Promotie -5% met code 5promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels Hang

6
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖

Weergegeven 6 Met 6 producten

Hangende spiegels - comfort en kwaliteit in uw appartement

Het is moeilijk om je een goed ontworpen appartement voor te stellen zonder spiegel - een hangende spiegel is een van de belangrijkste onderdelen van de uitrusting, die een positieve invloed heeft op de aantrekkelijkheid van de kamer en andere accessoires beter zichtbaar maakt. Grote spiegels die in een kleine badkamer hangen, laten de kamer optisch groter lijken en egaliseren tegelijkertijd de proporties. Een goed op elkaar afgestemde spiegel voor de hal van een flatgebouw of eengezinswoning vormt een aanvulling op het originele arrangement, zorgt ervoor dat u comfortabel kunt deelnemen aan de dagelijkse activiteiten en heerlijk kunt ontspannen na een intensieve dag vol spanning.

Ronde hangende spiegels zijn het meest populaire type spiegels, zowel in kleine, smalle en moeilijk in te delen interieurs, als in ruime kamers waar spiegels worden gecombineerd met rijk gedecoreerde muren, decoratieve wandtegels of artistieke decoraties. Je kunt ze handig combineren met moderne schilderijen, ze ophangen omringd door groene planten of ze in de buurt van badkamerkastjes plaatsen, zodat je de ruimte goed kunt indelen. Wandspiegels kunnen een onafhankelijke wanddecoratie zijn - dan zien ze er elegant uit op gladde oppervlakken, matte tegels of met houten panelen, wat interessant kan zijn voor fans van de boho-stijl en natuurliefhebbers.

In een goed ontworpen badkamer vult een hangende spiegel de hoeken die het moeilijkst te plaatsen zijn, dus het is de moeite waard om hem aan een muur op zolder of in een slaapkamer met hellingen te hangen. Als u ze voor de toegangsdeur plaatst, zorgt dit voor nog meer diepte en reflecteert het daglicht effectief in een badkamer zonder ramen. Hangende spiegels met verlichting zijn een manier om ruimte te besparen, vooral in een klein interieur waar een verstandige planning van vrijwel elk kleinste detail belangrijk is.

Hangende LED-spiegels – stijl in uw droombadkamer

Hangende spiegels met verlichting zijn een nieuwe categorie praktische badkamerproducten die de kenmerken van een klassieke badkamerspiegel combineren met een extra lichtbron. Als u kiest voor de hangende LED-spiegelversie, met een breed paneel aan elke rand van de spiegel, krijgt u een intense verlichting die met succes een standaard plafondlamp kan vervangen. Wandspiegels passen in elk type badkamer - zowel klein als ruim, met ramen, waar elke dag voldoende licht binnenkomt.

Een goed ontworpen hal vraagt ​​om een ​​goed passende spiegel. LED-hangende spiegels uit de Artforma-winkel zien er interessant uit in een moderne kamer met hoogglans of modern meubilair. In een industriële woonkamer kun je hangende spiegels met verlichting aan de muur plaatsen. Ze combineren sfeervol met meubels in de kleuren zwart, bruin of zilver, maar ook met stalen, messing of zwarte badkameraccessoires in het toilet. In een kleine of smalle badkamer is het de moeite waard om een ​​spiegel te kiezen die aan de hele muur hangt.

Grote hangende spiegels zijn de beste keuze voor een hal, waar de spiegel de proporties van een te lang of erg hoog interieur in evenwicht zal brengen. Ze zullen zeker nuttig zijn bij het aankleden of veranderen van kleding, om het gemakkelijker te maken om naar jezelf te kijken en je elegant te voelen in je favoriete kleding. In plaats van een klassiek schilderij of een boekenkast kun je een ronde spiegel in de hal of boven de bank in de woonkamer hangen. Wandspiegels doen het ook goed in een kinderkamer, zodat je kleintje naar zijn spiegelbeeld kan kijken en nog beter over de wereld om hem heen kan leren. Een opgehangen spiegel in de slaapkamer is handig als deze ook als kleedkamer dient, met een ruime kledingkast voor kleding en accessoires. Een hangende spiegel die goed op de kamer is afgestemd, is een garantie dat u een functionele ruimte in uw appartement creëert.

Hangende spiegels met verlichting – moderniteit binnen handbereik

Hangende LED-spiegels die verkrijgbaar zijn in de Artforma-winkel zijn een uniek voorstel voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar een beetje luxe. Hun functionaliteit en moderne oplossingen maken de dagelijkse hygiëneactiviteiten tot een plezier en vinden plaats in een unieke sfeer. Het is de moeite waard om grote hangende spiegels boven de wastafelkast te hangen, in de buurt van de plank met make-upcosmetica of in de buurt van de douchecabine. Een spiegel in een ronde of ovale vorm combineert harmonieus met geometrische vormen, zoals een rechthoekige kledingkast, een vierkante plank voor handdoeken of een langwerpige plank voor kleine spullen.

Hangspiegels met verlichting van Artforma bieden het hoogste gebruikscomfort. Ons aanbod omvat spiegelmodellen in de vorm van een cirkel, vierkant of rechthoek, in verschillende maten en met een aantal handige accessoires. Elk van hen kan worden aangevuld met een verlichtingspaneel aan een van de zijkanten van de spiegel of aan alle uiteinden. LED-verlichting zal vooral nuttig zijn in een kleine badkamer of een kamer waar geen ruimte is voor klassieke verlichting. Je kunt kiezen uit producten met een zeer decoratief, breed frame of minimalistische modellen die naadloos opgaan in een rijk gedecoreerde muur.

Designspiegels van Artforma kunnen dienen als multimediastation voor thuis, omdat je dankzij de ingebouwde Bluetooth-zender je favoriete muziek of radio kunt afspelen. Ook kun je in elke spiegel een extra weerstation plaatsen, kies dan voor de optie met een horloge of een praktische verwarmingsmat die overmatige verdamping tegengaat. Voor parfumliefhebbers heeft de fabrikant een handige glazen plank voor cosmetica gemaakt, die goed tot zijn recht komt in de badkamer of hal. Klanten kunnen ook gebruik maken van een opvouwbare make-upspiegel; al deze elementen maken het gebruik van de Artoforma spiegel tot een waar genoegen. Wilt u dat uw badkamer of woonkamer een ontspannen sfeer heeft? U kunt de lichtintensiteit en de kleuren ervan kiezen - van koud, via neutraal tot warm, om het optimaal ingerichte appartement van uw dromen te krijgen.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer