellen woonkamerspiegel in een onregelmatige vorm of met een kleurrijk oppervlak.

Woonkamerspiegel – waar hang je hem op?

Gemeenschappelijke ruimtes waarin tijd wordt doorgebracht met familie worden gekenmerkt door een redelijk gevestigde indeling. Om het klassieke ontwerp van de woonkamer te doorbreken, is het de moeite waard om een spiegel aan te schaffen die voor veel toepassingen geschikt is. Een woonkamerspiegel komt het beste tot zijn recht op een muur zonder andere wanddecoraties. Dan zal het spiegeleffect meer opvallen. Spiegels zullen geweldig werken boven kasten. Als je wat elegantie aan de kamer wilt toevoegen, kies dan voor een spiegel boven de ladekast.

Spiegel voor de woonkamer als kaptafel

Possession kaptafels zijn uiterst handig voor elke vrouw die graag voor haar uiterlijk zorgt. Als je een kaptafel hebt maar geen goed verlichte spiegel, raden we je aan een spiegel uit onze collectie te kiezen. Dankzij speciale verlichting breng je jouw dagelijkse make-up nauwkeurig en met plezier aan. Extra opties voor het uitrusten van de spiegel zullen van pas komen als u een beter beeld wilt krijgen. Verlichting verhoogt het comfort van uw werk voor de spiegel, en niet alleen in de badkamer. Koop gewoon een eenvoudig bureau en een verlichte Artforma-spiegel.

LED-spiegel - verlichting die uw ruimte zal veranderen

Een spiegel met verlichting is een praktisch en decoratief element in het interieurontwerp, vooral in minimalistische arrangementen. Dankzij zijn functionaliteit en esthetiek kan het een onderscheidend punt van een bepaalde ruimte zijn. Extra spiegelverlichting geeft de kamer karakter en maakt deze vriendelijker en gezelliger. Een LED-spiegel met verlichting kan de perfecte keuze zijn voor mensen die waarde hechten aan eenvoud, minimalisme en elegantie. Als je besluit spiegels in de woonkamer te plaatsen, kun je verwachten dat het interieur prachtig verlicht wordt.

Decoratieve spiegels voor de woonkamerop maat gemaakt

Een van de belangrijkste factoren voor klanten is de mogelijkheid om de afmetingen van de spiegel aan te passen aan de individuele behoeften. Elk appartement heeft verschillende kamerindelingen. Daarom bieden wij onze klanten een op maat gemaakte decoratieve spiegel aan. Hierdoor kunt u de breedte en hoogte van de spiegel aanpassen aan de specifieke plaats waar deze moet komen te staan. Wij bieden verschillende maten en soorten spiegelruiten aan, waardoor deze perfect aansluiten op de stijl en ruimtebehoefte. Ontdek welke afmetingen van de spiegel het beste bij jouw interieur passen

Ronde spiegel voor de woonkamer

Ronde spiegels zijn enorm populair vanwege hun veelzijdigheid en verkrijgbaar in vele interieurstijlen. Het gebruik ervan hoeft niet alleen beperkt te blijven tot het vervullen van een praktische functie, dat wil zeggen de mogelijkheid om het uiterlijk van de kamer te bepalen, maar het kan ook een decoratie van de hele kamer zijn. Bovendien zijn ronde spiegels, dankzij de optische vergroting van de ruimte en reflectie van licht, een uitstekende keuze als je het interieur wilt verlichten. Spiegels in ronde lijsten op strip passen perfect in Scandinavische en loftstijl interieurs. Ze kunnen met fotolijsten of foto's aan de muur worden gehangen, waardoor een originele kunstgalerij ontstaat.

Een rechthoekige spiegel boven de ladekast

Ze kunnen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de ruimte aan de muur en andere elementen van de apparatuur. Een horizontaal opgehangen spiegel zal uitstekend werken boven een ladekast, terwijl een verticaal opgehangen spiegel een extra interieurdecoratie zal zijn waarmee je je hele figuur kunt beoordelen. Rechthoekige spiegels zijn ook een ideaal decoratief element in kamers in industriële stijl. Een interessante oplossing is om een rechthoekige spiegel verticaal tegenover het raam te plaatsen. Hierdoor imiteert het extra beglazing waardoor de indruk van transparantie ontstaat.

Decor Collectie

Decoratieve spiegels voor de woonkamer uit de Decor collectie zijn een uniek aanbod voor wie op zoek is naar echte arrangementpareltjes. Decorproducten onderscheiden zich door een kleurrijk frame waaruit u kunt kiezen uit een reeks kant-en-klare patronen. Je vindt er onder meer: avant-gardistische geometrische motieven en iets delicatere vormen. Wij zijn er zeker van dat u zeker iets voor uzelf zult kiezen. Decoratieve spiegels voor de woonkameruit de Decor collectie zijn voorbeelden van wanddecoraties in goede smaak.

Kies de schakelaar voor de LED-spiegel

In elke Artforma-spiegel kunt u bovendien de achtergrondverlichtingsschakelaar selecteren. Wij bieden u twee varianten aan waar u uit kunt kiezen. De eerste is een aanraakschakelaar, een traditionele manier om de spiegelverlichting in de woonkamer aan te zetten. De tweede is een sensorschakelaar, een veel handigere manier om de spiegel met één handbeweging in te schakelen. Elke knopvariant kan in het centrale deel onderaan, langs het frame of aan de linkerkant worden geplaatst. Welke optie zou jij zelf kiezen?

Spiegels voor de woonkamer - veelgestelde vragen

Spiegel of foto in de woonkamer?

Denk bij het inrichten van de woonkamer aan accessoires die het uiterlijk van uw kamer positief zullen beïnvloeden. Een van de meest gekozen opties is een groot schilderij op de hoofdmuur. Een even interessant alternatief voor afbeeldingen of canvas is echter een woonkamerspiegel. Met spiegels voor de woonkamer kunt u een klein interieur visueel vergroten, en wanneer ze tegenover het raam worden gehangen, verlichten ze het effectief. In een grote woonkamer kun je lijsten gebruiken om een foto met een spiegel te verbinden. Ter decoratie kunt u verlichtingselementen gebruiken die uw spiegelbeeld en de kamer waarin u zich bevindt opfleuren.

Hoe u een spiegel voor de woonkamer kiest ?

Spiegels voor de woonkamer moeten passen bij de algemene stijl van uw kamer. Hun grootte hangt af van de grootte van de woonkamer en andere decoraties aan de muur. De populaire woonkamerspiegel heeft een rechthoekige vorm: je kunt hem boven de bank hangen of boven een ladekast met boeken. Als u kiest voor een spiegel met LED-verlichting, krijgt u een extra lichtbron in uw ontspanningsruimte.

Spiegel in de woonkamer - op welke hoogte moet hij worden opgehangen?

Een spiegel voor de woonkamer moet op een plaats worden geplaatst waar je gemakkelijk toegang hebt en, net zo belangrijk, waar je de spiegel duidelijk kunt zien gehele cijfer van de leden van het huishouden. Boven de bank kunt u een grote, rechthoekige spiegel met LED-achtergrondverlichting plaatsen. Een accessoire dat aan een smalle muur hangt, zal de verhoudingen in de woonkamer egaliseren. Je kunt een hoge en langwerpige spiegel aan een vrije muur tussen de ramen hangen. Dit is een geweldige manier om te profiteren van natuurlijk licht terwijl je het hele figuur past.

Waar koop je een spiegel voor de woonkamer?

Moderne spiegels voor de woonkamer met gebruik van technologische innovaties zijn te vinden in het aanbod van Artforma. In de multifunctionele woonkamerspiegel kun je de intensiteit en het soort licht aanpassen en het decoratieve LED-verlichtingspaneel zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Het aanbod van de winkel omvat ronde spiegels en rechthoekige modellen. U kunt een decoratieve lijst voor uw spiegels kiezen die uw interieur op een originele manier zal decoreren en stijl en unieke elegantie zal toevoegen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer