Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Kleine spiegels LED

49
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Gekleurde ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

  • 1
Weergegeven 45 Met 49 producten

Kleine spiegels

Droomt u ervan een functioneel en comfortabel interieur in te richten? Kleine spiegels zijn een uitstekende optie voor degenen die, ondanks de kleine ruimte, hun woonkamer, gang of badkamer praktisch moeten inrichten. Kleine spiegels aan de muur zullen goed werken in zowel een eenkamerappartement voor een persoon als een ruim appartement in een woonhuis. Een kleine spiegel doet het goed in een tienerkamer en in de slaapkamer als je efficiënt avondverzorgingsbehandelingen wilt uitvoeren.

Kleine spiegels met LED-verlichting zijn een ideale oplossing voor een kleine badkamer met een ongebruikelijke vorm, waar geen ruimte is voor een extra lichtbron. Kleine hangende spiegels kunnen zelfs op een smalle muur worden geplaatst, in de buurt van de wastafel of de badkamerkast. Een kleine spiegel vergroot de kamer optisch, verlicht deze en zorgt er tegelijkertijd voor dat je gemakkelijk je make-up kunt aanbrengen.

Kleine spiegels voor aan de muur - comfort in uw huis

Zelfs als u denkt dat er geen plaats is voor een comfortabele spiegel in uw appartement - kleine LED-spiegels zullen u plezier bezorgen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten . Kleine spiegels passen op een smalle muur in de hal, je kunt ze combineren met een kleerhanger of een plank voor de meest noodzakelijke spullen.

Kleine badkamerspiegels< /u> kan worden gebruikt in uw arrangementen, waarbij het belangrijkste decoratieve motief massieve meubels of kleurrijk behang aan de muur is. Ze zullen er interessant uitzien in combinatie met rijkelijk versierde wandtegels of glamoureuze accessoires.

LED-spiegels - kleine details die het verschil maken

Om een succesvolle inrichting van een appartement in een flatgebouw te creëren of een kleine badkamer in een eengezinswoning heb je een nette en goed geselecteerde spiegel nodig. Een spiegel met kleine afmetingen past in een kamer met veel accessoires in verschillende vormen en texturen. Het zal aantrekkelijk zijn voor leden van het huishouden die souvenirs meenemen van hun frequente buitenlandse vakanties en deze vervolgens aan de muren in de woonkamer hangen. De kleine spiegel past zelfs in een zeer smalle hal of gang waar je een ruime inbouwkast kunt plaatsen.

Een moderne kleine LED-spiegel is een van de vele interessante voorstellen van de Artforma winkel. In ons aanbod vind je modellen in verschillende soorten en maten, zodat je altijd spiegels vindt die perfect bij jouw interieur passen. Je kunt kiezen voor een spiegel in klassieke vorm of voor een uitvoering met LED-achtergrondverlichting, weerstation, klok of Bluetooth-speaker. Als aanvulling kunt u een handig plankje voor cosmetica plaatsen waarop u uw gezichtscrème of parfum kunt plaatsen.

Bekijk meer