Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Scandinavische spiegels

24
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 24 Met 24 producten

Scandinavische spiegels van Artforma - tijdloze stijl!

Scandinavische spiegels stralen eenvoud en elegantie uit, ze zijn een symbool van noordelijk design, dat al jaren over de hele wereld populair is . Modellen die worden gekenmerkt door strakke lijnen, minimalisme en functionaliteit zijn niet alleen een praktisch uitrustingselement, maar ook een verfijnd decoratief accent dat een hal, kleedkamer, woonkamer of badkamer kan transformeren.

Hun ontwerp weerspiegelt de filosofie van ‘minder is meer’. Eenvoudige maar effectieve lijsten, vaak gemaakt van natuurlijk hout, zoals eiken of grenen, voegen warmte en natuurlijkheid toe. Spiegels in Scandinavische stijl zonder onnodige versieringen van Artforma passen in een verscheidenheid aan interieurs - van modern, via loft tot meer klassiek.

Traditionele rechthoeken, cirkels, ovalen, zeshoeken, onregelmatig golven en zelfs op maat gemaakte modellen - dankzij deze diversiteit kunt u de spiegel aanpassen aan uw individuele behoeften en voorkeuren. Sommige modellen bieden extra functies, zoals planken of hangers, wat een antwoord is op de behoeften van moderne, functionele woonruimtes.

Wat onderscheidt dergelijke spiegels nog meer? De Scandinavische stijl heeft het vermogen om oppervlakken op te helderen en optisch te vergroten - niet alleen dankzij glas, maar ook door lichte vormen en felle kleuren. Als ze vakkundig in kamers worden geplaatst, kunnen ze de illusie van een grotere ruimte creëren en minder verlichte hoeken verlichten, wat vooral waardevol is in kleinere appartementen.

Spiegels in Scandinavische stijl - hoe kies je het perfecte model?

Vraag je je dit af? , hoe kies je de perfecte spiegel? Scandinavische stijlbestaat uit een hele reeks verschillende producten, dus wij helpen je met winkelen!

Let eerst op de maat. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kun je een grote Scandinavische spiegel kiezen om aan de muur te hangen, die het middelpunt van de kamer wordt en de ruimte optisch vergroot, of kleinere - meer discrete modellen, perfect om op te hangen in de hal of badkamer. . Vergeet niet dat grote spiegels een uitstekende bron van natuurlijk licht zijn, omdat ze dit reflecteren en donkere hoeken verlichten.

Natuurlijk is kleur ook belangrijk. Een spiegel in Scandinavische stijl hoeft niet wit te zijn - beige, grijs, natuurlijk hout, ecru, en voor de dapperen zijn pastelroze of lichte pistache ook geweldige opties. De kleuren moeten overeenkomen met de achtergrond, dat wil zeggen de kleur van de muren of tegels, maar ook van de meubels en accessoires.

Scandinavische spiegels met LED-verlichting zijn een functionele en esthetische keuze. Het is niet alleen een kwestie van een extra lichtbron, maar ook een manier om een gezellige sfeer in de kamer te creëren. LED's zijn energiebesparend, waardoor ze een ideale keuze zijn voor de bewuste consument.

SMART-opties zijn een ander aspect dat het overwegen waard is. Scandinavische spiegels van Artforma kunnen worden uitgerust met extra functies, zoals de mogelijkheid om films en series van streamingdiensten weer te geven, naar muziek te luisteren en zelfs te integreren met e-mail. Deze intelligente oplossingen maken niet alleen de dagelijkse activiteiten gemakkelijker, maar voegen ook luxe en comfort toe aan uw huis.

Scandinavische spiegels - hoe rangschik je ze?

Als het om een spiegel voor de hal, Scandinavische stijlzorgt ervoor dat het interieur gasten en leden van het huishouden vanaf de drempel verwelkomt met een gezellig en tegelijkertijd modern accent. Een spiegel die boven een houten console of een tafeltje wordt geplaatst, creëert een praktische plek voor de laatste hand voordat u het huis verlaat. Je kunt er eenvoudige, witte plankjes omheen hangen waarop je kleine potplanten kunt plaatsen.

Als het gaat om de spiegel voor de woonkamer - Scandinavische stijl, zal deze perfect de rauwe vorm benadrukken van de spiegel die je boven de open haard of een lichte bank plaatst. Je kunt met verschillende vormen experimenteren - ronde of ovale modellen kunnen zachtheid en zachtheid aan het arrangement toevoegen, terwijl grote, rechthoekige modellen meer avant-gardistisch zullen zijn.

In de badkamer kan een Scandinavische spiegel niet alleen een functioneel element, maar ook een manier om een gezellige, ontspannen sfeer te creëren. Een spiegel met LED-achtergrondverlichting vergemakkelijkt de dagelijkse verzorgingsrituelen, maar creëert ook een delicaat, ontspannend licht, perfect voor avondontspanning in bad of onder de douche.

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer