Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Rechthoekige LED-badkamerspiegels

19
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖

Weergegeven 19 Met 19 producten

Rechthoekige LED-badkamerspiegels - elegante en praktische badkamer

Een functioneel interieur ontwerpen dat zal verrassen met zijn unieke uitstraling en aandacht voor detail? Rechthoekige badkamerspiegels met LED-verlichting, verkrijgbaar in het brede assortiment van de Artforma-winkel, zullen zeker helpen bij deze taak. Dit is een ideaal product voor klassieke badkamers en kamers die discrete verlichting vereisen. Rechthoekige badkamerspiegels met verlichting vullen de ruimte boven de wastafel optimaal en passen goed op de muur boven de cosmeticakast.

Verlichte rechthoekige badkamerspiegels zijn een beetje klassiek gecombineerd met moderne oplossingen. Rechthoekige badkamerspiegels passen goed bij rechthoekige badkamerkasten of ruime meubels. Dankzij de rechthoekige spiegel kun je een interessante opstelling creëren in een modieuze badkamer die wordt gedomineerd door felle kleuren en duidelijk uitgelichte decoratieve motieven.

Rechthoekige badkamerspiegels - gemak tijdens de dagelijkse verzorging

Rechthoekige LED-badkamerspiegels passen zowel een badkamer in een flatgebouw of een grote kamer in een eengezinswoning. De rechthoekige spiegel past perfect bij de rechthoekige wastafelkast en de benodigde badkameraccessoires. Als u kiest voor rechthoekige badkamerspiegels met verlichting in een minimalistische vorm, kunt u de schoonheid van een rijkelijk versierde muur of glanzende badkamerinrichting naar voren halen.

Rechthoekige spiegels voor de badkamer moeten worden overwogen door iedereen die het interieur visueel wil vergroten. Met een grote spiegel die de hele muur bedekt, kunt u een diepte-effect creëren, en extra verlichting zal handig zijn bij het uitvoeren van dagelijkse hygiëneprocedures. LED badkamerspiegels rechthoekige lampen zijn een interessant alternatief voor klassieke plafondverlichting of zijwandlampen. Ze helpen zelfs een heel kleine badkamer op te fleuren en de proporties te egaliseren, en worden zelfs het belangrijkste decoratieve motief.

Verlichte rechthoekige badkamerspiegels - moderne oplossingen in uw huis

Rechthoekige badkamerspiegels met extra LED-verlichting zorgt ervoor dat ieder lid van het huishouden zich volledig kan ontspannen in uw badkamer. Dankzij de instelbare lichtintensiteit kunt u de lichtsterkte op elk moment aanpassen aan uw activiteiten. U kunt moderne LED-badkamerspiegels aanvullen met extra accessoires, zoals een make-upspiegel, een Bluetooth-luidspreker of een speciaal station met een horloge en een bedieningspaneel.

Dankzij speciale voorzieningen, rechthoekige spiegels aangeboden door de Artforma store helpt u bij het ontwerpen van de badkamer van uw dromen. Als u kiest voor een spiegel met verwarmingsmat of een glazen planchet voor cosmetica, heeft u de vrijheid om deze te gebruiken, ongeacht het tijdstip van de dag of de kamertemperatuur. Je kunt een heldere en zeer elegante spiegel met achtergrondverlichting gebruiken in een moderne of industriële badkamer, combineren met kleurrijk muurbehang en designaccessoires. Dankzij de grote spiegels met sterke verlichting heb je de mogelijkheid om met kleuren en patronen op de muren te spelen - om precies het interieur te creëren dat jij leuk vindt.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer