Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Horizontaal

81
Horizontale spiegels kunnen in veel kamers worden gebruikt, zoals in de badkamer boven de wastafel, in de slaapkamer of woonkamer boven de ladekast, of in een smalle gang om de ruimte optisch te vergroten. Artforma garandeert een verscheidenheid aan beschikbare LED horizontale spiegelontwerpen, zodat u een spiegel kunt kiezen die perfect past bij de inrichting van uw interieur.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖

  • 1
Weergegeven 45 Met 81 producten

Ontwerp een spiegel voor jouw interieur

Ondergaat u een grote verbouwing van uw woning en bent u op zoek naar decoratieve spiegels van hoge kwaliteit? Een betere keuze had je niet kunnen maken. Onze collectie omvat maar liefst 120 spiegelmodellen. Wij bieden verschillende varianten spiegelvormen aan, beginnend bij ovaal en rechthoekig, eindigend met verticale en horizontale varianten. Wij zijn een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte LED-verlichte spiegels. Bekijk ons aanbod en ontwerp de spiegel waar jij van gedroomd hebt. In ons paneel kun je de spiegel die je nodig hebt vrij configureren.

LED-verlichting in de spiegel

Zodat de spiegel al zijn functies kan vervullen , is het het beste als deze ook van achteren verlicht is. Een spiegel met LED-verlichting voldoet niet alleen aan decoratieve, maar ook aan praktische eisen. Dankzij het extra licht is make-up veel sneller aan te brengen. Horizontale spiegels zijn erg populair vanwege hun bruikbaarheid. Je kunt ze met succes in de badkamer of in de slaapkamer boven de ladekast hangen. Vergeet echter niet om wat ruimte aan de muur te besparen, want zo'n spiegel ziet er het beste uit als hij belicht is.

Horizontaal spiegelverlichtingssysteem

Bij het kiezen van horizontale wandspiegel, je kunt het lichtpatroon aanpassen aan jouw voorkeuren. Er is een optie om ervoor te kiezen om alleen een geselecteerd deel van de spiegel te verlichten, waardoor je een interessant lichteffect kunt bereiken. Verlichting rond de spiegel zorgt voor een gelijkmatige lichtbundel aan beide zijden, wat door onze klanten de meest gekozen optie is. Een andere variant is verlichting aan de zijkanten of op geselecteerde randen, zoals de boven- en zijkanten. Dankzij zoveel keuzemogelijkheden kun je de spiegel personaliseren op jouw interieur.

Lichtkleur - welke kies jij?

In Via het spiegelconfiguratiepaneel kunt u de lichtkleur naar eigen smaak kiezen. De meest aanbevolen kleur is een neutrale tint, die in bijna elk appartement goed werkt, ongeacht de kleur van het meubilair en de kleur van de muren. Als u de voorkeur geeft aan warmere tinten, vindt u ook iets voor uzelf. Warmwitte LED-verlichting met een vermogen van 3000K is zeker zachter voor de kinderogen. Bij koelere kleuren adviseren wij te kiezen voor: koudwitte LED-verlichting met een vermogen van 7000K of koudwitte LED-verlichting van de bekende fabrikant Philips met een hoger lichtvermogen en een hogere diodelevensduur.

Op maat gemaakte decoratieve spiegels

Niets bevalt klanten meer dan de mogelijkheid om de afmetingen van de spiegel aan te passen. We weten hoe verschillend de indeling van kamers kan zijn bij investeringen in woningbouwontwikkelaars. Daarom voldoen wij aan de verwachtingen van onze klanten. De op maat gemaakte sierspiegel kunt u qua breedte en hoogte aanpassen. De beschikbaarheid van verschillende maten en soorten spiegelruiten zorgt ervoor dat deze perfect aansluiten op de individuele behoeften en stijl van het appartement. Bekijk welke afmetingen het beste bij jouw interieur passen.

Horizontale spiegel aan de muur - voor welke kamer?

Horizontale spiegels hebben meer ruimte nodig om op te hangen. Ze werken het beste in grotere badkamers. Een interessante oplossing is om een spiegel over de gehele breedte van de muur te hangen. Geef uw dromen over een prachtige spiegel met goede verlichting niet op. Als je een horizontale spiegel in de slaapkamer wilt plaatsen, kun je deze het beste boven een ladekast of bureau plaatsen. Een vrouwelijke kaptafel met elegante spiegel siert uw interieur en maakt indruk op uw gasten.

Horizontale spiegel uit de Ambient Line collectie

Ons assortiment omvat horizontale spiegelstoegewezen aan de collectie. De AmbientLine serie kenmerkt zich doordat de lichtstralen direct op de muur vallen en het gezicht van de gebruiker niet verlichten. Dit is zeker een iets delicatere en subtielere oplossing. Als je niet van fel licht houdt, is de horizontale spiegel LED AmbientLine perfect voor jou. Het voordeel van deze achtergrondverlichting is het creëren van een echt sfeervolle sfeer.

Horizontale spiegel uit de PremiumLine-collectie

Een andere collectie spiegels omvat modellen waarvan de verlichting is gericht op de persoon die voor de spiegel staat. Spiegeldecoraties zijn zorgvuldig ontworpen om ideale omstandigheden te bieden voor dagelijkse verzorgingsactiviteiten, zoals make-up of scheren. Horizontale spiegels uit deze collectie zorgen voor maximaal comfort tijdens gebruik. Je kunt kiezen uit de decors koper, zwart, wit, goud en zilver.

Horizontale spiegel uit de Colourful collectie

Horizontale spiegels met de mogelijkheid tot een extra kleur van het glas is het een elegante en functionele toevoeging die past bij elk type interieur. Door de mogelijkheid om uw favoriete kleur te kiezen, kunt u de spiegel afstemmen op uw individuele behoeften en de stijl van de kamer. Het aanbod omvat verschillende kleuren van de ruiten, waaronder goud en grafiet. De spiegel kan succesvol toegepast worden in diverse ruimtes, zoals een badkamer, slaapkamer, hal of woonkamer. Het is eenvoudig te installeren en dagelijks te onderhouden.

SMART-functies

Bekijk de mogelijkheden van horizontale spiegelsSMART . Dit is een geheel moderne vorm van spiegeldecoratie waarbij u kunt kiezen voor het IOS systeem. Bedien uw apparaat in de LED-spiegel precies zoals u dat op uw iPhone zou doen! De besturing wordt uitgevoerd met behulp van een geïntegreerde, draadloze muis van het gerenommeerde Logitech-bedrijf. Kies je liever voor SmartPanel van Samsung? Beheer alle apps die beschikbaar zijn in de Play Store. SmartScreen Google is de derde optie die Chromecast 4-applicaties ondersteunt.

Horizontale spiegels - extra uitrusting

Om meer comfort te garanderen tijdens dagelijkse verzorgingsactiviteiten, hebben we ook een cosmetische spiegel en een luidspreker voor de set. Wij garanderen een hoge geluidskwaliteit en een onvergetelijke esthetische ervaring. Ons aanbod omvat ook glazen planken met verchroomde handgrepen, die perfect bij uw horizontale spiegel passen en u een gemakkelijke opslag van cosmetica bieden. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, aangepast aan de maat van de spiegel en andere elementen die de oppervlakte van het glas beperken. Kies voor een speciale verwarmingsmat, waardoor de stoom snel verdwijnt en het beeld in de spiegel helder blijft.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer