Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Lucas

4
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - Lucas ✖

Weergegeven 4 Met 4 producten

Badkamerspiegels met plank

Een spiegel is een essentieel onderdeel van de badkameruitrusting en heeft niet alleen een praktische maar ook een decoratieve functie. Het is moeilijk om je de volledige inrichting van deze kamer voor te stellen zonder een passende spiegel - deze zal zijn functie niet volledig vervullen. Traditioneel wordt de badkamerspiegel boven de wastafel geplaatst, maar hij kan ook in andere delen van de badkamer worden gebruikt. De spiegel zelf kan ook worden uitgerust met een handige plank, wat het functionele belang ervan vergroot.

Badkamerspiegels met een plank zijn een perfecte oplossing voor elke badkamer en bieden extra ruimte voor opbergruimte voor bijvoorbeeld kopjes tandpasta of scheergerei zal zeker nuttig zijn voor elk lid van het huishouden. Bovendien, als een dergelijke spiegel is uitgerust met LED-verlichting, wordt deze een onderdeel van de badkamerinrichting, zonder welke je deze kamer niet kunt voorstellen. Deze handige oplossing, die bovendien de badkamer zachtjes verlicht, wordt steeds populairder. Daarom moedigen wij u aan om vertrouwd te raken met ons aanbod spiegels op onze website.

Badkamerspiegels met plank - perfect voor kleine kamers

Spiegels spelen een belangrijke rol in het interieurontwerpproces en vervullen drie sleutelfuncties: ze verlichten kamers, vergroten ze optisch en vormen een decoratief element dat het karakter van het interieur volledig kan veranderen. Door licht te reflecteren kan de spiegel donkere interieurs verlichten waar weinig natuurlijk licht binnenkomt. Smalle en krappe ruimtes, zoals gangen, zullen groter en ruimtelijker lijken als we er een spiegel in plaatsen. Hedendaagse spiegels bieden niet langer alleen aandacht voor functionaliteit, maar ook voor esthetiek en decorativiteit. Ons aanbod omvat spiegels in verschillende stijlen, breedtes en vormen, waardoor ze perfect passen in verschillende interieurarrangementen.

Een spiegel in de badkamer is niet alleen een decoratief accessoire, maar ook een essentieel onderdeel van de uitrusting die elke dag. tijdens lichaamsverzorgingsrituelen. Om echter een goed visueel effect te bereiken en oneffenheden bij het aanbrengen van make-up te voorkomen, is passende verlichting belangrijk. Standaard badkamerverlichting kan schaduwen veroorzaken, waardoor u moeilijk make-up kunt aanbrengen of zich grondig kunt scheren. Daarom is het de moeite waard om ze te vervangen door een spiegel met achtergrondverlichting. LED-verlichting zorgt voor een uitstekende verlichting van het gezicht en is zeer praktisch. Klassieke LED-spiegels zijn echter mogelijk niet voldoende in kleine badkamers waar de ruimte bijzonder goed doordacht moet zijn. Voor dergelijke kamers is de ideale oplossing een badkamerspiegel met een plank. In onze winkel bieden wij badkamerspiegels aan in verschillende maten en stijlen, waaronderbadkamerspiegels met planken praktische achtergrondverlichting. Deze optie zal, zoals reeds vermeld, vooral handig zijn in kleine badkamers waar geen ruimte is voor extra meubilair en elk element functioneel en comfortabel in gebruik moet zijn.

Badkamerspiegels met een plank

strong> is een ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan functionaliteit en comfort. Een plank onder de spiegel geeft je extra ruimte voor cosmetica, tandenborstels of kopjes, bijvoorbeeld met make-upborstels. Als zo’n spiegel bovendien is voorzien van LED-verlichting, zal deze de badkamer optimaal verlichten, waardoor u gemakkelijker dagelijkse verzorgingsrituelen kunt uitvoeren. Dankzij een dergelijk element krijgt de badkamer nieuwe functionele en esthetische waarden.

 

LED-spiegel op batterijen - waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Bij het kiezen van een verlichte spiegel voor badkamers is de kwaliteit ervan het belangrijkste. Daarom is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de materialen waaruit het is gemaakt, om er zeker van te zijn dat het bestand is tegen de moeilijke omstandigheden van een vochtige badkamer. Naast zijn esthetische uitstraling moet de spiegel ook functioneel zijn en zijn rol goed vervullen - zowel praktisch als decoratief. Bij het kiezen van een model is het ook de moeite waard om aandacht te besteden aan belangrijke technische parameters, zoals het type spiegel, het type LED’s dat in een bepaald model wordt gebruikt en het stroomverbruik, dat ons informeert over het energieverbruik dat nodig is voor verlichting, uitgedrukt in watt.

Als u een badkamerspiegel met een verlichte plank kiest, zijn belangrijke factoren onder meer de stroomvoorziening en de aansluitmethode, die van invloed zijn op uw comfort bij het installeren en gebruiken van de spiegel. Let bij het kiezen van een spiegel op gelijkstroom op de beschikbaarheid van een elektrisch blok en draden met een schakelaar. In het geval van spiegels die op batterijen werken, is het echter noodzakelijk om het vermogen van de batterijen te bepalen dat nodig is om de spiegel goed te laten functioneren. Houd bij de montage ook rekening met de dikte van de spiegel en de afstand tot de muur.

De kleur van het licht, die ons welzijn en ruimtelijke gevoel beïnvloedt, is ook een belangrijke factor bij het kiezen van een LED-spiegel. Het laatste, maar minstens zo belangrijke aspect is de dichtheidsklasse van de spiegel, deze moet op IP44-niveau worden gekozen om ervoor te zorgen dat de spiegel goed beschermd zal zijn tegen vocht en stoom in de badkamer.

Daarnaast bij het kiezen vanspiegelbadkamer met plankHet is ook de moeite waard om op te letten of deze ruimtelijk in uw badkamer past. De afmetingen van de geïnstalleerde plank waarop u artikelen zoals cosmetica of cosmetische accessoires opbergt, zijn ook belangrijk. De plank moet gemakkelijk schoon te maken zijn en, afhankelijk van het materiaal, bestand tegen factoren die in de badkamer heersen, zoals hoge luchtvochtigheid.

Badkamerspiegels met plank - de beste bij Artforma

In onze online winkel Artforma vindt u badkamerspiegels met een plank van de hoogste kwaliteit, uitgerust met LED-achtergrondverlichting. Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, die u individueel voor uw badkamer kunt kiezen om een interieur te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet. Je vindt er ook spiegels met verschillende vormen lichtstrips, maar ook modellen uitgerust met praktische opbergplanken. Elk verlicht model is uitgerust met een hoogwaardige tuimelschakelaar waarmee u de achtergrondverlichting op elk gewenst moment kunt in- en uitschakelen. Comfortabel, modern en duurzaam - onze spiegels zullen iedereen tevreden stellen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer