Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Hoe verandert de SMART-spiegel van Artforma jouw dagelijks leven?

Artforma

Spiegel LED-verlichting Smart

Zorg voor je eigen comfort. Ga voor de handige en moderne ledspiegel. Verfraai je inrichting en krijg met één klik mediatoegang. Luister muziek, bekijk je trainingsvorderingen, kijk video's en beantwoord berichten. Kies voor smarttechnologie!

Al je apps binnen handbereik

Kijk series af, luister een nieuwe plaat van je favoriete artiest, bekijk een make-uptutorial of plan je dag tijdens het tanden poetsen. Met de verlichte badkamerspiegel krijg jij je taken sneller gedaan en blijf je overal van op de hoogte. De Smartspiegel biedt het comfort dat jij verdient!

Verschillende toepassingen van de SMART-spiegel

Grenzeloos plezier

Series kijken in bad

Je favoriete serie kijken terwijl je ontspant in bad na een drukke dag? Die luxe kun je vandaag al in huis halen. De Smart-badkamerspiegel is compatibel met jouw favoriete streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max en Prime Video. Onthaast en gun jezelf de tijd om tot rust te komen. Dat heb je verdiend!

Luister onder de douche naar je lievelingsmuziek

via Youtube, Spotify of Tidal en beluister de playlists en podcast waar je overdag niet aan toe komt. Vanaf nu haal je tijd in... onder de douche! De spiegel met luidsprekers is de beste optie voor dagelijkse ontspanning en een adempauze waarin je jouw gedachten rustig op een rijtje zet. Eén product met alles wat je nodig hebt!

Led-spiegel Smart

Je past de spiegel met verlichting eenvoudig aan jouw behoeften aan. Kies de gewenste kleurenoptie en stel in hoe widgets getoond moeten worden. Aanvullende elektrische componenten veranderen de spiegel op maat in een handige gadget die er geweldig uit ziet in een modern, Scandinavisch of loftinterieur.

+16
Controleer aanbod
Lifestyle

De interactieve Smartspiegel is niet alleen een trendy toevoeging maar ook een enorme vereenvoudiging van het dagelijks leven. Ontdek hoe de led-badkamerspiegel het leven van alle bewoners aangenamer maakt!

Dagplanning

De nieuwe week is pas begonnen en jij hebt alweer een overvolle agenda? Moet je een belangrijk project afmaken op het werk, je internetabonnement verlengen én een afspraak maken met vrienden die je lang niet hebt gezien? Moet de kinderen naar hun sportlessen terwijl jij nieuwe schoenen nodig hebt? Dankzij compatibiliteit met Gmail kun jij in de badkamer snel je dag indelen. Je maakt je planning eenvoudig tijdens het tanden poetsen, opmaken of föhnen. Zo verspil je geen seconde van je dag!

Dagplanning
Lifestyle
 

Led-spiegel Smart

Stars
Colors +16
Controleer aanbod
Gmail

Check je mail tijdens het tanden poetsen.

Ochtenden kunnen stressvol zijn, vooral als je na een heerlijk weekend op maandagochtend een volle mailbox hebt. Vanaf nu schiet de verlichte badkamerspiegel je te hulp. Met één klik je e-mail checken, het werk voorbereiden en een lijst met prioriteiten maken voor de dag, en dat tijdens je gewone ochtendrituelen zoals het tanden poetsen!

LogoAccu

Zorg dat je goed op het weer gekleed de deur uit gaat.

Op onze badkamerspiegels kun je de AccuWeather-app installeren voor een actuele weervoorspelling. Deze informatiebron wordt door meer dan 1,5 miljard mensen gebruikt. Als je ziet dat het geen dag wordt voor lange wandelingen, ontspan dan met een warm bad terwijl je naar jouw favoriete serie kijkt. Warm water, zachte ledverlichting en een serie in hoge beeldkwaliteit en jouw dag kan niet meer stuk.

Op onze badkamerspiegels kun je de AccuWeather-app installeren voor een actuele weervoorspelling. Deze informatiebron wordt door meer dan 1,5 miljard mensen gebruikt. Als je ziet dat het geen dag wordt voor lange wandelingen, ontspan dan met een warm bad terwijl je naar jouw favoriete serie kijkt. Warm water, zachte ledverlichting en een serie in hoge beeldkwaliteit en jouw dag kan niet meer stuk. Op onze badkamerspiegels kun je de AccuWeather-app installeren voor een actuele weervoorspelling. Deze informatiebron wordt door meer dan 1,5 miljard mensen gebruikt. Als je ziet dat het geen dag wordt voor lange wandelingen, ontspan dan met een warm bad terwijl je naar jouw favoriete serie kijkt. Warm water, zachte ledverlichting en een serie in hoge beeldkwaliteit en jouw dag kan niet meer stuk.
 

Led-spiegel Smart

Led-spiegel Smart
Colors +16
Controleer aanbod
Led-spiegel Smart Led-spiegel Smart
 

Led-spiegel Smart

Led-spiegel Smart
Colors +16
Controleer aanbod

Veiligheidscamerasysteem

Camera in de kinderkamer

De kleintjes blijven veilig met Arlo-camera's. Deze kunnen via wifi en SIM 4G worden verbonden met elke plek op aarde. Het is een moderne, praktische oplossing die niet opvalt maar er wel voor zorgt dat je kind 24/7 veilig is, zelfs wanneer jij in een andere ruimte bent. Geniet en ontspan zonder je kroost uit het oog te verliezen!

Veiligheid in huis

De veiligheid van je naasten heeft de hoogste prioriteit. Kijk wie er aanbelt en wat er zich op jouw erf afspeelt. Niets zal je aandacht ontglippen! Slaap rustig en houd alles in de gaten!

Veiligheid in huis
Veiligheid in huis
Veiligheid in huis
Kinderkamer

Met de interactieve spiegel ontdekken kinderen de wereld en leren ze goede gewoonten aan! Introduceer de Smartspiegel in het leven van je kind zodat het zijn creativiteit kan ontwikkelen!

Kinderkamer
 

Led-spiegel Smart

Led-spiegel Smart
Led-spiegel Smart +16
Controleer aanbod

Zo vindt iedereen tanden
poetsen ineens leuk.

Sommige gewoontes duren lang om aan te leren. Volgens onderzoek kan het tot 66 dagen duren om een bepaalde handeling in het systeem te krijgen. Daarom moet tanden poetsen een leuke bezigheid worden! De interactieve app met beloningssysteem voor het poetsen is een oplossing die ervoor zorgt dat ook de allerkleinsten dol zijn op de verlichte Smartspiegel.

Sommige gewoontes duren lang om aan te leren. Volgens onderzoek kan het tot 66 dagen duren om een bepaalde handeling in het systeem te krijgen. Daarom moet tanden poetsen een leuke bezigheid worden! De interactieve app met beloningssysteem voor het poetsen is een oplossing die ervoor zorgt dat ook de allerkleinsten dol zijn op de verlichte Smartspiegel.
 

Led-spiegelSmart

Led-spiegel Smart
Colors +16
Controleer aanbod

Tekenfilms van Disney+
en de hele gamebibliotheek
van de Playstore

En als de spiegel bij het bureau van je kind nou eens interactief zou zijn? Zo kan er tijdens het leren informatie worden opgezocht of een nieuwe aflevering worden gekeken via Disney+ terwijl er ook games uit de Playstore beschikbaar zijn. De ledspiegel is een alternatief voor allerlei dure apparaten zoals telefoons, die snel kwijt of beschadigd raken.

Sport

Zorg goed voor je gezondheid
met de ledspiegel

Blijf gezond en beweeg regelmatig met de beste trainingsapps! Sla het type training, de tijdsduur en een precieze beschrijving op. Krijg inzicht in je vorderingen, analyseer ze en laat de spiegel controleren of je houding goed is. Zo zul je de resultaten van zware trainingen binnen de kortste keren merken!

Sport
Sport
 

Led-spiegel Smart

stars
colors +16
Controleer aanbod
adidas

Krachttraining in je woonkamer

Krachttraining vereist enorm veel toewijding. Met de Smartspiegel met luidsprekers wordt sporten pas echt leuk en haal je het einde van elke oefening. Bovendien kun je controleren of je wel de juiste houding hebt. De juiste uitvoering van fysieke activiteiten is een garantie op resultaten. Niet verwonderlijk dat de muurspiegel met toegang tot apps een ware HIT is, zowel onder amateurs als specialisten!

Ga de uitdaging aan
Krijg een six-pack in 6 weken met de intelligente weegschaal
Krachttraining in je woonkamer

Met de intelligente weegschaal

Met de intelligente weegschaal bekijk je niet alleen je lichaamsgewicht maar ook je vorderingen qua spiermassa, vetweefsel, waterniveau en BMI. Krijg toegang tot apps, sla gegevens op, monitor je vooruitgang en creëer grafieken. Train en val doeltreffend af met de Smart-badkamerspiegel!

Krachttraining in je woonkamer

Tel je calorieën met de app MyfitnessPal.

Een maaltijdplanner, adviseur en voedingswijzer in één. Hoe kan dat? Dankzij de eenvoudige en snelle toegang tot MyFitnessPal! Sluit je aan bij 1 miljoen tevreden gebruikers en train effectief met behulp van de app!

Krachttraining in je woonkamer
 

Led-spiegel Smart

stars
colors +16
Controleer aanbod
Led-spiegel Smart
 

Led-spiegel Smart

stars
colors +16
Controleer aanbod

Controleer je techniek
tijdens yoga

Het leefritme van de moderne tijd, lange uren voor de computer en uitputtend fysiek werk hebben ertoe geleid dat yoga steeds populairder wordt. Het is namelijk de ideale manier om de vermoeide wervelkolom te verlichten. Begin nu al te letten op de juiste houding. Hoe? Met de muurspiegel kun jij je bewegingen controleren en verbeteren!

 

 

Make-up

Zorg goed voor jezelf met de ledspiegel.

Aan inspiraties voor make-up geen gebrek. Pinterest en YouTube zullen vanaf nu een vaste bron zijn voor nieuwe make-upideeën. Dankzij de smarttechnologie verbreed jij je horizon en experimenteer je met nieuwe oplossingen. Door de goed afgestelde lichtkleur van de ledverlichting wordt de werkelijkheid niet vervormd door de make-upspiegel.

Make-up
Make-up

Bekijk inspiraties en probeer ze meteen uit op jezelf!

Make-up is een kunst die veel geduld en inzet vereist. Met de Smartspiegel wordt het allemaal veel gemakkelijker! Creëer je favoriete make-up en zet de professionele tutorial aan. Imiteer de bewegingen van de schoonheidsspecialiste en oefen ze op jezelf! De goede beeldkwaliteit en mogelijkheid om te blijven kijken terwijl je de make-up op doet, garanderen spectaculair resultaat!

Led-spiegel Smart

Maak het dagelijks leven eenvoudiger! De Smartspiegel is een geweldige oplossing, niet alleen voor in de badkamer meer ook op het toilet of bij de kapstok. Ook in de voorkamer is deze spiegel een geweldig idee. De hoogwaardige toiletspiegel heeft energiezuinige ledvrlichting en toegang tot de populairste en handigste apps en de iCloud van Apple!

Led-spiegel Smart
colors +16
Controleer aanbod
Led-spiegel Smart

Kapsalon

Smartspiegel met toegang tot apps voor kapsalons

Klanten van kapsalons verwachten vandaag de dag de hoogste kwaliteit diensten, korte wachttijden en een moderne omgeving. Laat zien dat jij met de tijd mee gaat! Word een bron van inspiratie en begin vandaag al met het moderniseren van je salon. Kies voor Smartspiegels en geef de concurrentie het nakijken!

Kapsalon
Kapsalon
 

Led-spiegel Smart

Kapsalon
Kapsalon +16
Controleer aanbod
Kapsalon

Haarinspiraties voor klanten
letterlijk binnen handbereik

Weet de klant niet wat voor kapsel hij of zij wil? De kappersspiegel is vanaf nu een directe inspiratiebron. Klik op de zoekwidget en kies samen een nieuwe coupe of kleur. Deze vernieuwende benadering van het begrip service betekent gegarandeerd tevreden klanten!

Maak hun bezoek aan je zaak aangenamer
met hun favoriete muziek of serie

Soms hebben klanten geen zin in een gesprek of moeten ze uren in de stoel blijven zitten. Dan is het fijn dat je in hun behoeften kunt voorzien. Dankzij Artform kun je de spiegel in de kapperszaak of schoonheidssalon gebruiken om YouTube-filmpjes op te kijken of je favoriete muziek te beluisteren via Spotify. Zo'n bezoek zullen je klanten niet snel vergeten! Moderniteit betekent meer comfort voor jou en je klanten. Ga vandaag al voor de Smartspiegel!

 

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer