Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Ronde LED-badkamerspiegels

30
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖

Weergegeven 30 Met 30 producten

Ronde LED-badkamerspiegels - elegantie en functionaliteit

De badkamer is een van de belangrijkste plekken in het appartement voor ontspanning en rust. Met de ronde LED-badkamerspiegels kunt u een uniek arrangement in uw eigen badkamer creëren, verkrijgbaar in de Artforma-winkel. Dit zijn unieke ronde spiegels voor de badkamer, met een verlichtingspaneel en moderne oplossingen die uw badkamer laten stralen en functioneler worden. Ronde badkamerspiegels zijn een combinatie van comfort en elegantie waardoor u zich in uw badkamer voelt als in een professionele SPA.

Het onbetwiste voordeel dat ronde verlichte badkamerspiegels onderscheidt, is de mogelijkheid om ze in vrijwel elk interieurontwerp te passen. Badkamerspiegels - rond, in elk formaat, minimalistisch of met extra decoratie, zullen vooral goed werken in een grote, ruime badkamer. Ze zijn ook een goede keuze in kleine ruimtes, omdat ze deze optisch vergroten en de verhoudingen helpen corrigeren.

Ronde LED-badkamerspiegels - onafhankelijke interieurdecoratie

Ronde verlichte badkamerspiegel is een unieke accent in een kamer waarmee u een comfortabele badkamer voor alle gezinsleden kunt ontwerpen. Een goed belichte spiegel functioneert als een zelfstandig decoratief element aan een grote muur, naast een bloemenstandaard of een eenvoudige plank voor cosmetica. Ronde spiegels voor de badkamer zijn de beste keuze in een badkamer met asymmetrische wanden, op een zolder of in een kamer met schuine plafonds.

Met ronde LED-badkamerspiegels kunt u op discrete wijze de verhoudingen van een smalle en lange badkamer in evenwicht brengen. Verlichte ronde spiegels voor de badkamer zien er geweldig uit op een grijze of zwarte muur, in een badkamer in industriële stijl of in een lichte SPA thuis. Grote, ronde LED-badkamerspiegels vullen de ruimte boven de wastafel en maken de dagelijkse hygiëne en cosmetische activiteiten nog aangenamer. Het LED-verlichtingspaneel kan een extra lichtbron zijn of een discrete decoratie tijdens een avondbad.

Badkamerspiegels - ronde decoraties in een overzichtelijk interieur

Ronde badkamerspiegels zijn een universeel element van elke badkamerinrichting. Dankzij de ronde vorm oogt de LED-verlichte spiegel indrukwekkend in combinatie met een vrijstaande wastafel of een langwerpige kast met opzetwastafel. Een ronde verlichte badkamerspiegelkan gecombineerd worden met een grote hanglamp met ovale kappen, waardoor uw badkamer nog groter lijkt.

Met een ronde spiegel met LED-achtergrondverlichting kunt u ruimte besparen in een kleine kamer en traditionele verlichting opgeven. Met het LED-paneel kunt u efficiënt make-up aanbrengen en de gezichten van uw huisgenoten nauwkeurig accentueren in de spiegel. Tegelijkertijd kunt u met moderne LED-spiegels van Artforma de lichtintensiteit aanpassen aan uw welzijn of tijdstip van de dag, zodat de badkamer een echte rustplaats wordt. Kiezen voor een ronde spiegel met LED-achtergrondverlichting is een garantie dat de tijd die u in de badkamer doorbrengt altijd in een aangename sfeer zal verlopen.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer