Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Verlichte spiegels 50x80

30
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 30 Met 30 producten

Spiegels 50x80

Spiegels 50x80 cm zijn klein, maar erg belangrijk voor de functionele inrichting van het appartement, uitrustingselementen die de moeite waard zijn om in uw badkamer of hal te verwerken. LED-spiegels 50x80 cm zijn een interessant voorstel voor iedereen die op eenvoudige wijze een kleine badkamer wil inrichten of zijn appartement een expressiever karakter wil geven. Een kleine spiegel aan de muur past in een smalle gang, vult met succes de kleine muur boven de ladekast en laat uw kleine badkamer er optisch groter uitzien.

Badkamerspiegels 50x80 cm zijn een alternatief dat de moeite waard is om te overwegen voor grote en massieve spiegels die de hele muur in de kamer bedekken. Je kunt ze boven het verlengstuk van de badkamerkast met wastafel plaatsen, ze ophangen met rijkelijk versierde meubels en ze gebruiken als een interessant decoratief element samen met schilderijen of souvenirs van je reizen in de woonkamer.

50x80 spiegels zijn verkrijgbaar in standaardvormen, met een extra verlichtingspaneel en talrijke accessoires. Dankzij hen bereidt u een praktisch arrangement in de badkamer voor, waardoor u gemakkelijk uw ochtendmake-up kunt aanbrengen of uw gezicht kunt voorbereiden op een nachtrust. LED-spiegels 50x80 cm kunnen worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de leden van het huishouden - match uw favoriete lichtkleur, gebruik de ingebouwde luidsprekers of een discrete plank voor cosmetica binnen handbereik. Dankzij een kleine spiegel in de hal bereid je je graag voor op een avondje uit met vrienden en kies je de beste garderobe voor je werk, zodat je je in elke situatie zelfverzekerd voelt.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer