Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Badkamerspiegels met een plank

0
Filtreren
Er zijn geen producten om weer te geven.

Gekleurde spiegels

Gekleurde spiegels zijn een decoratief element dat de aandacht trekt en karakter toevoegt aan elke kamer. Het gebruik van een gekleurd spiegeloppervlak trekt niet alleen de aandacht, maar verandert vooral het karakter van het interieur volledig. Gekleurde spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je voor elke smaak en stijl de perfecte spiegel kunt kiezen. Bovendien zijn ze een van de nieuwste hits op het gebied van interieurdecoratie omdat ze elk arrangement perfect diversifiëren. Ze zijn een perfect decoratief element en zullen een slaapkamer, eetkamer of woonkamer perfect decoreren, maar wie zei dat een badkamerspiegelniet ook kleurrijk kan zijn?

Gekleurde spiegels - welke? hebben ze voordelen?

Een van de grootste voordelen van gekleurde spiegels is hun vermogen om kleur toe te voegen aan een kamer. Afhankelijk van je voorkeuren kunnengekleurde spiegelseen subtiele kleur hebben die past bij het kleurenpalet van de hele kamer, of ze kunnen een opvallend element zijn met een sterke, contrasterende kleur die de aandacht trekt. In ons aanbod vind je zowel een blauwe spiegel als een groene spiegel, maar ook een grijze spiegel en grafietspiegels. met verschillende kleurverzadiging. De reflectie in een gekleurde spiegel is, vergeleken met een zilveren, donkerder en gekleurd, daarom is deze niet erg praktisch in de dagelijkse verzorging. Het gebruik van een dergelijke vorm geeft het interieur echter een uniek karakter, waardoor het ontwerp van de ruimte volledig verandert.

Gekleurde spiegels - welke andere voordelen hebben ze?

Een gekleurde spiegel wordt verkregen door geschikte ijzeroxiden aan de glasmassa toe te voegen, waardoor het glas een interessante kleur krijgt. Dit gebruik van chemicaliën in het dagelijks leven maaktgekleurde spiegelseen perfecte manier om kleur, patronen en motieven in de kamer te introduceren, en tegelijkertijd blijven ze een praktisch uitrustingselement. Ze kunnen worden gebruikt om de ruimte optisch te vergroten en extra licht in de kamer te brengen. Hun hoofdtaak is echter om het interieur te decoreren en er een uniek karakter aan toe te voegen, daarom zijn ze perfect als spiegels voor de woonkamerof als slaapkamerdecoratie. Omdat deze spiegels zowel functioneel als decoratief zijn, kunnen ze het middelpunt van de kamer zijn en de aandacht trekken.

Kleurrijk - hoe plaats je ze in de kamer?

Gekleurde spiegelszijn een perfect decoratief element dat in elk interieur kan worden geïntegreerd, ongeacht het karakter ervan. Om het gewenste effect te bereiken, moeten spiegels echter worden geselecteerd op basis van de stijl van een bepaalde kamer. Spiegels met decoratieve omlijstingen zijn bijvoorbeeld perfect voor klassieke interieurs, terwijl spiegels met een modern design en onregelmatige vormen passen in kamers die in een moderne stijl zijn ingericht.

Het is ook belangrijk om de juiste plaats te kiezen. het element, dit zijn gekleurde spiegels. De belangrijkste functie van een spiegel is het reflecteren van een beeld, dus hij mag niet op plaatsen worden geplaatst waar hij een beeld weerspiegelt dat we niet willen. Gekleurde spiegelskunnen niet alleen worden gebruikt om elementen weer te geven, maar ook om deze af te dekken die niet noodzakelijkerwijs interessant voor ons zijn. Gekleurde spiegels worden vaak gebruikt om lege muren te decoreren om diepte aan de kamer toe te voegen en het gevoel van leegte te elimineren. Dus als u op zoek bent naar moderne, originele interieurelementen, vindt u kleurrijke spiegels op de website Artforma.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer