Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

SMART-spiegels

56
Filtreren
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - PremiumLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Weergegeven 45 Met 56 producten

Slimme spiegel - een moderne toevoeging aan je arrangement

Als je een gadgetliefhebber bent en van technologische innovaties houdt, zal deze slimme spiegel zeker aan je verwachtingen voldoen jouw verwachtingen. Hiermee kun je niet alleen naar jezelf kijken voordat je het huis verlaat en je make-up fixeren, maar het zal ook een entertainmentcentrum in je badkamer zijn.Slimme spiegel zijn geavanceerde apparaten die zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke software. Hierdoor lijkt het op een smartphone of tablet met veel functies tot je beschikking.

YouTube? Spotify? Netflixen? Al uw favoriete apps zijn binnen handbereik. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Terwijl je 's ochtends naar het toilet gaat, kun je ontdekken welke nieuwe albums op internet zijn verschenen of wat er is gebeurd met de hoofdpersoon van de serie die je bekijkt. Hierdoor kunt u uw badkamer eenvoudig veranderen in een plek waar u nog meer van zult houden!

De intelligente spiegelvereist een constante stroomtoevoer om er de meeste voordelen uit te halen. Applicatie-ondersteuning bestaat echter niet alleen uit voordelen.Slimme spiegelshebben ook een aantrekkelijk uiterlijk en prachtige verlichting. Hierdoor zorg je voor een extra lichtbron die bijzonder sfeervol en diffuus is. Ons aanbod omvat producten met verschillende lichtkleuren. Zo kies je zelf de perfecte variant, ongeacht of je van warme of koude verlichting houdt.

Je kunt kiezen uitLED-spiegelsmet diverse systemen, waaronder: iPadOS 15 , tvOS of Android. Het hangt allemaal af van uw smaak en voorkeuren. De software bepaalt voornamelijk tot welke applicaties u toegang krijgt. Het Android-systeemof enig ander systeem uit ons aanbod zal op geen enkele manier moeilijk te gebruiken zijn.

Waarom is het de moeite waard om een slimme spiegel?

Ons aanbod omvat hoogwaardige spiegels die veel belangrijke functies tegelijkertijd vervullen. Ze zijn een entertainmentcentrum, een plek voor gezichts- en lichaamsverzorging en zorgen ook voor een goed verlichte ruimte in de badkamer. Daarom worden ze in de praktijk veel gebruikt. Dit is een investering in een product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Door te kiezen voor eenintelligente spiegel, kies je voor een multifunctionele oplossing. Je hoeft niet apart te investeren in geïntegreerde speakers in bijvoorbeeld de douchecabine, of de tablet op het aanrecht in de badkamer te plaatsen. Je zet de muziek aan met de afstandsbediening of draadloze muis en je luistert ernaar via je favoriete afspeelapplicatie. Je kunt de serie bekijken in een van de populairste streamingapplicaties.

Het gebruik van deslimme spiegelis heel eenvoudig. Een groot gemak isafstandsbediening. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen - zowel via de afstandsbediening als direct op het spiegeloppervlak.

Daarnaast kun je rekenen op een hoge schermresolutie, waaronder HD, Full HD of 2K. De processor heeft er geen probleem mee om applicaties soepel te laten draaien. Daarnaast kun je kiezen voor eenslimme spiegelmet een groot intern geheugen. U kunt er geselecteerde multimedia op opslaan. Ook qua RAM kun je de toestellen op elkaar afstemmen, net zoals je een smartphone voor alledaags gebruik zou kiezen.

SommigeLED-spiegelshebben ook een ingebouwde lens. Hierdoor kun je de camera en camera thuis gebruiken. Veel van de beschikbare producten hebben ook een speciale verwarmingsmat die het verdampingsprobleem minimaliseert. Hierdoor hoef je je na een warm bad geen zorgen meer te maken over een spiegel die helemaal niets laat zien. De slimme spiegel kan ook worden uitgerust met een praktische plank waarvan het duurzame glas een gemakkelijke opslag van cosmetica en accessoires mogelijk maakt.

Je kunt de verlichting in deslimme spiegel inschakelen op veel manieren. Eén daarvan is een aanraakschakelaar. Dankzij de ingebouwde sensoren hoef je alleen maar een zekere handbeweging te maken en deslimme spiegelmet achtergrondverlichting wordt onmiddellijk ingeschakeld. Een andere optie is een draadloze schakelaar, maar je kunt ook gewoon je stem gebruiken om je gadget aan te zetten.

LED-spiegels – in welke kamers zullen ze werken?

Moderne technologieën gaan hand in hand met het streven naar volledig comfort en entertainment. Afhankelijk van hoe jij je vrije tijd graag doorbrengt, kun je de app ook in je badkamer gebruiken. Ze laten je niet alleen toe om naar muziek te luisteren en je favoriete series te kijken, maar hebben ook invloed op je actualiteit. Je kunt de applicatie zowel voor ontspanning als voor werk gebruiken.

Magische spiegelwerkt goed in alle moderne interieurs, en ze hoeven niet ruim te zijn. Ons aanbod omvat ook modellen die in microscopische badkamers passen - het hangt allemaal af van de vorm en grootte van de spiegel. Slimme spiegels zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen in het comfort van uw huis. Zo neem je een ontspannend bad en kijk je tegelijkertijd naar je favoriete serie of film. Tijdens uw ochtendtoilet kunt u energieke muziek aanzetten om uw dag op de best mogelijke manier te beginnen.

Met dergelijke apparatuur heeft u ook altijd contact met uw dierbaren. Als u haast heeft, kunt u via de gebruiksvriendelijke applicatie praten, zelfs terwijl u in de badkamer een masker opzet. Je kunt ook altijd beschikbaar zijn op je sociale media.

Magische spiegelis de perfecte spiegel voor het aanbrengen van precieze make-up. Dit komt omdat het aanbod ook modellen met een kleine make-upspiegel omvat. Het heeft een vergrootfunctie, zodat je elk detail van je gezicht kunt zien. Dit werkt niet alleen tijdens make-up. De Slimme spiegelvergezelt u ook bij de verzorging van uw huid en lichaam.

De slimme spiegelkan qua uiterlijk eenvoudig worden afgestemd op de binnenkant van uw huis of appartement. Het zal geweldig werken in een moderne, loft, Scandinavische, glamoureuze en zelfs klassieke stijl. U kunt kiezen uit vele ingelijste spiegeldecors die u kunt matchen met bijvoorbeeld badkamerkasten, radiatoren, armaturen of diverse accessoires. Populaire oplossingen zijn koper, zwart, wit, goud en zilver.

Met ons aanbod kiest u zeker een intelligente spiegel die past bij uw interieur, stijl en individuele voorkeuren. Er is keuze uit ronde en rechthoekige modellen. U kunt producten kiezen met gefreesde randen en planken. Bekijk het volledige aanbod!

Slimme spiegels - veelgestelde vragen

Magische spiegel - Wat is it?

Magic Mirror, dwz een slimme spiegel, is een LED-aanraakspiegel. Naast ingebouwde verlichting garandeert het een constante toegang tot nutsvoorzieningen en geeft het u de mogelijkheid om moderne technologieën in de badkamer te gebruiken. Met een slimme spiegel kun je ontspannen in bad met streamingdiensten of naar muziek luisteren. Door de achtergrondverlichting aan te passen, kunt u de lichtintensiteit aanpassen aan het tijdstip van de dag en uw activiteiten. Zo wordt u gestimuleerd tot actie of ontspanning na een intensieve werkdag.

Hoe werkt een slimme spiegel?

Slimme spiegels worden geactiveerd door aanraking. U kunt de aanraak- of sensorschakelaar of de Smart Switch-functie gebruiken, waardoor u de achtergrondverlichting kunt bedienen via een draadloze afstandsbediening of een speciale applicatie. Bovendien krijg je een SmartPanel om films te kijken - het is keuzevrijheid en een beetje luxe in je badkamer.

Magic Mirror - Is het nuttig ?

De slimme spiegel zal liefhebbers van intelligente oplossingen in het appartement aanspreken. Spiegels garanderen een perfecte make-up en zijn tegelijkertijd een aantrekkelijk onderdeel van elke badkamerinrichting. Je kunt kiezen uit verschillende framekleuren en vormen, zodat je de slimme spiegel zowel in een modern als klassiek interieur kunt passen. Je kunt kiezen voor een extra make-upspiegel, een verwarmingsmat die verdamping tegengaat en een glazen plank waarop je je favoriete cosmetica kunt plaatsen.

Hoe kosten slimme spiegels?

Slimme spiegels verschillen in vorm, afwerking en type verlichting. Hoeveel een slimme spiegel kost, hangt af van aanvullende elementen, zoals het type SmartPanel of de geselecteerde lichtschakelaar. De prijs wordt ook beïnvloed door de keuze voor extra accessoires, waaronder: make-upspiegel, verwarmingsmat en glasplank. Door te kiezen voor een slimme spiegel bespaar je ruimte in de badkamer en bovendien heb je toegang tot alle benodigde functies in één apparaat.

Waar kun je slimme spiegels kopen?

Slimme spiegels zijn een uniek aanbod van Artforma. Je kunt de spiegel bestellen op de website van de winkel en na een tiental dagen kun je genieten van praktische oplossingen in je badkamer. Kies eerst de vorm en kleur van de rand en pas vervolgens de afzonderlijke functies aan. Ontwerp in slechts een paar stappen je eigen slimme spiegel! In het rijke aanbod van de Artforma winkel kunt u de spiegel matchen met de voorgestelde badkamerkasten en meubelen. Alle elementen van de woninginrichting zijn met veel aandacht voor detail gemaakt. Het is een combinatie van exclusieve technologieën en modern design die een uniek karakter aan uw appartement zullen toevoegen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer