Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Onregelmatige

59
Filtreren
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖

  • 1
Weergegeven 45 Met 59 producten

Originele spiegels voor je interieur

Je houdt niet van verveling en waardeert avant-garde interieuroplossingen? Dan zullen de onregelmatige spiegels van Artforma indruk op je maken. We hebben 120 modellen originele en unieke spiegels, die u kunt personaliseren door de juiste functies te selecteren. Onder de echte edelstenen domineren onregelmatig gevormde spiegels. Ze worden meestal gekozen door echte kenners van smaakvolle en moderne interieurs die nieuwe architecturale trends ondersteunen. Bekijk ons aanbod en kies een luxe spiegeldecoratie voor jouw huis.

LED-verlichting in de spiegel

Alle onregelmatige spiegels Ons aanbod beschikt over LED-verlichting. Het heeft een decoratieve en praktische functie omdat het basiszorgactiviteiten vergemakkelijkt. LED-verlichting zal zeker gewaardeerd worden door vrouwen die graag voor hun uiterlijk zorgen en elke dag make-up aanbrengen. Een spiegel met LED-verlichting is een geweldige interieurdecoratie omdat hij niet alleen een perfecte esthetische indruk geeft, maar ook een extra lichtbron vormt.

Lichtkleur en kracht - welke kies jij? ?

In het spiegelconfiguratiepaneel kunt u de lichtkleur aanpassen aan uw voorkeuren. De neutrale kleur van het licht wordt aanbevolen vanwege zijn universaliteit - het past in de meeste interieurontwerpen. Houd je meer van warmer licht, kies dan voor LED-verlichting met een kap van 3000K. Het is zachter voor de ogen, wat vooral in kinderkamers belangrijk kan zijn. Voor mensen die de voorkeur geven aan koelere kleuren, raden we aan te kiezen voor koudwitte LED-verlichting met een vermogen van 7000K of een krachtigere LED-verlichting van de bekende fabrikant Philips.

Onregelmatig gevormde spiegels

Niets trekt zo de aandacht als originele en verfijnde accessoires. Wij kunnen deze droom waarmaken en onregelmatig gevormde spiegels voor u maken die u nog nooit eerder heeft gezien. Dankzij de originele vorm kunt u een interessant arrangement creëren dat uw individuele stijl en smaak tot uitdrukking brengt. Spiegeldecoratie kan een decoratie zijn van een minimalistische ruimte of perfect passen bij meer extravagante arrangementen metonregelmatige vormen. Een onregelmatige spiegel is een uitstekende keuze voor mensen die originaliteit waarderen en een beetje avant-garde in hun appartement willen brengen.

Onregelmatig gevormde spiegels voor de badkamer

Badkamerspiegelszijn meestal verkrijgbaar in traditionele vormen, zoals rechthoekig, vierkant of ovaal. Als dit niet jouw stijl is, kun je eenvoudig kiezen voor een meer gedurfde vorm van spiegeloppervlak. Een spiegel met een onregelmatige vorm werkt het beste in een badkamer met een grote ruimte voor verschillende experimenten. Een dergelijke decoratie kan de kamer optisch vergroten en verlichten, dankzij de lichtreflecties die door het oppervlak reflecteren. Dit is vooral belangrijk in kleinere ruimtes, waar elke hoeveelheid licht waardevol is.

Spiegelschakelaar - kies je type

Je vraagt je misschien af hoe onze verlichte spiegels. Welnu, ze zijn uitgerust met speciale schakelaars: aanraking, sensor of Smart Switch. Met de eerste twee kunt u de spiegel handmatig inschakelen. De intelligente optie om de achtergrondverlichting in te schakelen werkt vanuit de Wi-Fi-applicatie of een speciale afstandsbediening. Dit is een zeer handige oplossing die door elektronica-experts zal worden gewaardeerd. Voordat u een spiegel bestelt, is het de moeite waard om te overwegen welke optie handiger is voor alle leden van het huishouden.

Extra glazen plank voor kleine accessoires

Als je nog ruimte mist voor kleine accessoires of gewoon graag spullen bij de hand hebt, kies dan voor een glazen planchet voor je spiegel. Dankzij dit bespaart u meer ruimte in meubelkasten en decoreert u zo de muur. Benut de ruimte om je heen optimaal en geniet van extra ruimte voor je verzorgingsproducten. Glazen planken onder de spiegel passen perfect in de moderne trends en verrijken de esthetiek van uw badkamer. Het glazen oppervlak introduceert bovendien een elegante stijl.

Bluetooth-luidspreker als extra uitrusting voor de spiegel

Niet voor niets wordt voor de badkamer gekozen als de kamer in huis waar het de gemakkelijkste manier is om uit te rusten, tot rust te komen en te ontspannen. Als je je badkamer een nieuwe dimensie wilt geven, kies dan voor een onregelmatige spiegel met de optie voor een ingebouwde speaker. De kabels zijn slim weggewerkt, waardoor ze onzichtbaar blijven. Via Bluetooth op je telefoon maak je verbinding met de speaker. Verander uw badkamer in een SPA-plek waar u kunt ontspannen dankzij de rustgevende muziekgeluiden uit een moderne spiegel.

Oriëntatie van de spiegel met onregelmatige vormen

Onregelmatige spiegelszijn, ondanks hun unieke vorm, in verschillende oriëntaties te vinden. Bekijk alle voorstellen die we speciaal voor u hebben voorbereid. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de behoeften van onze klanten te begrijpen. Daarom hebben wij origineleonregelmatige spiegelsontwikkeld die uw kamers een unieke en unieke stijl zullen geven. Deze spiegel is voorzien van LED-verlichting en een ruim assortiment aan accessoires, waardoor je hem volledig kunt aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren.

Spiegels uit de Colourful collectie

Spiegels met onregelmatige vormen uit de Kolorowe spiegelcollectie zijn producten met een origineel design. Dankzij hen breng je een moderne en elegante stijl in je woonkamer of kantoor. Wanneer u een onregelmatige spiegel uit deze serie kiest, kunt u de kleur van het oppervlak kiezen, wat een innovatieve manier is om het interieur te decoreren. Met keuze uit verschillende kleuren, kun je de spiegel perfect afstemmen op de stijl van de kamer en jouw voorkeuren. Het is een designelement dat de uitstraling van je woning compleet zal veranderen.

Onregelmatige spiegels uit de Decor collectie

De onregelmatige spiegel uit de Decor collectie is een buitengewone combinatie van kunst en functionaliteit. Dankzij het scala aan patronen en hoogwaardige materialen is het een ideale keuze voor mensen die van unieke interieuroplossingen houden. Onregelmatig gevormde spiegels uit de Decor-serie zullen zeker de interesse en bewondering van uw gasten opwekken. Naast het originele ontwerp is het ook de moeite waard om op te letten dat het fineer de spiegel beschermt tegen vocht en beschadigingen. Ontdek nieuwe dimensies van design.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer