Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels in groene lijst LED

24
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖

Weergegeven 24 Met 24 producten

Spiegels in een groene lijst

Spiegels in een groene lijst zijn een compleet nieuwe stijl in appartementarrangementen. Decoratieve spiegels met groene lijst zijn een uiterst interessant alternatief voor klassieke spiegels zonder lijst of spiegels die standaard een afwerking hebben in zwart, goud of zilver. Ze zullen een interessant voorstel zijn voor diegenen die op zoek zijn naar ongebruikelijke oplossingen in hun huis en de nieuwste trends willen volgen in het inrichten van stijlvolle badkamers.

Verlichte spiegels in een groene lijst zijn perfect voor kleurliefhebbers. Ze zullen mensen aanspreken die houden van kleuren uit de natuur en details die de omgeving er origineel en licht uit laten zien. De groene kleur binnenshuis zorgt ervoor dat huisgenoten effectiever kunnen uitrusten, bevordert de ontspanning na een intensieve werkdag en combineert met de planten in de woonkamer.

Moderne spiegels - groene lijst

u> in de woonkamer en badkamer

De groene kleur is een steeds populairder wordend motief voor de woonkamer of gang in een huis of flatgebouw. Het is een kleur die je makkelijk combineert met bruin-, beige- of grijstinten. Je kunt kiezen voor rijkelijk gedecoreerd behang met een bloemmotief of patronen met geometrische vormen gebruiken, die in combinatie met eenvoudige, minimalistische meubelen tot hun recht komen in een goed ingerichte slaapkamer.

Spiegel in een groen frame< /u> ziet er interessant uit met alle gouden accessoires. Combinaties van flessengroen met details in tinten messing, oud goud, maar ook zilver of staal zijn al enkele seizoenen populair. Lichtgroen vergroot de kamer visueel en geeft uw woonkamer of badkamer energie aan uw huishouden.

Spiegels in een groene lijst - moderniteit in huis

Droom jij ervan om te kiezen voor een perfecte en goed passende < u>spiegel? Met het groene frame kunt u weer genieten van uw geliefde hoekjes en vergeten kleuren in kamerarrangementen opnieuw bewonderen. LED-spiegels in een groene lijst van Artforma combineren een moderne stijl met zeer praktische accessoires die elke hoek van uw huis nog functioneler zullen maken.

Onder de nauwkeurig ontworpen spiegels in ons aanbod vindt u vindt u modellen met extra elementen die het ontspannen in de badkamer of het klaarmaken voor het werk aangenamer maken. U kunt kiezen voor een eenvoudige spiegel met een klassieke vorm en een verlichtingspaneel dat reageert op aanraking. Ook zijn er spiegels in een groene omlijsting met sensorsensor, een ingebouwd weerstation, een radio en een Bluetooth-luidspreker verkrijgbaar. Voor geïnteresseerden hebben we modellen voorbereid met een discrete plank voor cosmetica en de meest noodzakelijke spullen in de hal.

Bekijk meer