Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

LED kasten

21
Met Artforma LED kasten hoeft u zich de mogelijkheid van een moderne spiegel in uw badkamer niet te ontzeggen. De praktische kast fungeert zowel als verlichte LED-spiegel en als opbergruimte voor uw dagelijkse benodigdheden. De grote keuze aan modellen en kleuren, en de mogelijkheid van een twee- of driedeursversie, stellen u in staat de ideale kast voor uw badkamer te kiezen.
Filtreren
Collectie - Lily ✖
Collectie - Lisa ✖
Collectie - Emily ✖
Collectie - Emma ✖
Collectie - Sofia ✖
Collectie - Clara ✖
Collectie - Sarah ✖
Aantal deuren - 2-deurs ✖
Aantal deuren - 3-deurs ✖
Aantal deuren - 1-deurs ✖

Weergegeven 21 Met 21 producten

Badkamerkasten

Een badkamerspiegelkast die je kan aanpassen aan je gewenste kamer in een modieuze vorm en tiental kleurvarianten? Dit is geen droom! De LED-spiegelkast van Artforma laat je interieur binnenkort weer tot leven komen!

 

Een moderne badkamerkast van de nieuwe generatie

Een hangend badkamermeubel is een must-have in elk interieur. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en met een breed scala aan voorzieningen, zoals een weerstation, inductielader, luidspreker, klok of een praktische USB-aansluiting, hierdoor bereikt u een nieuw niveau van comfort! Hebt u behoefte aan ontspanning? Een praktische kast met een verlichte spiegel kan worden uitgerust met een aanraakschakelaar waarmee u de intensiteit van de verlichting kunt verhogen of verlagen.
Het lijdt geen twijfel dat de juiste badkamerkast uw ruimte comfortabel en praktisch maakt en ook de dagelijkse rust na een drukke dag nog aangenamer zou maken.
De witte kast van Artforma draait niet alleen om technologische accessoires en comfort. De praktische verlichte spiegelkast maakt ook indruk met zijn LED-verlichting. Het is een milieuvriendelijke oplossing die zich onderscheidt door een lange levensduur. Dankzij de mogelijkheid om het type verlichting te kiezen, vervormt het de werkelijkheid niet.

 

Een spiegelkast voor de badkamer van Artforma

 

Een hangend badkamermeubel moet precies zijn afgestemd op de mogelijkheden van de kamer. Ons aanbod omvat maar liefst 6 varianten. Elk van hen verschilt in vorm, hoogte en type planken.
Pas het product aan uw behoeften en de grootte van het appartement aan. Hebt u twijfels? Onze specialisten nemen ze weg zodat de LED-spiegelkast straks van uw badkamer een esthetische en modieuze plek maakt!

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer