paypal
Belangrijke informatie! Service, verzending en productie gaan gewoon door. Bestellingen worden geleverd volgens de termijnen die op de website van de winkel vermeld staan!

SPIEGELKAST MET LED-VERLICHTING - L03 EMILY

329,00 EUR
Gratis levering Gratis levering
Levertijd van 7 tot 12 werkdagen.
Afmetingen van de spiegelkast: 66,5 x 72 x 16,6 cm
Klik op het symbool en zie de details
-
+
Prijs: 329,00 EUR
Componenten zijn onverenigbaar of een maat is te klein- neem contact op met onze klantenservice.

Andere producten

BadkamerkastjeMet LED spiegel
Breed assortiment aan accessoires
Pas de badkamer spiegelkast aan uw vereisten aan, met breed assortiment aan accessoires. Geniet van voorzieningen zoals een weerstation, inductielader, klok, luidsprekers of USB-poorten.
LED-verlichting
Dankzij de geavanceerde LED-technologie kunt u genieten van natuurlijk licht en een lager stroomverbruik. Deze spiegelkasten met verlichting maakt alledaagse activiteiten zoals het aanbrengen van make-up of scheren een stuk gemakkelijker.
Praktische ruimte
Met de badkamer spiegelkast met verlichting creëert u een praktische opbergruimte voor uw accessoires. Alle voorwerpen die u nodig heeft voor uw ochtendroutine liggen altijd binnen handbereik.
Kies uw kleur
Onze badkamerkast met spiegel is verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren! Met zo'n breed scala aan kleurconfiguraties past onze spiegelkast met verlichting overal.
Kwaliteitsgarantie
Kasten rechtstreeks van een gerenommeerde fabrikant. De jarenlange ervaring heeft zich vertaald in de ontwikkeling van producten, die zelfs voor de meest veeleisende klanten geschikt zijn.
Edgger
Whitwood
Halifax White
Sherman
Halifax Tabak
Denver
Thermo
Burgundy
Tyrols Blue
Chicago
Chromatic
Edgger
Ancient Oak
San Marino
Murano
Vesuvio
Oslo
Alpine White
Anthracit
Tuimelschakelaar
Gebruik de wipschakelaar aan de onderkant van de badkamerkast met spiegel om de ledverlichting aan te zetten. Standaard type schakelaar.
Sensorschakelaar

Maakt het mogelijk om bij de badkamer spiegelkast met verlichting deze aan te zetten zonder de spiegel aan te raken. De schakelaar reageert op de hand onder de onderste rand van het raamwerk.

- Sensorbereik: 10 cm.
- Voor een goede werking van de schakelaar moet de sensor minstens 20 cm van obstakels verwijderd zijn.

Aanraakschakelaar
Raak de schakelaar aan om snel en intuïtief de ledverlichting op uw badkamerkast met spiegel aan of uit te schakelen!
Cosmetische spiegel

De cosmetische spiegel op de badkamer spiegelkast met verlichting is een perfecte oplossing voor wie altijd erg gehaast is. Hiermee kunt u zelf uw prachtige make-up doen of de scheerschuim nauwkeurig aanbrengen. U hoeft geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar een handspiegel!
- Cosmeticaspiegels zijn verkrijgbaar in 2 varianten met ledverlichting, en zonder ledverlichting.

Wi-Fi weerstation
Het Wi-Fi-weerstation geeft de tijd, de temperatuur en het huidige weer voor uw locatie weer. De toevoeging wordt geconfigureerd via een speciale mobiele app op uw telefoon. Het weerstation wordt onafhankelijk van de spiegelverlichting op uw badkamer spiegelkast verlicht.

Grootte op de spiegel: 16 cm x 7 cm
Inductielader

Hiermee kunt u uw mobiele telefoon op de toiletkasten draadloos opladen - plaats deze gewoon op het batterijsymbool op de toiletkast.

Schakelaar achtergrondverlichting + USB
Moderne producten vereisen moderne oplossingen. Hierdoor kunt u een stroomaansluiting met een extra ingebouwde usb-poort aan uw toiletkasten toevoegen. Een handige manier om een haardroger aan te sluiten of een elektrische tandenborstel op te laden.
Aanrakingsklok

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het feit dat u te laat zou zijn. Een klok met LED-weergave op de badkamer spiegelkast met verlichting stelt u in staat om de tijd te controleren tijdens uw ochtendroutine.

Het klokpictogram fungeert als een aanraakknop om de tijd en het formaat (12/24 uur) ervan te wijzigen.
De klok wordt onafhankelijk van de schakelaar voor achtergrondverlichting van de spiegelkast verlicht.

Afmetingen: 7 cm x 2 cm

Bluetooth-luidspreker
Geniet van uw favoriete muziek tijdens een ontspannend bad. De luidsprekers in de badkamer spiegelkast met verlichting stellen u in staat om uw muziek af te spelen met uw smartphone.
Facetranden

Een facet is een elegante afwerking van de randen van een badkamerspiegel. Facetslijpen is een moderne vorm van spiegelbewerking, waarbij de randen onder de juiste hoek worden geslepen en gepolijst.

OptiWhite

Het verbeterde OptiWhite-oppervlak op de spiegel van de badkamer spiegelkast met verlichting stelt u in staat meer details te zien en heeft betere reflecterende eigenschappen. De OptiWhite-spiegel is ontdaan van de groenachtige tint die kenmerkend is voor gewone spiegels.

Technische kenmerken
Afmetingen van de spiegelkast
66,5 x 72 x 16,6 cm
LED-levensduur
Tot 15.000 uur / Philips LED 45 000h
Aantal LED's en energieklasse
120 / m, A++
De verlichting is decoratief
Beschermingsgraad
IP44
Garantie
Ja, 2 jaar
Stroomverbruik
9,6 W / m
Inhoud
Spiegelkast, 4 glazen planken
Kleur van LED-dioden
Wit neutraal 4500K / Wit Koud 7000K / Philips LED 6500K
De set bevat:
Montage-accessoires
Kastdiepte
138 mm
Gewicht van het product
20 kg


Deel uw mening over dit product