Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Moderne LED-spiegels

36
Filtreren
Type kamer - Hal ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - FrameLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 36 Met 36 producten

Moderne spiegels

Moderne spiegels zijn oplossingen die perfect passen in interieurtrends. Ze worden gekenmerkt door minimalistisch design, eenvoudige vormen en vaak het gebruik van innovatieve technologieën. Onder hen kunnen we spiegels vinden met LED-achtergrondverlichting, met onconventionele vormen, maar ook modellen met niet-standaard maten die het karakter van het interieur volledig veranderen.

Moderne decoratieve spiegels zijn ook een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek. Ze dienen vaak niet alleen als decoratieve elementen, maar ook als praktische. Ze kunnen worden uitgerust met een ingebouwd verwarmingssysteem waardoor de spiegel op een warmere temperatuur kan worden gehouden, waardoor beslaan wordt voorkomen. Bovendien kunnen spiegels dankzij moderne technologieën functioneren als intelligente apparaten, bijvoorbeeld verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk en het gebruik van verschillende soorten applicaties en diensten mogelijk maken, waaronder Netflix, Spotify of Tidal.

Moderne spiegels vaak werden traditionele frames verlaten ten gunste van minimalistische frameloze oplossingen. Hierdoor worden spiegels subtiel, licht en passen ze in vrijwel elk interieur - van minimalistisch tot industrieel en zelfs klassiek. Dit zijn zowelbadkamerspiegels als spiegels voor de slaapkamerengang. Moderne modellen zijn een keuze voor mensen die waarde hechten aan moderniteit en stijl, maar ook aan functionaliteit. Dit zijn investeringen voor jaren, omdat hun eenvoud en functionaliteit nooit uit de mode zullen raken.

Moderne spiegels in een klassieke vorm, namelijk rechthoekige en ronde spiegels zonder lijst.

Hangende spiegels, die ooit vooral geassocieerd werden met ijdelheid, hebben nu een nieuwe dimensie gekregen als decoratief element in onze huizen. Op een goed geselecteerde plaats en opstelling kunnen moderne decoratieve spiegels niet alleen een kamer prachtig versieren, maar ook de ruimte visueel vergroten. Dit betekent echter niet dat de basisfunctie ervan zijn belang heeft verloren. Integendeel, tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor verschillende soorten spiegels voor verschillende taken, zoals make-up. In het geval van een badkamer of woonkamer zijn LED-spiegels ideaal.

Klassieke rechthoekige spiegels zijn meestal een basiselement van het interieurontwerp, dankzij hun eenvoudige en universele ontwerp, dat wordt gekenmerkt door een loodrechte vorm. Dit betekent echter niet dat rechthoekige spiegels niet modern kunnen zijn. Rechthoekige,moderne spiegelszijn zeer veelzijdig, waardoor ze aan veel soorten kamers kunnen worden aangepast, ongeacht de opstellingsstijl - van traditioneel tot modern. Ze werken bijvoorbeeld uitstekend als gangspiegels. Door hun verschillende afmetingen kun je ze op verschillende plaatsen plaatsen: van grote modellen die de ruimte optisch vergroten, tot kleinere spiegels, ideaal voor kleine nisjes of om op meubels te plaatsen. Ontwerpers, die zich concentreren op de minimalistische vorm van de spiegel, voegen er vaak decoratieve accenten aan toe om klassieke spiegels een originele stijl te geven.

Ronde spiegels zijn bijna net zo populair als rechthoekige spiegels. Moderne decoratieve spiegels in deze vorm zijn een populair en stijlvol decoratief element dat een aangenaam, zacht accent aan de kamer geeft. Hun ronde vorm voegt charme en stijlvol karakter toe aan het interieur en onderscheidt zich van andere inrichtingselementen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je een model kunt kiezen dat perfect past bij een specifiek interieur. Ronde frameloze spiegels zijn veelzijdig en passen goed in verschillende soorten arrangementen - van traditioneel tot moderner. Je kunt een spiegelkleur kiezen die past bij het hele kleurenschema van de kamer of een contrasterende kleur kiezen die de aandacht trekt.

Slimme spiegels: is het de moeite waard om ze in huis te hebben?

Als iemand de voorkeur geeft aan moderniteit en wil genieten van de functionaliteit en technologie van een slim huis, zijn slimme spiegels de perfecte oplossing. Dit zijn LED-spiegels, een moderne oplossing die de functionaliteit van een verlichte spiegel combineert met technologie die het gebruik van vele praktische functies mogelijk maakt die ons dagelijks leven verbeteren. Dankzij hen is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van populaire streamingdiensten als Netflix, Spotify of Tidal, waardoor je kunt genieten van je favoriete muziek of interessante films en series kunt kijken, terwijl je een bad neemt of je klaarmaakt om te werken. Slimme spiegels zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch, omdat ze een modern design en elegante afwerkingen hebben, waardoor ze passen in moderne en minimalistische interieurs, ongeacht het doel en de inrichting van de kamer.

Bovendien Naast de beschreven functionaliteiten bieden moderne slimme spiegels daarnaast nog vele andere extra functies, zoals het aanpassen van de lichtkleur aan jouw wensen of een ingebouwd verwarmingssysteem dat beslaan voorkomt en waarmee je zowel de badkamer als andere kamers kunt verlichten. Het loont de moeite om bij het kiezen van de juiste slimme spiegel te letten op technische aspecten, zoals stroomvoorziening en aansluiting. Voor spiegels op gelijkstroom zijn geschikte stroombronnen en ruimte voor kabels vereist, terwijl voor spiegels op batterijen aandacht moet worden besteed aan het batterijvermogen. Ook het plaatsen van de spiegel vergt aandacht, omdat deze goed moet worden afgesteld op de dikte en afstand tot de muur. Bij gebruik van een slimme spiegel in de eetkamer, slaapkamer of badkamer is de kleur en kleur van het uitgestraalde licht een belangrijke factor.

Moderne spiegels voor in huis? Het beste vindt u op Artforma

Artforma is een Poolse online winkel die decoratieve spiegels van de hoogste kwaliteit met LED-achtergrondverlichting aanbiedt, die perfect zijn voor elk interieur, ongeacht de functie ervan . Ons aanbod omvat spiegels met individueel geselecteerde maten, vormen en functionaliteiten, die u zeker aan uw huis zult aanpassen. Alle producten die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt van hoogwaardige materialen en worden gekenmerkt door een hoge functionaliteit. Elk van onze spiegels is bovendien voorzien van een handige tuimelschakelaar waarmee je de verlichting eenvoudig aan- en uitzet. Dus als je fan bent van moderne, comfortabele oplossingen, dan zijn onze spiegels een perfecte oplossing voor jou.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer