Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Apple

13
De Apple Screen Spiegel is een moderne oplossing die vooral populair is onder Apple-fans. Een badkamerspiegel met een Apple-scherm geeft je badkamer een moderne uitstraling. Het is echter niet alleen een visuele toevoeging. De innovatieve SMART-spiegel maakt het mogelijk om je favoriete apps te downloaden van de AppStore die je dagelijks gebruikt! Dankzij het intuïtieve iOS-systeem kun je je slimme LED-spiegel bedienen. De spiegel met Apple Screen maakt het eenvoudig om het weer te controleren en je dag te plannen, slechts een deel van de mogelijkheden van ons product. De slimme spiegel met Apple Screen wordt bediend door de meegeleverde draadloze Logitech-muis, waarmee je de spiegel op afstand kunt bedienen zonder hem aan te raken.
Filtreren
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 13 Met 13 producten

Slimme spiegel

Maak uw dagelijks leven gemakkelijker! Slimme spiegels zijn geweldige oplossingen die niet alleen in de badkamer werken, maar ook op de kaptafel of in de kleedkamer. Een halspiegel is ook een goede optie. Aankleedspiegels zullen u verrassen met hun kwaliteit van afwerking, energiebesparende LED-verlichting en toegang tot de meest populaire en noodzakelijke applicaties, evenals een reeks iCloud-services van Apple!

Alle applicaties binnen handbereik

Slimme decoratieve spiegels zijn al uw favoriete iOS-apps binnen handbereik. Sluit een tv-serie af waar je lang geleden aan bent begonnen, luister naar een nieuw album van je favoriete artiest, bekijk een interessante make-uptutorial of plan je dagelijkse schema terwijl je je tanden poetst. Badkamerspiegel met verlichting zorgt ervoor dat u uw taken sneller kunt uitvoeren en op de hoogte blijft. Slimme spiegels bieden het gemak dat u verdient!

Entertainment zonder grenzen

Favoriete serie terwijl je een rustig bad neemt na een dag vol plichten? U kunt deze luxe vandaag hebben. Met Slimme badkamerspiegels kunt u uw favoriete streamingdiensten gebruiken. Kies uit de meest populaire en geniet van je vrije tijd met Netflix, HBO Max of Prime Video. Neem de tijd - geef uzelf de tijd om te ontspannen. Je verdient het!

Youtube, Spotify of Tidal? Het maakt niet uit waar je afspeellijst met favoriete nummers staat of de podcast waar je tijdens je dagelijkse klusjes geen tijd voor hebt. Vanaf nu is de gelegenheid om bij te praten… een douche! Spiegel met luidsprekers is de beste optie voor dagelijkse ontspanning, het verzamelen van uw gedachten en het op adem komen. Alles wat je nodig hebt in één product!

Verschillende toepassingen van de slimme spiegel

  • Entertainment- de slimme spiegel geeft u eenvoudig toegang tot uw favoriete applicaties. Kies Mirror met een Bluetooth-luidspreker om te genieten van Spotify, YouTube of Netflix - zonder grenzen!
  • Lifestyle - de Smart interactieve spiegel is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een belangrijke hulp in het dagelijks leven. Ontdek hoe een LED-badkamerspiegel het leven aangenamer maakt voor alle leden van het huishouden!
  • Kinderkamer - een interactieve Mirror helpt je de wereld te verkennen en maakt het leuker om goede gewoonten te leren! Nodig de Smart-spiegel uit in de kamer van uw kind en laat hem zijn creativiteit ontwikkelen!
  • Sport - dankzij Smart-functies je verbetert je houding, je controleert je gewicht en telt calorieën. Een spiegel met speakers zorgt voor een succesvolle training met jouw favoriete geluiden. Voel het plezier van sporten in je eigen huis!
  • Kapsalon - een spiegel voor een kapsalon zou dat moeten zijn bevorderlijk voor een goed uitgevoerde klus, maar ook voor de ogen van een opgetogen klant. Een moderne spiegel voor een schoonheidssalon is stijl en comfort in één!
  • Make-up- een make-upspiegel geeft u meer dan alleen de mogelijkheid om te bladeren! Bekijk de samenstellingen van de producten, maak kennis met de nieuwste inspiraties en breng ze direct in de praktijk. De Smart make-upspiegel is een garantie voor comfort en het gewenste effect - elke dag!

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer