Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Rechthoekig

121
Verlichte LED spiegels in verschillende vormen voor uw badkamer. Wij bieden ronde, vierkante, rechthoekige, afgeronde en ovale LED spiegels aan. Kies de perfecte vorm om uw unieke interieurdesign te versterken.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - SlimLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 121 producten

Rechthoekig

Een grote wandspiegel is perfect voor een kamer die is ingericht in een minimalistische, Scandinavische of industriële stijl. Vooral de rechthoekige spiegel is een modieus, modern en vooral universeel voorstel. Hierdoor kunt u een tijdloos arrangement plannen dat aan ieders smaak voldoet!

 

De verlichte LED-spiegel – precies wat je nodig hebt!

In de aanbieding van Artforma vind je onder andere vierkante, rechthoekige en LED-strip-verlichte spiegels.
Rechthoekige LED-spiegel is een voorstel voor de meest veeleisende klanten. Dankzij de behuizing van de hoogste kwaliteit materialen behoudt hij jarenlang een tijdloze uitstraling. Kies zelf de kleur van de rand van de behuizing en geniet dankzij LED-technologie van milieuvriendelijkheid, natuurlijk licht en een lager energieverbruik. We bieden een grote keuze aan afmetingen en de mogelijkheid om de spiegel te personaliseren.
Vergeet niet dat je het product kunt aanpassen en een spiegel met afgeschuinde randen kunt kiezen. Het is een moderne vorm van spiegelbewerking, die bestaat uit het onder een hoek slijpen en polijsten van de randen. Hierdoor reflecteert het glas licht en ontstaat er een kristaleffect aan de randen, die zich prachtig presenteert in elk interieur. Een afgeschuinde spiegel is een kleine meerprijs die de ruimte prachtig zal afmaken!

 

Rechthoekige LED-spiegel van Artforma

Heb je vrije ruimte in je appartement en is een grote spiegel aan de muur je droom? Wil je dat de verlichte spiegel gasten en bewoners in bewondering brengt en ook nog eens aansluit bij de huidige trends? Bekijk ons aanbod en schakel bij twijfel de specialisten van Artforma in. Samen passen we oplossingen aan en verfrissen we jouw ruimte!

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer