Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Decor

157
Decoratieve spiegels worden gekenmerkt door unieke meerkleurige lijsten die op zichzelf al een decoratie zijn. De unieke patronen van de spiegels maken van de met hen gedecoreerde kamers een oase voor liefhebbers van creatieve interieurs. Dankzij de verscheidenheid aan beschikbare ontwerpen en vormen kunnen decoratieve spiegels met LED-verlichting van Artforma een schilderij of poster vervangen en de belangrijkste decoratie van de muur worden.
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Collectie - Retro ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 157 producten

Decoratieve spiegels

Spiegels hebben naast hun praktische functie om hun eigen spiegelbeeld waar te nemen of de kamer te verlichten, ook een decoratieve functie. Het is een praktisch interieuraccessoire, zonder welke het moeilijk is om een appartement of huis voor te stellen. Decoratieve spiegelszijn zeker een element dat het ontwerp van elk interieur kan veranderen. Zowel thuis als op de werkvloer hebben spiegels niet alleen een praktische maar ook een esthetische functie. Deze oplossing heeft veel voordelen en kan uw huis gemakkelijk diversifiëren, vooral als u moderne spiegels gebruikt die zijn uitgerust met LED-achtergrondverlichting.

Decoratieve spiegels - voordelen van een dergelijke oplossing

Verreweg het grootste voordeel dat decoratieve spiegels bieden, is dat ze de ruimte vergroten. Dankzij de reflectie van de omgeving geven deze spiegels de indruk van een grotere ruimte, wat vooral handig is in kleine ruimtes. Het licht dat in de spiegel wordt gereflecteerd, voegt ook helderheid en ruimte toe in donkere en verduisterde kamers. Dankzij de reflectie van licht kunnen deze spiegels donkere hoeken en ruimtes verlichten, wat vooral gunstig is in kamers zonder toegang tot natuurlijk licht.

Bovendien zijn decoratieve spiegels een element dat het interieur diversifieert, kan het gehele arrangementconcept aanvullen. Decoratieve spiegels kunnen in verschillende vormen, maten en stijlen worden gemaakt, waardoor ze in verschillende interieurs passen. Ze kunnen eenvoudig en minimalistisch zijn of versierd met uitgesneden lijsten, kristallen of andere decoraties. Omdat deze spiegels zowel functioneel als decoratief zijn, kunnen ze het middelpunt van de kamer zijn en de aandacht trekken.

Decoratieve spiegel - waar moet je op letten bij het winkelen?

Decoratieve spiegels zijn perfecte decoratieve accessoires die in elke kamer kunnen worden gebruikt. Het is echter belangrijk om spiegels te kiezen die passen bij de stijl en het interieurontwerp. Spiegels met een klassiek en gedecoreerd frame passen bijvoorbeeld perfect in klassieke interieurs, en spiegels met een modern design zullen goed werken in kamers die in een moderne stijl zijn ingericht. Er zijn ook eclectische kamers waar je verschillende stijlen kunt combineren. Het is ook belangrijk om decoratieve spiegels goed te oriënteren - in hoge kamers is het de moeite waard om horizontaal geplaatste spiegels te gebruiken om de indruk te wekken van een grotere ruimte, terwijl in lage kamers verticaal geplaatste spiegels beter zullen zijn omdat ze langer worden. de kamer.

Bij het kiezen van een plaats aan de muur voor een decoratieve spiegel is het belangrijk om te onthouden dat de belangrijkste functie ervan is om het beeld te reflecteren. Plaats de spiegel daarom niet op plaatsen waar de reflectie ongunstig of chaotisch is, bijvoorbeeld in de buurt van een deur, een paal of andere onaantrekkelijke architectonische elementen. Een decoratieve spiegelkan echter niet alleen worden gebruikt voor het tentoonstellen, maar ook voor het afdekken. Ze worden vaak gebruikt om onontwikkelde muren te decoreren, waardoor de ruimte diepte krijgt en de indruk van leegte wordt geëlimineerd. Decoratieve spiegel zal ook goed werken op plaatsen met onregelmatige muurprojecties, omdat deze deze zachtjes verbergen.

Er zijn nog veel meer ideeën om een spiegel aan de muur te plaatsen, zoals de ruimte boven de bank in de woonkamer, boven het hoofdeinde van het bed of een spiegelwand in de hal. Het hangt allemaal af van je creativiteit en decoratieve behoeften van een bepaalde kamer.

Decoratieve spiegels in de LED-versie - innovatie voor een goede prijs

Spiegels - beide klassiek en modern – het zijn elegante decoraties die niet uitsluitend functioneel hoeven te zijn. Ze kunnen ook een decoratief element zijn dat de aandacht trekt dankzij hun spiegeleigenschappen. Op deze manier zijn spiegels een uitstekende decoratie voor verschillende interieurstijlen, dankzij het brede scala aan verschillende vormen en vormen die de hedendaagse modellen bieden.

Als u op zoek bent naar een moderne, functionele en tegelijkertijd decoratieve oplossing, het is de moeite waard om een rechthoekige spiegel aan te schaffen. voorzien van LED-verlichting, en denk ook eens aan een oplossing met een smart home functie. Dit product combineert traditionele spiegelfuncties met innovatieve technologie, waardoor u veel handige functies kunt gebruiken die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Hierdoor kun je, terwijl je je garderobe organiseert, tegelijkertijd genieten van je favoriete series of muziek van populaire streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music of Tidal. Dit zal uw dagelijkse activiteiten zeker gemakkelijker en comfortabeler in gebruik maken.

Door het gebruik van een LED-spiegel in de badkamer kunt u uw spiegelbeeld van alle kanten en in verschillende hoeken nauwkeurig bekijken. lichtomstandigheden. Met zo'n decoratieve spiegel kun je waardevolle ruimte besparen, vooral in kleinere kamers. In de hal zal een dergelijke decoratie elegantie en moderniteit toevoegen, en delicate verlichting zal een aangename sfeer creëren.

In de slaapkamer zorgen spiegels met LED-verlichting voor subtiele verlichting die ontspanning en rust bevordert. Door de lichtintensiteit aan te passen, kunt u de verlichting aanpassen aan uw individuele behoeften. In de woonkamer zijn LED-spiegels met verlichting op hun beurt een origineel decoratief element dat het interieur een uniek karakter geeft. Ze kunnen worden gebruikt om specifieke zithoeken te accentueren of om interessante lichteffecten te creëren of om het interieur eenvoudigweg een specifiek, gezellig karakter te geven dat ertoe aanzet om het betreffende interieur te gebruiken.

Dat kan vind moderne decoratieve spiegels op Artforma

Als u van plan bent uw kleedkamer, badkamer, slaapkamer of woonkamer te verbeteren en hoogwaardigedecoratieve spiegels wilt vinden >bij LED-verlichting is het de moeite waard om de Artforma website te bezoeken. pl. Dit is een winkel met een verscheidenheid aan modellen in verschillende vormen en maten die perfect bij uw interieur passen en er een moderne stijl aan toevoegen. LED-spiegelsaangeboden door Artforma zijn niet alleen decoratieve elementen, maar ook praktische oplossingen die de functionaliteit van uw appartement zullen vergroten, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer