Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels in gouden lijst LED

23
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Decor ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖

Weergegeven 23 Met 23 producten

Spiegels in een gouden lijst

Spiegels in een gouden lijst zijn de decoratie van elke goed ingerichte woonkamer kamer of hal. Sierspiegels met gouden frame kunnen het belangrijkste element van het kamerontwerp zijn of een elegante aanvulling zijn op andere badkamerapparatuur. Dankzij goudtinten krijgt uw appartement een discrete glans, wordt het verfijnder en geeft u een gevoel van luxe.

Goud is een universele kleur - u vindt het terug in meubelafwerkingselementen, lampen voor de kamer en gang, maar ook voor de details. op de muren van de rustruimte. De gouden kleur wordt geassocieerd met rijkdom en verwijst tegelijkertijd naar de zon en de energie die deze ons levert. Grote spiegels met een gouden frame zullen goed werken waar lichte tinten nodig zijn, in kleine kamers en op plaatsen waar optische vergroting vereist is. Het is de moeite waard om ze boven de bank in de woonkamer te hangen, ze in de hal tegenover de boekenplank te gebruiken of ze klassiek te plaatsen - boven de wastafel in de badkamer.

Elegante spiegels - goud frame in de badkamer en hal

Badkamerspiegels met een gouden frame kunnen de basis worden voor het bouwen van een uniek arrangement in uw badkamer. Gouden omlijste spiegels - verlicht, met een reeks extra functies die het uitrusten na een intensieve dag aangenamer maken, zijn een interessant voorstel voor degenen die dromen van een modern en functioneel appartement. Je kunt ze bij de douchecabine plaatsen of op de hoofdmuur bij de toegangsdeur van je huis gebruiken.

LED-spiegels in een gouden frame kunnen succesvol worden gecombineerd met verschillende kleuren en patronen. Ze zien er perfect uit in combinatie met aardse kleuren, beige, bruin, zwart en wit tinten. Tegelijkertijd ziet goud er origineel uit tussen meubels in industriële stijl. Het kan gecombineerd worden met marmer, steen of beton. Het is een perfect materiaal voor een badkamer van elke grootte; het past bij een kleine wastafel en gouden fittingen, maar ook bij een zeer decoratief tegelpatroon op de aangrenzende muur.

Badkamerspiegel - gouden lijst voor elk budget

Badkamerspiegels in gouden lijst zijn een voortdurend modieus onderdeel van een goed ontworpen badkamer, of u nu in een appartementencomplex, een woonhuis of een eengezinswoning woont. Spiegels met een gouden frame kunnen verschijnen in een kamer vol minimalisme - ze complementeren meubels in Scandinavische stijl, gladde, matte kastfronten of een satijnen muur in de hal. Gouden details zien er interessant uit samen met apparatuur gemaakt van natuurlijk hout. Je kunt ook een spiegel kiezen met een brede, rijkelijk versierde lijst, die het belangrijkste decoratieve motief in een bepaalde kamer zal zijn.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer