Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Blauwe spiegels LED

13
Filtreren
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 13 Met 13 producten

Blauwe spiegels

Blauwe spiegels zijn een van de meest interessante en originele ideeën voor een unieke opstelling van je ruimte. De blauwe kleur wordt meestal geassocieerd met water - het is een perfecte combinatie met de badkamerinrichting waar u na een zware dag heerlijk kunt ontspannen. Je kunt dit model ook met succes aan de muur in de hal plaatsen of in de woonkamer ophangen. De blauwe kleur van het frame combineert op interessante wijze met veel kleuren en structuren - hierdoor kunt u een rustige en harmonieuze ruimte voor uw gezin creëren.

Blauwe spiegel helpt u bij het ontwerpen van een ruimte waar u gemakkelijk uw gedachten kunt kalmeren. en ontspan in een aangename sfeer. Het blauwe frame zal prachtig staan op een gladde muur in wit, grijstinten en beige. Het is ook een goed idee om de Blauwe spiegel samen met je favoriete souvenirs van buitenlandse reizen aan de muur in de woonkamer te hangen. Blauwe spiegels brengen vakantieherinneringen naar boven, worden geassocieerd met het blauw van de zee en laten je dromen.

Kleurrijke blauwe spiegels – stijlvol en met karakter

Blauwe spiegels zijn een aantrekkelijk voorstel voor degenen die graag spelen met levendige kleuren in hun omgeving. Blauw kan in vele vormen voorkomen - discreet blauw is een pastelkleurige basis voor witte, beige en crèmekleurige muren, textiel in de woonkamer of tegels op de badkamermuur. De intens blauwe kleur is perfect in combinatie met zilver, goud of messing - dit is de kleur die de moeite waard is om voor badkamerarmaturen te kiezen als je een gedurfde en stijlvolle ruimte wilt creëren om voor je uiterlijk te zorgen.

A discrete spiegel in een smal frame erboven. Dankzij de gootsteen kunt u gemakkelijk uw make-up aanbrengen en 's avonds voor uw uiterlijk zorgen. Kies voor de woonkamer een blauwe spiegel met een rijkelijk versierde lijst - dan wordt dit het belangrijkste decoratieve motief van de woonkamer.

Decoratief blauw spiegels – speel met kleur

Met een blauwe spiegel in de woonkamer kun je in een paar eenvoudige stappen het karakter van je favoriete interieur veranderen. Als u decoratieve blauwe spiegels kiest, kunt u uw badkamer vullen met hoogwaardige inrichtingselementen die een eenvoudig en intuïtief gebruik op elk moment van de dag garanderen. Dit zijn producten vol gemakken waarmee u een aantal accessoires kunt gebruiken: een praktische radio, een horloge, een weerstation of een handig plankje voor cosmetica. U kunt ontspannen precies zoals u wilt en genieten van de nieuwste oplossingen binnen handbereik.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer