Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Afgeronde LED-badkamerspiegels

13
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 13 Met 13 producten

Afgeronde LED-badkamerspiegels - een originele badkamer in uw huis

Als u van plan bent een moderne en functionele badkamer in te richten, ronde LED-badkamerspiegels kunnen de beste keuze zijn. Afgeronde badkamerspiegels met verlichting zijn een origineel interieurelement dat de aandacht trekt dankzij de ongebruikelijke vormen en zeer aangename vorm. Het is een combinatie van een klassieke rechthoekige spiegel met ovale randen, die het interieur gezelliger maken.

Ovale wandspiegels met LED-verlichting doen het goed in elk type kamer. Dankzij hen kunt u de ruimte in een kleine badkamer volledig benutten en tegelijkertijd chic en een onopvallend vleugje extravagantie toevoegen. De afgeronde zijkanten van de spiegel zijn een perfecte aanvulling op lampen met ronde lampenkappen, ze passen goed bij een rond vloerkleed en verzachten de vorm van een klassieke rechthoekige wastafelkast. Ze combineren mooi met grote rechthoekige wandtegels, vullen vloeiend de grote muur boven het bad en passen bij de ascetische afwerking van de industriële badkamer.

Afgeronde LED-badkamerspiegels – moderniteit in een stijlvolle vorm

Overweegt u verlichte badkamerspiegels? Afgeronde randen zijn een interessant decoratief element dat past bij minimalistische badkamers met weinig objecten. Je kunt een ronde spiegel gebruiken in een hoge of lange badkamer, of in een kamer met schuine plafonds. Dankzij de zachte vormen krijg je meer evenwicht en betere proporties. Een grote, massieve spiegel met LED-achtergrondverlichting zal goed werken in een ruime badkamer waar extra lichtbronnen nodig zijn.

Afgeronde LED-badkamerspiegels zorgen ervoor dat u na een intensieve dag kunt ontspannen in de badkamer. Dankzij het delicate LED-licht kunt u ontspannen in bad of een warme douche nemen, waardoor u energie krijgt om te handelen. Als u kiest voor een rijkelijk versierde spiegel met een breed verlichtingspaneel, kan dit het belangrijkste element van het interieurontwerp worden. Een kleinere spiegel aan de zijwand van de badkamer is een kans om een gezellig hoekje te creëren voor het avondtoilet en ontspanning voor het slapengaan.

Verlichte ronde badkamerspiegels - a stijlvol accent in de badkamer

Afgeronde LED-badkamerspiegels zijn een interessante manier om te spelen met lijnen en vorm in de badkamer. Door hun unieke uitstraling passen ze goed bij moderne meubels en rijkelijk versierde antieke accessoires. Afgeronde hoeken zien er aantrekkelijk uit in lichte kamers en badkamers in boho-stijl. Ze vormen een uniek accent in een badkamer met gouden of messing accessoires en een zwaar gedecoreerde vloer.

De ronde badkamerspiegels kun je aanvullen met verlichting uit de Artforma collectie met een aantal accessoires. Creëer een comfortabele ruimte met een extra glazen plank, bedieningspaneel, horloge of Bluetooth-radio. Met een verwarmingsmat of een make-upspiegel kunt u de badkamer comfortabel gebruiken, ongeacht het tijdstip van de dag en uw favoriete bezigheden. Dankzij badkamerspiegels met LED-achtergrondverlichting krijg je een plek in huis waar je je echt speciaal voelt.

Bekijk meer