Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

SMART-spiegels

63
Filtreren
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - PremiumLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Weergegeven 45 Met 63 producten

SMART-spiegels

Maak het dagelijks leven eenvoudiger! De Smartspiegel is een geweldige oplossing, niet alleen voor in de badkamer meer ook op het toilet of bij de kapstok. Ook in de voorkamer is deze spiegel een geweldig idee. De hoogwaardige toiletspiegel heeft energiezuinige ledvrlichting en toegang tot de populairste en handigste apps en de iCloud van Apple!

Al je apps binnen handbereik

Grenzeloos plezier

Je favoriete serie kijken terwijl je ontspant in bad na een drukke dag? Die luxe kun je vandaag al in huis halen. De Smart-badkamerspiegel is compatibel met jouw favoriete streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max en Prime Video. Onthaast en gun jezelf de tijd om tot rust te komen. Dat heb je verdiend!

Via Youtube, Spotify of Tidal en beluister de playlists en podcast waar je overdag niet aan toe komt. Vanaf nu haal je tijd in... onder de douche! De spiegel met luidsprekers is de beste optie voor dagelijkse ontspanning en een adempauze waarin je jouw gedachten rustig op een rijtje zet. Eén product met alles wat je nodig hebt!

Verschillende toepassingen van de SMART-spiegel

  • Lifestyle - De interactieve Smartspiegel is niet alleen een trendy toevoeging maar ook een enorme vereenvoudiging van het dagelijks leven. Ontdek hoe de led-badkamerspiegel het leven van alle bewoners aangenamer maakt!
  • Kinderkamer - Met de interactieve spiegel ontdekken kinderen de wereld en leren ze goede gewoonten aan! Introduceer de Smartspiegel in het leven van je kind zodat het zijn creativiteit kan ontwikkelen!

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer