Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Rechthoekig

125
Maak kennis met de rechthoekige LED-spiegels van Artforma! Deze stijlvolle rechthoekige spiegels zullen niet alleen licht toevoegen aan je huis, maar ook praktische oplossingen bieden. Ze passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs en bieden een ongeëvenaarde kwaliteit en ontwerp. Kies onze rechthoekige spiegels met verlichting voor de badkamer of een andere kamer en geniet van geavanceerde functies, zoals lichtregeling of ingebouwde Bluetooth-luidsprekers.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - SlimLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Collectie - Retro ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 125 producten

Rechthoekige spiegels en achtergrondverlichting, een perfect duo voor moderne interieurs

Hou je van oplossingen voor je huis die visueel mooi en functioneel tegelijk zijn? Dan zijnrechthoekige spiegelsmet extra verlichting de perfecte keuze. Ze zullen het goed doen in moderne interieurs, maar dat niet alleen, want we hebben ook veel modellen die ook in meer klassieke arrangementen passen. Ook kunt u eenvoudig producten selecteren op maat. Hierdoor kan de rechthoekige spiegel zowel in kleinere als grotere ruimtes worden gebruikt.

Ons aanbod omvat horizontale modellen met verlichting in de vorm van een aantrekkelijk frame of verticale enkele strips. De achtergrondverlichting kan ook aan de achterkant van de structuur worden geplaatst en zachtjes over de muur worden verspreid. Deze oplossing zorgt ervoor dat derechthoekige LED-spiegelook een interieurdecoratie wordt. Het is de moeite waard om ze bijvoorbeeld aan een muur van baksteen, hout of beton te hangen.

 

Verticale modellen zijn de moeite waard om te monteren in kleine interieurs of in ruimtes die optische uitbreiding vereisen. Door hun grote oppervlak kun je je hele figuur erin zien.

Rechthoekige spiegelshebben sterk omlijnde lijnen. Dit vertaalt zich in een moderne uitstraling. Daarom heb je, als je op zoek bent naar een manier om een beetje stijl aan je interieur toe te voegen, de juiste manier gevonden.

Waarom zijn rechthoekige spiegels met verlichting een goede keuze ?

Door ons aanbod te bekijken, kunt u de rechthoekige LED-spiegel snel aanpassen aan de specifieke kenmerken van uw kamer. De achtergrondverlichting kan warm of koel zijn. Dit vertaalt zich in de sfeer die heerst in bijvoorbeeld de badkamer of hal. Kleurcontrole is een groot gemak, ongeacht de stijl en grootte van de kamer. Het kan handig zijn als je nauwkeurig licht nodig hebt om make-up aan te brengen of voor thuisverzorgingsbehandelingen.

Elke rechthoekige spiegel is gemaakt met aandacht voor elk detail. Je kunt kiezen uit eenvoudige modellen of modellen met een decoratieve print. Het kan een tropisch, geometrisch of bloemmotief zijn. Het hangt allemaal af van welk model je kiest. Samen met esthetische verlichting wordt de spiegel een decoratief element. Het fineer beschermt de ruit tegen mechanische beschadigingen en de nadelige invloeden van vocht. Zoals je ziet is dit een ideale oplossing voor ruimtes met stoom.

Veel producten beschikken bovendien over een speciale verwarmingsfunctie die voorkomt dat stoom bezinkt, bijvoorbeeld na een heet bad. Je kunt jezelf meteen in de spiegel aankijken!

Een rechthoekige LED-spiegelis een modern apparaat dat je op veel verschillende manieren kunt bedienen. Je kunt kiezen uit eentouchschakelaar, waarmee je eenvoudig de achtergrondverlichting inschakelt. Een sensorsensor is ook een goede oplossing. Als uw handen nat of vuil zijn, plaatst u uw hand op een afstand van maximaal 5 cm van de spiegel. Vervolgens zet u de verlichting aan en kunt u beginnen met de hygiënewerkzaamheden. De meest geavanceerde oplossing is Smart Switch, die veel mogelijkheden biedt voor het bedienen van de spiegel. Dit kan gedaan worden met behulp van een afstandsbediening, een applicatie op je telefoon of zelfs je stem!

Elkerechthoekige spiegeluit ons aanbod is ontworpen om aan jouw verwachtingen te voldoen zoveel mogelijk. Daarom is hij niet alleen voorzien van LED-verlichting, maar ook van een aantal andere mogelijkheden. Je beschikt over ingebouwde Bluetooth speakers, waardoor je jouw favoriete muziek kunt afspelen terwijl je in de badkamer of in de hal je klaarmaakt om uit te gaan. Ze zitten perfect verborgen in de behuizing, waardoor ze niet opvallen. Tegelijkertijd bieden ze een goede geluidskwaliteit.

Het enige wat je nodig hebt is een stroombron om de extra optie van een horloge en een weerstation te gebruiken. Slimme apparaten hebben ook de mogelijkheid om applicaties in te schakelen en de inhoud ervan op een ruit weer te geven. Ze zijn niet moeilijk te gebruiken omdat ze op een smartphone of tablet lijken.

Rechthoekige LED-spiegel - in welke interieurs zal hij werken?

LED spiegel die u rechthoekig kiest, ongeacht de grootte van uw kamer. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste maat te vinden of een product op maat te bestellen.

De afwerking en decoratieve elementen kunt u afstemmen op uw interieurstijl. Je kunt kiezen uit onder andere: koperen, zwarte, witte, gouden en zilveren elementen. Als u de voorkeur geeft aan producten afgewerkt met materiaal op houtbasis, heeft u ook deze mogelijkheid. Hierdoor kun je de rechthoekige LED-spiegel aanpassen aan elke decoratiestijl. Je kunt ze ophangen in een loft interieur, glamour toevoegen aan je badkamer of een klassieke hal ermee vullen.

Producten uit deze categorie dienen ook als verlichting en zijn dus perfect voor onder andere: de hal, badkamer of slaapkamer. Je kunt ook grotere modellen gebruiken als garderobe-item. Wil je op de hoogte zijn van de tijd en het weer, kies dan voor een model met extra ingebouwd weerstation. Afhankelijk van uw technische mogelijkheden kunnen rechthoekige spiegels worden verbonden via Wi-Fi of een draadloze sensor die buiten het gebouw wordt geplaatst.

Ons aanbod omvat ookslimme spiegelsdie zal voldoen aan de verwachtingen van liefhebbers van moderne gadgets. Dankzij moderne software zet je je favoriete applicaties aan en breng je een fijne tijd door in huis. Zin om tijdens het baden een tv-serie te kijken? Of misschien wat ontspannende muziek tijdens het aanbrengen van een gezichtsmasker? Geen probleem. U kunt snel en prettig gebruik maken van moderne oplossingen op basis van bekende systemen zoals Android, iOS of Chromecast. Er zijn veel applicaties beschikbaar, waaronder een webbrowser en een kalender.

Hoe zit het met een ingebouwde camera? Hierdoor zal de rechthoekige LED-spiegel je ook dienen als een manier om met je dierbaren te communiceren. Ook kun je snel checken wat er op social media gebeurt. Deze oplossing werkt in elk huis, zelfs als er veel gezinsleden zijn. Iedereen vindt hier zijn favoriete toepassingen die u zullen begeleiden tijdens uw dagelijkse hygiëne- en verzorgingsactiviteiten.

In een perfect glad glas kunt u niet alleen naar uzelf kijken voordat u naar buiten gaat of uw make-up fixeren. Wanneer de omgeving erop wordt gereflecteerd, wordt de ruimte ook optisch groter. Op deze manier is derechthoekige spiegeleen slimme oplossing voor microscopische interieurs. Bekijk het volledige aanbod!

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer