Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Groene spiegels LED

13
Filtreren
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 13 Met 13 producten

Groene spiegels

Droomt u van een originele en functionele ruimte? Groene spiegels voor de badkamer of hal zijn een van de meest interessante uitrustingselementen waarmee u een succesvol en smaakvol arrangement kunt creëren. De groene kleur van de spiegel is zeker iets moderns dat uw gasten zal verrassen. Tegelijkertijd kun je met deze kleur jezelf omringen met tinten van de natuur en profiteren van de goede energie die planten bieden.

Groen is ontspannend voor ogen en geest. Aan de andere kant kun je, door levendige tinten van deze kleur te gebruiken, een kamer ontwerpen die vol motivatie is om te handelen. De groene spiegel zal passend zijn in de woonkamer, badkamer en hal. Met een grote groene spiegel kunt u zelfs een zeer smalle en moeilijk in te richten kamer visueel vergroten of met succes een badkamer met hellingen inrichten.

Groene spiegels - een vleugje moderniteit in je huis

Groene spiegels zullen het goed doen een huis vol kleuren, maar ook in een ruimte in een minimalistische stijl. Je kunt het groene spiegelframe combineren met andere kleuren uit aardetinten - het zal een succesvolle combinatie zijn met bruin, beige, crème en wit tinten, maar ook met natuurlijk hout. Een groene spiegel met natuurlijk meubilair en levende bloemen in de woonkamer is een idee voor een plek waar je kunt ontspannen en stress kwijt kunt.

Kleurrijke groene spiegels kunnen worden gebruikt als een element dat niet alleen van invloed is op de esthetiek, maar ook de sfeer in uw huishouden zal verbeteren. Je kunt kiezen uit spiegels in intens groen, diep flessengroen of delicate zeekleur. Aan de andere kant is het een positieve tint van licht aquamarijn, pastelgroen, die lijkt op de toon van jonge bladeren of munt - je kunt ze vrij combineren in motieven op meubels, muren, behang of badkamertegels.

Groene spiegel - energie in huis

Groene spiegels uit het Artforma aanbod zijn een voorstel voor mensen die dat niet zijn bang voor gedurfde oplossingen in het interieur. Een groene spiegel kun je combineren met goud, zilver of zwart. Hang ze tegen de achtergrond van patroonbehang of bij een marmeren wastafel. Onder de producten van Artforma vindt u modellen met een extra weerstation, sensor, aantrekkelijke achtergrondverlichting of klok - zodat u precies kunt ontspannen in de badkamer zoals u dat wilt. Elke spiegel is met oog voor detail gemaakt - je krijgt een uitrusting waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer