Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Samsung

20
Smart Spiegelpaneel - De Slimme LED-spiegel is meer dan zomaar een saaie badkamerspiegel. Een moderne oplossing die fungeert als persoonlijke assistent in de badkamer of slaapkamer, met tal van functies en configuratiemogelijkheden. Het Smart Panel van Samsung maakt het downloaden mogelijk van je favoriete entertainment-, lifestyle- en fitness-apps uit de Play Store, zoals YouTube, Netflix, Spotify of Disney+. De SMART-spiegel stelt je in staat om naar je favoriete muziek te luisteren, het weer te controleren en je dag te plannen, wat tijd bespaart en de toegang tot basisinformatie vergemakkelijkt. Ontdek nieuwe mogelijkheden dankzij de vele functies die je verblijf in de badkamer zullen verbeteren en diversifiëren. Het Smart Panel van Samsung wordt bediend met een speciaal daarvoor ontworpen pen die het snel bedienen van je slimme LED-spiegel vergemakkelijkt.
Filtreren
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Samsung ✖

Weergegeven 20 Met 20 producten

Slimme spiegel

Maak uw dagelijks leven gemakkelijker! Slimme spiegels zijn geweldige oplossingen die niet alleen in de badkamer werken, maar ook op de kaptafel of in de kleedkamer. Een halspiegel is ook een goede optie. Aankleedspiegels zullen u verrassen met hun kwaliteit van afwerking, energiebesparende LED-verlichting en toegang tot de meest populaire en noodzakelijke toepassingen.

Alle toepassingen op binnen handbereik

Slimme decoratieve spiegelsbrengen al uw favoriete iOS-apps binnen handbereik. Sluit een tv-serie af waar je lang geleden aan bent begonnen, luister naar een nieuw album van je favoriete artiest, bekijk een interessante make-uptutorial of plan je dagelijkse schema terwijl je je tanden poetst. Badkamerspiegel met verlichting zorgt ervoor dat u uw taken sneller kunt uitvoeren en op de hoogte blijft. Slimme spiegels bieden het gemak dat u verdient!

Entertainment zonder grenzen

Favoriete serie terwijl je een rustig bad neemt na een dag vol plichten? U kunt deze luxe vandaag hebben. Met Slimme badkamerspiegels kunt u uw favoriete streamingdiensten gebruiken. Kies uit de meest populaire en geniet van je vrije tijd met Netflix, HBO Max of Prime Video. Neem de tijd - geef uzelf de tijd om te ontspannen. Je verdient het!

Youtube, Spotify of Tidal? Het maakt niet uit waar je afspeellijst met favoriete nummers staat of de podcast waar je tijdens je dagelijkse klusjes geen tijd voor hebt. Vanaf nu is de gelegenheid om bij te praten… een douche! Spiegel met luidsprekers is de beste optie voor dagelijkse ontspanning, het verzamelen van uw gedachten en het op adem komen. Alles wat je nodig hebt in één product!

Verschillende toepassingen van de slimme spiegel

  • Entertainment- de slimme spiegel geeft u eenvoudig toegang tot uw favoriete applicaties. Kies Mirror met een Bluetooth-luidspreker om te genieten van Spotify, YouTube of Netflix - zonder grenzen!
  • Lifestyle - de Smart interactieve spiegel is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een belangrijke hulp in het dagelijks leven. Ontdek hoe een LED-badkamerspiegel het leven aangenamer maakt voor alle leden van het huishouden!
  • Kinderkamer - een interactieve Mirror helpt je de wereld te verkennen en maakt het leuker om goede gewoonten te leren! Nodig de Smart-spiegel uit in de kamer van uw kind en laat hem zijn creativiteit ontwikkelen!
  • Sport - dankzij Smart-functies je verbetert je houding, je controleert je gewicht en telt calorieën. Een spiegel met speakers zorgt voor een succesvolle training met jouw favoriete geluiden. Voel het plezier van sporten in je eigen huis!
  • Kapsalon - een spiegel voor een kapsalon zou dat moeten zijn bevorderlijk voor een goed uitgevoerde klus, maar ook voor de ogen van een opgetogen klant. Een moderne spiegel voor een schoonheidssalon is stijl en comfort in één!
  • Make-up- een make-upspiegel geeft u meer dan alleen de mogelijkheid om te bladeren! Bekijk de samenstellingen van de producten, maak kennis met de nieuwste inspiraties en breng ze direct in de praktijk. De Smart make-upspiegel is een garantie voor comfort en het gewenste effect - elke dag!

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer