Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Spiegels boven het dressoir LED

18
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 18 Met 18 producten

Spiegels boven de ladekast van Artforma - een gemakkelijke manier om een origineel arrangement te creëren!

Een elegante of moderne spiegel boven de ladekast is de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het is niet alleen een praktische toevoeging - het is een belangrijk decoratief element dat het karakter en de sfeer van een kamer volledig kan veranderen.

Een van hun grootste voordelen is hun vermogen om de ruimte optisch te vergroten. In kleinere kamers, zoals slaapkamers of smalle gangen, reflecteren spiegels boven de ladekast het licht, verhelderen de opstelling en voegen er diepte en dimensie aan toe.

Spiegel voor de slaapkamer boven de ladekast u> kan ook worden gebruikt voor ochtendvoorbereidingen, zodat u snel uw uiterlijk kunt controleren voordat u naar buiten gaat. Geplaatst in de hal boven het meubilair waarop we onze sleutels of portemonnee bewaren, wordt het een praktische plek voor de laatste hand voordat we het huis verlaten. In de woonkamer of eetkamer kan een spiegel boven de ladekast fungeren als een element dat de ruimte opfleurt en er charme aan toevoegt, vooral als je hem combineert met andere decoraties zoals vazen, boeken, lijsten of kandelaars.

p>

Hoe kies je de perfecte spiegel boven de ladekast?

De spiegel boven de ladekast in de hal, slaapkamer of woonkamer vind je in onze winkel in verschillende stijlen en maten om perfect aan te sluiten bij uw behoeften en esthetische voorkeuren. Vraag je je af hoe je de perfecte kiest?

De esthetiek van de spiegel boven de ladekast speelt een sleutelrol. Het moet harmonieus harmoniëren met de bestaande uitrusting, waardoor een samenhangend, doordacht decor ontstaat. De kleur en het materiaal van de lijst zijn hier belangrijk - delicate houten modellen voegen warmte en natuurlijkheid toe, terwijl metalen of gelakte modellen een modern accent aan het interieur van uw huis kunnen toevoegen.

De grootte van de spiegel is een ander voordeel. belangrijk aspect waar u rekening mee moet houden. Een te grote spiegel boven de ladekast kan de ruimte overweldigen, terwijl een te kleine spiegel zal verdwijnen tegen de achtergrond van ander meubilair. Het ideale model moet evenredig zijn aan de ladekast en de breedte ervan niet overschrijden. Houd ook rekening met de hoogte van de plafonds - in woonhuizen kunnen grotere spiegels er spectaculair uitzien, terwijl in lagere ruimtes kleinere spiegels beter zullen werken.

De vorm van de spiegel is een ander element dat het overwegen waard is. Een rechthoekige, elegante spiegel boven de ladekast is universeel en past in de meeste interieurs. Ronde exemplaren voegen lichtheid toe en verlevendigen het arrangement, terwijl ovale varianten delicatesse kunnen introduceren. De modelkeuze hangt af van persoonlijke voorkeuren en de stijl van het interieur.

Moderne spiegels voor de woonkamer boven de ladekast bieden mogelijk ook SMART-opties, zoals LED-achtergrondverlichting , wat een unieke sfeer in de kamer creëert. Kenmerken die echter speciale aandacht verdienen zijn onder meer de mogelijkheid om films van streamingdiensten weer te geven, naar muziek te luisteren en zelfs documenten of e-mail weer te geven!

Spiegel boven de ladekast - hoe hoog moet je hem ophangen en andere opstellingstips

Er zijn enkele belangrijke regels voor het slim ophangen van een spiegel boven een ladekast om een optimaal effect te bereiken, zowel esthetisch als praktisch. Wij zullen ze met je delen!

Het eerste vraagstuk betreft op welke hoogte de spiegel boven de ladekast moet worden opgehangen. Te hoog ophangen kan het gebruik oncomfortabel maken en de verhoudingen van de kamer verstoren. Normaal gesproken wordt aanbevolen dat de onderrand zich ongeveer 15-20 cm boven de bovenrand van de ladekast bevindt. Deze afstand zorgt voor de juiste balans tussen de spiegel en het meubilair, zonder afbreuk te doen aan hun functionaliteit.

Verlichting is een ander belangrijk element van de spiegelopstelling waarmee u rekening moet houden. Goed gekozen licht benadrukt niet alleen de schoonheid van het glas, maar kan ook de sfeer in de kamer beïnvloeden. Een lamp aan één kant van de spiegel zal een subtiel effect creëren en warmte toevoegen aan het interieur, terwijl een symmetrische plaatsing van wandlampen aan beide kanten een meer dramatisch en formeel effect zal creëren.

Onthoud ten slotte over het decoratieve aspect. Ze kunnen extra gedecoreerd worden door elegante accessoires op de ladekast te plaatsen, zoals vazen met bloemen, boeken, decoratieve dienbladen of kandelaars. Deze kleine elementen verrijken niet alleen het decor, maar zorgen er ook voor dat je een samenhangende en verfijnde compositie kunt creëren.

Bekijk meer