Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

LED-spiegels zonder frame

214
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Type kamer - Eetkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Spiegelvorm - Onregelmatige ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - FrameLine ✖
Collectie - Decor ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 45 Met 214 producten

Spiegels zonder lijst

Een spiegel zonder lijstis meer dan alleen een praktisch onderdeel van het interieurontwerp. Het is ook een perfecte decoratie die stijl en elegantie aan de kamer kan toevoegen, en niet alleen op de spiegellijst focust. Moderne modellen die op de markt verkrijgbaar zijn, bieden niet alleen verschillende functies, maar ook verschillende vormen en patronen die bij elke opstellingsstijl passen.

Een frameloze spiegelis vooral handig in kleine ruimtes, waar gebrek aan ruimtegebrek kan een probleem zijn. Door de spiegel op de juiste manier te positioneren, kunt u het effect bereiken dat de ruimte optisch wordt vergroot door licht te reflecteren. Bovendien zijn frameloze spiegelszeer universeel en passen ze bij elke opstellingsstijl, waardoor ze in verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt, zoals een woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal.

Spiegels vergroot niet alleen de ruimte visueel, maar vergroot ook de hoeveelheid licht in de kamer door stralen te reflecteren. Dankzij dit kunnen ze het interieur een lichte en aangename sfeer geven. Bovendien zijn decoratieve spiegels aantrekkelijke decoratieve elementen die de stijl van het arrangement verrijken en het elegante karakter ervan versterken.

Spiegels met klassieke vormen, dat wil zeggen rechthoekige en ronde spiegels zonder lijst.

Spiegels zonder lijst zijn ongetwijfeld een van de elementen van de interieurdecoratie die niet langer een puur utilitaire functie hebben. Moderne modellen van frameloze spiegels zijn momenteel een zeer belangrijk decoratief element van het interieur. Ze bieden vele toepassingsmogelijkheden en passen in vrijwel elke opstelling. In de architectuur zelf vervullen spiegels drie basisfuncties: ze maken het mogelijk om donkere ruimtes te verlichten zonder de noodzaak om een raam of dakraam te installeren, ze vergroten de ruimtes optisch, en ze maken ze ook gezelliger dankzij elegante decoraties die het uiterlijk van de ruimte compleet veranderen. interieur. En hoewel er tal van spiegelvormen op de markt zijn, zijn de meest populaire nog steeds de rechthoekige en ronde.

Rechthoekige spiegels zijn een van de meest gebruikte spiegelsoorten, wat te danken is aan hun eenvoudige maar toch universeel ontwerp. gekenmerkt door een loodrechte vorm. Door hun veelzijdigheid passen ze perfect in verschillende soorten interieurs, ongeacht de stijl - van klassiek tot modern. Rechthoekigeframeloze spiegelszijn verkrijgbaar in vele maten, waardoor ze aan verschillende kamers kunnen worden aangepast. De grootste modellen, die de hele muur beslaan, vergroten optisch de ruimte en voegen er karakter aan toe, terwijl kleinere modellen uitstekend tot hun recht komen in kleine nisjes of op meubels en zowel een decoratieve als een praktische functie vervullen. Bovendien besteden ontwerpers, die zich niet concentreren opde spiegellijst, vaak meer aandacht aan het geven van een uitzonderlijk decoratief karakter aan klassieke spiegeltypes.

Ronde spiegels zijn een andere elegante en stijlvolle decoratieve toevoeging die introduceert het interieur een zacht en gezellig accent. Hun ronde vorm steekt af tegen de eenvoudige lijnen van meubels en accessoires, waardoor de kamer een stijlvol karakter krijgt. Ronde spiegels zijn zeer veelzijdig en passen in verschillende soorten interieurs - van traditioneel tot modern. Dankzij hun bijzondere vorm zijn ze perfect voor wie een origineel en uniek accent aan zijn interieur wil toevoegen.

Ronde frameloze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je om het model te kiezen dat perfect past in een specifiek interieur. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren: van traditioneel zilver tot meer originele tinten zoals goud of koper. De keuze van de spiegelkleur kan worden afgestemd op de kleur van de hele kamer of kies een contrasterende kleur die de aandacht trekt.

Slimme spiegels: is het de moeite waard om ze in huis te hebben? >

Als je echter van moderniteit houdt en waarde hecht aan een spiegel zonder lijst, dan zijn slimme spiegels iets voor jou. Dit is een geweldige oplossing die functionaliteit combineert met slimme huistechnologie. Hierdoor kunt u vele praktische functies gebruiken die uw dagelijks leven gemakkelijker maken. Een van de belangrijkste voordelen van slimme spiegels is de mogelijkheid om gebruik te maken van populaire streamingdiensten zoals Netflix, Spotify of Tidal. Nu je een bad neemt of je klaarmaakt om naar je werk te gaan, kun je dankzij een slimme spiegel genieten van je favoriete muziek of interessante films en series kijken.

Slimme spiegelsbieden veel extra functies, zoals de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen of een ingebouwd verwarmingssysteem dat voorkomt dat het glas verdampt. Met behulp van deze technologie verlicht je eenvoudig zowel de badkamer als andere ruimtes. Zo'nframeloze spiegelzal perfect werken in elke opstelling, niet alleen in de moderne. Dit soort spiegels zijn praktisch, maar ook esthetisch, en door hun moderne design en elegante afwerking passen ze in moderne en minimalistische interieurs, ongeacht het doel en de inrichting van de kamer zelf. 's Avonds zullen deze spiegels echter met succes de juiste sfeer creëren, afhankelijk van de lichtkleur die je kiest.

Omdat het niet de moeite waard is om je alleen op het spiegelframe te concentreren > bij het kiezen van het juiste model is het goed om ook op technische aspecten te letten, zoals voeding en aansluiting. Spiegels met gelijkstroomvoeding vereisen voldoende stroombronnen en ruimte voor kabels. Bij spiegels op batterijen moet u letten op het batterijvermogen. De installatie vereist ook aandacht: deze moet worden aangepast aan de dikte en de afstand van de spiegel tot de muur. De kleur en de kleur van het licht dat door de spiegel wordt uitgestraald, zijn ook belangrijk voor de gebruiker, vooral in de eetkamer.

Spiegel zonder lijst - de beste vind je op Artforma

Artforma is een online winkel die exclusieve en decoratieve spiegels met LED-achtergrondverlichting aanbiedt, perfect voor de eetkamer. Ons aanbod omvat spiegels in verschillende maten en vormen, die zeker bij uw interieur passen en er karakter en gezelligheid aan toevoegen. Al onze modellen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en worden gekenmerkt door een hoge functionaliteit. Met een handige tuimelschakelaar kunt u de lampen eenvoudig aan- en uitschakelen, wat de bruikbaarheid nog verder vergroot. Als u op zoek bent naar moderne oplossingen, zullen onze spiegels aan al uw verwachtingen voldoen.

Spiegels naar vorm

Spiegels naar type

Spiegels naar kamer

Bekijk onze recensies op  

Bekijk meer