Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

LED-spiegels voor de slaapkamer

268
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - FrameLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - WoodenFrame ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 45 Met 268 producten

Slaapkamerspiegels

Spiegels zijn een veelvoorkomend onderdeel van de slaapkameruitrusting en worden niet alleen gebruikt om het uiterlijk te controleren, maar ook om de gehele styling te beoordelen voordat u de woning verlaat. Slaapkamerspiegelskunnen ook onderdeel zijn van een groter geheel, zoals een kaptafel met cosmetica. Sommige mensen twijfelen echter over het plaatsen van een spiegel in hun slaapkamer en het kiezen van het juiste model.

Spiegel in de slaapkamer zelf heeft echter veel handige functies. Het kan niet alleen worden gebruikt om uw uiterlijk te controleren, maar ook om de ruimte optisch te vergroten of er stijl en elegantie aan toe te voegen. Er zijn ook spiegels die een praktische functie hebben, zoalsLED-spiegels. Ze zijn perfect voor het aanbrengen van make-up of het scheren, en bieden ook een extra subtiele lichtbron, wat een perfecte oplossing is voor moderne slaapkamers.

Dankzij het brede scala aan beschikbare spiegelmodellen kunt u eenvoudig slaapkamerspiegels kiezendie passen bij uw stijl en smaak . Er zijn zowel spiegels met eenvoudige, minimalistische lijsten, die perfect zijn voor mensen die de voorkeur geven aan eenvoud en elegantie, als spiegels met gedecoreerde lijsten, die goed tot hun recht zullen komen in de slaapkamers van mensen die van klasse en klassieke elegantie houden. Zeker,decoratieve spiegelszijn ook praktisch gezien een goede oplossing, en daarom worden ze steeds populairder. We raden u aan ons aanbod spiegels op onze website te bekijken.

Slaapkamerspiegels - een interessante toevoeging aan de kamer

span style ="font-weight: 400;">Spiegels spelen een belangrijke rol in het interieurontwerp en vervullen drie hoofdfuncties: ze verbeteren de verlichting van kamers, vergroten ze optisch en zijn een decoratief element dat het karakter van het interieur volledig kan veranderen . Omdat ze licht reflecteren, kunnen spiegels donkere kamers oplichten die weinig natuurlijk licht ontvangen. Smalle en krappe ruimtes, zoals gangen, zullen groter en ruimer lijken als we er een spiegel in plaatsen. De huidige spiegelaanbiedingen richten zich niet langer alleen op hun functionaliteit, maar ook op esthetiek en decorativiteit. Ons aanbod omvat verschillende stijlen, breedtes en vormen van spiegels die perfect passen bij verschillende interieurarrangementen.

Spiegel in de slaapkamer verbonden met de kledingkast speelt echter een sleutelrol bij de inrichting van dit interieur en een kledingkast zonder spiegel is eigenlijk moeilijk voor te stellen. Bij het voorbereiden om het huis te verlaten, is het noodzakelijk om een spiegel te hebben, want zonder spiegel zou het veel moeilijker zijn. Het is het beste om slaapkamerspiegels te kiezen waarmee je je hele lichaam kunt zien, maar dit is geen noodzakelijke vereiste. Sommige mensen gebruiken hun hele leven spiegels op heuplengte en hebben daar geen problemen mee. De beslissing om de juiste spiegel voor de slaapkamer te kiezenhangt echter af van gewoonten en individuele behoeften. Niettemin is het in het geval van kleine kamers de moeite waard om te investeren in een slaapkamerspiegel, omdat deze de ruimte visueel kunnen vergroten.

Als het gaat om de positionering van de slaapkamerspiegel kunt u het beste een plaats kiezen die goed verlicht is met natuurlijk licht of speciaal in de buurt van een kunstlichtbron plaatsen. Ook is het belangrijk dat de spiegel op de juiste hoogte wordt geplaatst, zodat je er comfortabel naar kunt kijken. Afhankelijk van uw voorkeuren kan een slaapkamerspiegel verschillende lijsten hebben of juist zonder, deel uitmaken van een groter geheel of een afzonderlijk decoratief element vormen. Hoewel dit meestal niet het belangrijkste element van de slaapkameruitrusting is - het bed vervult deze functie - is het de moeite waard om aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste spiegel. Ook al is de slaapkamer een privékamer, het is de moeite waard om zorg te dragen voor de esthetische uitstraling en de uitrusting aan te passen aan uw eigen voorkeuren om maximaal comfort te garanderen.

Verlichte spiegel voor de slaapkamer - waar moet je op letten bij het kopen?

Een verlichtespiegel kiezen voor de slaapkamer strong>, het belangrijkste punt is de kwaliteit ervan. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de materialen waaruit het is gemaakt. Het is goed om ervoor te zorgen dat de spiegel jarenlang zijn functie zal vervullen zonder vervelende storingen. Naast esthetiek moet het ook functioneel zijn en zijn rol goed vervullen, zowel praktisch als decoratief. Bij het kiezen van een model is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de belangrijkste technische parameters, zoals het type spiegel, het type gebruikte LED-diodes en het energieverbruik, dat wil zeggen de hoeveelheid energie die nodig is voor verlichting, uitgedrukt in watt. Het is ook de moeite waard om op de kleur en kleur van de verlichting te letten - als je niet van wit licht houdt, kies dan een met een warme tint.

Bij het kiezen van een verlichte spiegel voor de slaapkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de manier waarop deze wordt aangedreven en aangesloten, omdat dit invloed op ons gebruikscomfort. Bij spiegels die op gelijkstroom werken, moet je ervoor zorgen dat je toegang hebt tot het juiste elektrische blok en de draden met een schakelaar, terwijl je bij spiegels op batterijen rekening moet houden met het vermogen van de batterijen die nodig zijn. nodig zijn voor een goede werking. Ook is het belangrijk om bij het plaatsen rekening te houden met de dikte van de spiegel en de afstand tot de muur. Houd bij het kiezen van een slaapkamerspiegel met achtergrondverlichting ook rekening met de eerder genoemde lichtkleur, die van invloed is op ons welzijn en ruimtelijke indrukken.

Bovendien, bij het kiezen van een spiegel voor de slaapkamer, let goed op of deze in jouw slaapkamer past. Meet alle afmetingen op en kies een individuele vorm om van uw slaapkamer een plek van rust, ontspanning en vrede te maken. Een spiegel in de slaapkamer moet niet alleen een praktisch accessoire zijn, maar ook een aanvulling op de ruimte.

Slaapkamerspiegels - de beste op Artforma

In de online winkel Artforma bieden unieke slaapkamerspiegels, die zijn uitgerust met geavanceerde LED-achtergrondverlichting. De spiegels die in ons aanbod beschikbaar zijn, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat ze perfect bij uw slaapkamer passen en uw gebruikstevredenheid garanderen. Al onze modellen kenmerken zich door hoogwaardige afwerking en functionaliteit en zijn voorzien van een handige en praktische tuimelschakelaar waarmee u de verlichting eenvoudig aan en uit kunt zetten. Als je op zoek bent naar duurzame en moderne oplossingen voor je slaapkamer, dan zullen onze spiegels zeker aan je verwachtingen voldoen.

Slaapkamerspiegels - veelgestelde vragen

< div>

Welke spiegel voor de slaapkamer moet je kiezen?

Een spiegel voor de slaapkamer geeft je kamer de uitstraling van een kleedkamer en vergroot de kamer visueel. U kunt slaapkamerspiegels afstemmen op de kleur van de muren en ander meubilair. Voeg voor een kleine slaapkamer een grote rechthoekige spiegel toe die je hele silhouet laat zien en de kamer ruimer maakt. Een slaapkamerspiegel met LED-achtergrondverlichting zal een extra lichtbron zijn. Een ronde spiegel met een decoratieve lijst zorgt ervoor dat uw kamer er elegant uitziet, en minimalistisch meubilair brengt de ovale vorm van de spiegel in evenwicht.

Hoe te plaatsen een spiegel in de slaapkamer?

Plaats de spiegel in de slaapkamer op een plaats waar de leden van het huishouden gemakkelijk toegang toe hebben. Als je je op praktische zaken concentreert, hang dan een spiegel aan de muur boven de ladekast of kaptafel. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot de spiegel en kun je gemakkelijk precieze make-up aanbrengen. Spiegels voor de slaapkamer zijn ook een creatieve manier om het interieur te decoreren en er meer licht in te brengen. Als je hem op gezichtshoogte tegenover het bed plaatst, vul je de ruimte optimaal en bereik je een visueel interessant effect.

Waar kun je spiegels kopen voor de slaapkamer?

Slaapkamerspiegels zijn het visitekaartje van het merk Artforma. Het aanbod van de winkel omvat rechthoekige en ronde spiegels, met LED-verlichting en een decoratief paneel. U kunt kiezen uit vele kleurvarianten, die u kunt aanvullen met een sensor of aanraakschakelaar en extra accessoires. Alle producten zijn met veel aandacht voor detail gemaakt. Dankzij de mogelijkheid om de slaapkamerspiegel te personaliseren, vindt u altijd een spiegel die precies bij u past.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer