Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Rond

92
Ronde spiegels van Artforma zijn zowel functionele accessoires als stijlvolle toevoegingen die je interieur een originele uitstraling zullen geven. Hun vorm zal de ruimtes een zekere delicatesse en verfijning geven, waardoor ze gezelliger en harmonieuzer worden. Ronde spiegels passen perfect in elke kamer, van de badkamer tot de woonkamer. Door te kiezen voor ronde spiegels met verlichting, garandeer je jezelf niet alleen een praktische decoratie, maar ook een extra lichtbron.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖

Weergegeven 45 Met 92 producten

Ronde spiegels voor uw interieur

De ronde LED-spiegels met gestroomlijnde vormen die wij aanbieden zijn niet alleen een handig onderdeel van uw badkameruitrusting, maar ook een unieke decoratieve toevoeging die uw kamer zal laten opvallen. Artforma spiegels zijn gemaakt van glas van de hoogste kwaliteit, wat niet alleen hun functionaliteit, maar ook jarenlang duurzaamheid garandeert. Wij moedigen u aan om kennis te maken met modellen uit vier collecties: AmbientLine, PremiumLine, Decor en Kolorowe.

LED-verlichting in de spiegel

strong>Verlichting LEDin de spiegel speelt verschillende belangrijke rollen. Het zorgt voor voldoende verlichting van het gezicht tijdens schoonheidsbehandelingen. Belangrijk is dat het het esthetische aspect van uw interieur verbetert en er stijl en elegantie aan toevoegt. Spiegels met LED-verlichting doen het goed in vrijwel elke kamer, ongeacht de grootte. Door te kiezen voor eenronde spiegel weet je zeker dat de badkamerinrichting modern zal zijn.LED-verlichtingin de spiegel is energiebesparend, waardoor er geen frequente vervanging van de spiegel nodig is. de lichtbron.

Spiegels met de afmetingen die u nodig heeft

De producten van ons merk hebben het voordeel dat u hun maat kunt kiezen. Wij behandelen elke bestelling individueel en stemmen deze af op de verwachtingen van de klant. Gebruik het configuratiepaneel en stem de spiegel af op uw appartement. Ons assortiment omvat verschillende vormen spiegels, zoals rond, vierkant en rechthoekig. Welke kies jij?

Gewenste vorm - ronde LED-spiegels

Ronde spiegelszien er erg stijlvol en elegant uit. Ze zijn modieus en voegen charme toe aan elke kamer waarin ze zijn geïnstalleerd. De ronde vorm geeft hem lichtheid en subtiele charme, waardoor hij perfect past in verschillende interieurstijlen. Doordat de ronde spiegel universeel is, kan deze gebruikt worden ter decoratie van een badkamer, slaapkamer, hal of woonkamer. Een ronde spiegelzal zeker een vleugje elegantie en stijl aan uw interieur toevoegen en tegelijkertijd zijn praktische functie vervullen door een perfecte reflectie in het spiegeloppervlak te bieden.

Een plek waar je een ronde spiegel kunt ophangen

Ronde LED-spiegelsmet afgeronde vormen zijn uiterst universeel en op diverse plekken te gebruiken. In de badkamer fungeren ze bijvoorbeeld als perfect verlichte ruimte tijdens ochtend- en avondverzorgingsrituelen. Ronde spiegelszullen de ruimte van uw garderobe diversifiëren, waardoor deze chic en elegant wordt. Met zo'n spiegel zul je met veel plezier je dagelijkse stijlen creëren. Een decoratieve spiegel met een opvallende lijst kan een echte decoratie van uw eetkamer of woonkamer worden. Een spiegel aan de muur vergroot altijd optisch de ruimte en maakt deze lichter.

AmbientLine Collectie

Ronde Spiegels die u in de AmbientLine collectie aantreft, onderscheiden zich door de combinatie van goede smaak en decoratieve elegantie. Door ronde spiegels te verlichten, lijken ze optisch groter. Kenmerkend voor deze collectie is het diffuse licht dat van de achterkant van de spiegel komt en op de muur valt. Dit is een perfecte oplossing voor mensen die de voorkeur geven aan sfeerverlichting zonder dat de sterke gloed direct op de spiegelgebruiker is gericht.

PremiumLine Collectie

De PremiumLine Collection biedt ronde spiegelsdie een compleet nieuwe kwaliteit toevoegen aan de inrichting van uw badkamer. De PremiumLine serie omvat maar liefst 19 spiegelmodellen in verschillende maten, waardoor je het product eenvoudig aanpast aan de afmetingen van jouw ruimte. Ronde spiegels zijn zorgvuldig ontworpen, zodat het achtergrondlicht valt op de persoon die ervoor staat, waardoor optimale omstandigheden worden geboden voor het uitvoeren van dagelijkse activiteiten voor de spiegel, zoals scheren of make-up. De spiegels uit de PremiumLine collectie maken gebruik van innovatieve oplossingen waardoor het licht zich richt op de persoon voor de spiegel, wat het gebruiksgemak positief beïnvloedt.

Kleurrijke Collectie

Spiegelcollectie Kolorowa biedt producten met unieke ontwerpen die een elegante en moderne stijl aan uw woonkamer of kantoor toevoegen. Door eenronde spiegeluit deze serie te kiezen, kun je de kleur van het oppervlak kiezen, wat een innovatieve manier is om het interieur te decoreren. Dankzij de beschikbaarheid van diverse kleuren kun je de wanddecoraties perfect afstemmen op de stijl van de kamer en jouw voorkeuren. Ronde spiegels kunnen in vrijwel elke kamer worden opgehangen en zien er het meest indrukwekkend uit in kleuren die contrasteren met de kamer waarin ze zich bevinden.

Decorcollectie >

Ronde LED-spiegels uit de Decor-collectie zijn een echte waanzin van design en functionaliteit van de hoogste kwaliteit. Deze collectie is gemaakt voor echte liefhebbers van kunst en ongewone decoraties die de standaard van interieurs verhogen. Dooreen ronde spiegeluit het ontwerppalet te kiezen, weet je zeker dat je een geweldig effect bereikt. Het decoratieve fineer geeft niet alleen een unieke uitstraling, maar beschermt de spiegel ook nog eens extra tegen beschadigingen en hoge luchtvochtigheid in de badkamer. Kies voor niet-standaard oplossingen en geniet van hun geheel frisse uitstraling.

Meer functionaliteit voor het dagelijks leven

Wie zei dat een spiegel alleen maar hoeft te voldoen aan zijn algemeen doel? functies en een triviaal onderdeel van uw badkamerinrichting zijn? We voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en producerenbadkamerspiegelsdie zijn uitgerust met extra elementen die het gebruikscomfort verhogen. Kunt u zich voorstellen dat er tijdens het baden aangename rustgevende muziek in de badkamer wordt afgespeeld? Ronde spiegel ArtForma met een Bluetooth-luidsprekeroptie kan u aangename ervaringen bieden waar u voorheen alleen maar van droomde!

Ronde spiegel met een make-upspiegel erin

Als u problemen heeft met het tekenen van een perfecte lijn op uw ooglid, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij hebben een oplossing voor u in de vorm van een make-upspiegel geïntegreerd in het LED-badkamerspiegeloppervlak, waardoor het beeld tot drie keer wordt vergroot. Hierdoor zal uw make-up altijd perfect zijn en zal uw gezichtsverzorging in de ochtend snel en effectief zijn. Dit is een kleine gadget die uw dagelijkse routine eenvoudiger en leuker zal maken.

Ronde spiegels - veelgestelde vragen

Wat voor verlichting voor een ronde spiegel?

Een ronde spiegel van Artforma kun je op verschillende manieren verlichten. De meest praktische oplossing is een spiegel met LED-verlichting. Dit is een keuze die je gezicht en figuur zal verlichten, en de muur rond de spiegel zal opfleuren. Voor de spiegel kun je kiezen voor warm, neutraal of koud licht. Je vindt het verlichtingspaneel langs de gehele rand van de spiegel of op geselecteerde delen ervan. Een brede selectie is een kans om de badkamer van je dromen te ontwerpen.

Ronde of rechthoekige spiegel?

De maat en grootte van de spiegel is afhankelijk van de grootte van de badkamer en andere accessoires die de kamer vullen. Kies voor een kleine badkamer een ronde spiegel, afgewerkt in een minimalistische stijl. Het Artforma-accessoire is ontworpen voor badkamers met ongebruikelijke vormen, met schuine wanden of eclectische interieurs met ziel. Een rechthoekige spiegel die de hele muur bedekt, vergroot uw interieur optisch en zorgt ervoor dat u de ruimte boven de wastafel optimaal kunt benutten.

Op welke hoogte moet een ronde spiegel ophangen?

Als je je hele lichaam in je spiegel wilt zien, moet je ronde spiegel een paar centimeter boven de kaptafel of wastafel hangen. Je kunt de ronde spiegel ook handig op ooghoogte aan de muur plaatsen. Een spiegel die op deze manier is geplaatst, maakt het gemakkelijker om uw make-up aan te brengen of uw ochtendtoilet te doen. Kies als extra uitrustingselement een nette make-upspiegel of een plank voor cosmetica. Zo'n set zal een functionele en esthetische oplossing zijn, en je favoriete cosmetica zal altijd bij de hand zijn.

Waar kun je ronde LED-spiegels kopen?

Bij Artform vind je een ronde LED-spiegel in veel moderne modellen. Het aanbod omvat ronde spiegels met verschillende soorten diameters en verschillende lichtkleuren. Een belangrijk voordeel van spiegels is een aanraak- of sensorlichtschakelaar, evenals de mogelijkheid om het apparaat te bedienen met een afstandsbediening of een Wi-Fi-applicatie. Voor muziekliefhebbers is er de optie van een ingebouwde Bluetooth-luidspreker. Verschillende spiegelafwerkingsstijlen en een verwarmingsmat die verdamping tegengaat, garanderen dat de LED-spiegel van Artforma het hoogste gebruikscomfort biedt.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer