Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Loft

15
Loftspiegels zijn de perfecte keuze voor degenen die moderne oplossingen en een ruwe, stedelijke stijl waarderen. Hun unieke ontwerp past perfect in ruimtes die worden gedomineerd door ruwe materialen zoals beton, baksteen of metaal. Bekijk het aanbod van loftspiegels van Artforma, die zeker een inspirerend element in elke ruimte zullen blijken te zijn.
Filtreren
Type kamer - Hal ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - FrameLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖

Weergegeven 15 Met 15 producten

Zolderspiegels - unieke appartementdecoratie

Een modern en functioneel ontworpen appartement is een plek waar je kunt uitrusten na een intensieve dag en kracht kunt opdoen voor de komende dag. De badkamerruimte moet vrijheid bieden tijdens dagelijkse activiteiten en een ruimte zijn waar elegantie en esthetiek belangrijk zijn.

Loftspiegels zijn een unieke toevoeging aan elke badkamer - dankzij hen kun je een praktisch en elegant interieur creëren. Loftspiegels voor de badkamer creëren ongeacht de grootte van de kamer een unieke compositie - ze zien er goed uit in een groot interieur, maar ook in een kleine badkamer, waar elke centimeter goud waard is.

Hangende loftspiegels kunnen met succes worden geplaatst op een grote, lege muur en boven de wastafel, boven het badkamerkastje, om een ​​praktisch hoekje te creëren voor dagelijks toiletbezoek en het gemakkelijk aanbrengen van precieze make-up. Door ze vóór de ingang te plaatsen, wordt de badkamer ruimer, en door ze tegenover het raam te hangen, wordt het natuurlijke licht verspreid.

Grote loftspiegels zullen er dus zowel prachtig uitzien in een kamer in een flatgebouw als in een eengezinswoning, en zelfs op openbare plaatsen, zoals kantoren en kantoren. Ze kunnen het belangrijkste decoratieve element aan de muur zijn, of op coherente wijze combineren met het kleurmotief op de tegels, de vloer of met kleurrijke arrangementaccessoires.

Spiegels in loftstijl zijn een uniek hulpmiddel om de kamer nog meer elegantie te geven en er de meest bezochte kamer van het huishouden van te maken. Je kunt kiezen voor een minimalistische spiegel met een smal frame, die mooi opgaat in een zwaar gedecoreerde muur. Een interessant alternatief is een hangende spiegel met een decoratief frame, die nieuwsgierige blikken zal trekken en de ruimte extra glans zal geven. LED-loftspiegels zijn een interessante concurrentie voor klassieke spiegels, ze verhogen het comfort en bedienen gebruikers ongeacht het tijdstip van de dag en de activiteiten die u uitvoert.

Zolderspiegels – voor elk type interieur

Spiegels in loftstijl zijn al jaren populair bij de inrichting van moderne badkamers. Dit komt omdat loftspiegels voor de hal of badkamer goed combineren met de langmodieuze industriële stijl - ze passen bij massief houten meubels en stalen planken, metalen planken en badkamerkasten in zwart of zilver. Spiegels voor de zoldergang zien er goed uit met natuurlijke decoraties, zoals schilderijen in houten lijsten, rieten ophangingen of souvenirs van buitenlandse reizen.

Rechthoekige loftspiegels zijn geschikt voor badkamers met klassieke, geometrische wanden en standaardafmetingen. Ze combineren goed met een rechthoekig wastafelblad, maar passen ook prima bij een opzetwastafel en messing beslag. Het is de moeite waard om grote zolderspiegels te gebruiken bij het ontwerpen van een badkamer met ligbad of als u meer licht in de badkamer wilt brengen. Door een spiegel te gebruiken die de hele muur bedekt, vergroot je optisch de ruimte en laat je het licht van de plafondlampen effectief reflecteren, waardoor de kamer extra verlicht wordt, waardoor het nog gezelliger wordt.

Zolderspiegels voor de woonkamer of hal kunnen het belangrijkste decoratieve motief in de kamer worden. Hun aanwezigheid op de hoofdmuur in de badkamer maakt hygiëneactiviteiten gemakkelijker voor volwassenen en kinderen. Spiegels in loftstijl kunnen te donkere interieurs transformeren, en tegelijkertijd is hun vorm minimalistisch genoeg om niet te overweldigen met overtollige decoraties. Gebruik ze in uw droomslaapkamer als u een samenhangend en rustig arrangement wenst. Ze worden een perfect onderdeel van de woonkamer- en keukenuitrusting in zwart en wit en kunnen worden aangevuld met keukenaccessoires in goud of zilver, koper of oud messing. Badkamerspiegels op zolder helpen verstoorde verhoudingen in een klein interieur te egaliseren, en zullen ook goed werken bij het ontwerpen van een badkamer met schuine plafonds of een opstelling op zolder.

Verlichte loftspiegels – comfort in uw badkamer

Hoewel het misschien lijkt dat het hebben van een comfortabele spiegel in de badkamer niets ongewoons is, is het selecteren van de juiste apparatuur om aan de individuele behoeften van de leden van het huishouden te voldoen in feite een van de belangrijkste taken die de moeite waard zijn om te onthouden bij het inrichten van het appartement . Grote loftspiegels bieden u het hoogste comfort in uw eigen huis, ongeacht of u haast heeft om te werken of meer tijd heeft om te ontspannen in uw favoriete badkuip. Praktische spiegels voor de zoldergang maken het gemakkelijker om je bovenkleding aan en uit te trekken als je je elegant wilt voelen op weg naar kantoor. Rechthoekige loftspiegels zullen gebruikers aanspreken die de routine in hun appartement willen doorbreken en tegelijkertijd een badkamer vol stijl en goede smaak willen creëren.

Hangende loftspiegels van Artforma zijn moderne en doordachte oplossingen voor elke kamer die inspelen op de verschillende behoeften van de leden van het huishouden. Ons aanbod omvat loftspiegels in verschillende vormen en kleuren, zodat u ze gemakkelijk kunt combineren met eenvoudige accessoires of rijkelijk versierde badkamerinrichting. Onze producten kunnen de gehele muur bedekken of een deel van een geselecteerd oppervlak vullen, waar u ook een bloemenstandaard, een interessant schilderij of een handig plankje voor de meest gebruikte cosmetica kunt plaatsen.

De producten die wij aanbieden zijn onder meer verlichte zolderspiegels, met een sensor of een ingebouwd aanraakpaneel. De LED-loftspiegels, aangevuld met designaccessoires, zijn ook voorzien van een anticondenslaag. Ze kunnen een extra lichtbron hebben aan één of meerdere randen van de spiegel, in een warme, koude of neutrale tint. Je kunt kiezen uit versies van het product met een klok, een weerstation of een Bluetooth-luidspreker, waardoor je in de badkamer naar je favoriete muziek of nieuwsprogramma's kunt luisteren. Voor nog meer gemak zijn er spiegelmodellen met een functioneel glazen planchet voor parfums of cosmetica. Dit alles betekent dat u geen grenzen kent bij het ontwerpen van het appartement van uw dromen.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer