Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Kappersspiegels LED

18
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Weergegeven 18 Met 18 producten

Kappersspiegels - wat zijn hun kenmerken?

Kappersspiegels zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een professionele salon. Ze combineren functionaliteit, modieus design en comfort - zowel voor de klant als voor de kapper.

Hun karakteristieke kenmerk is hun grote formaat. Hierdoor kan de kapper het werk nauwkeurig uitvoeren en kunt u elke fase van de uiterlijkverandering observeren. De grootte van de spiegel heeft ook invloed op de optische vergroting van de ruimte, wat vooral belangrijk is in kleinere ruimtes.

Hoogwaardige kappersspiegels voor aan de muur garanderen een heldere en realistische reflectie van kleuren, essentieel voor nauwkeurige kleurselectie. kleurstoffen en het creëren van verfijnde haaropsteekkapsels. Een kapsalon is ook een plek waar de spiegel wordt blootgesteld aan verschillende stoffen, zoals vernissen, verven en andere stylingproducten. Daarom zijn kappersspiegels vaak gemaakt van vuilafstotende en gemakkelijk schoon te maken materialen.

Spiegels voor een kapsalon

u> van Artforma valt bovendien op door zijn unieke design. Van minimalistische, moderne modellen tot meer traditionele modellen met decoratieve lijsten. Deze vormen kunnen een belangrijk decoratief element van het interieur zijn en de algehele sfeer en stijl beïnvloeden. Hierdoor krijgt de kapsalon een uniek karakter, waardoor klanten niet alleen worden aangetrokken met diensten van hoge kwaliteit, maar ook met een uniek ontwerp.

Hoe kiest u professionele kappersspiegels?

De Het eerste en belangrijkste aspect is de kwaliteit van het glas. Een kappersspiegel moet een zuivere, heldere en realistische kleurweergave bieden, wat nodig is voor nauwkeurige kleurafstemming. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het beeld niet wordt vervormd, wat cruciaal is voor professionele kappers die de effecten van hun werk bij elk licht moeten beoordelen.

De grootte van de spiegel is een andere belangrijke factor. In een professionele salon moeten ze groot genoeg zijn zodat klanten hun hele figuur en kapsel vanuit verschillende perspectieven kunnen zien. Daarom kun je het beste grote kappersspiegels kiezen, met een stevig frame en breed genoeg.

Functionaliteit is ook een belangrijk element. Veel professionele modellen zijn uitgerust met extra functies, zoals productschappen of gereedschapshouders. kappersspiegels met verlichting zullen een onvervangbare optie zijn omdat ze gelijkmatig en natuurlijk licht bieden, wat nodig is voor het werk.

Design is het laatste, maar niet het minst belangrijke aspect. Professionele kappersspiegels kunnen een decoratief element worden en de algehele sfeer en stijl van de kamer waarin ze zich bevinden beïnvloeden. Afhankelijk van het concept van de plaats, kunt u modellen in verschillende stijlen kiezen: modern, klassiek, glamoureus, rustiek, minimalistisch. Het is belangrijk dat de spiegel past in de esthetiek van de woonkamer en het karakter ervan benadrukt. Zorg er wel voor dat het aansluit bij het design van de fauteuil, planken en andere accessoires.

Welke spiegels voor een kapsalon kun je bij Artforma kopen?

Bij Artforma vind je een breed scala aan professionele kappersspiegels die opvallen door een modern design en geavanceerde technologische functies. Ons aanbod omvat modellen uit verschillende lijnen die zijn afgestemd op verschillende stijlen en behoeften.

PremiumLine-spiegels zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar nauwkeurige gezichtsverlichting en een hoge helderheid van de spiegel. Ze hebben stevige frames die verkrijgbaar zijn in vele kleuren, wat muurreflecties vermijdt en de ruimte waardigheid geeft.

AmbientLine is een collectie met gladde, frameloze modellen die lichtheid in de kamer brengen. Ze kenmerken zich door decorativiteit en fraaie LED-verlichting, wat een unieke sfeer creëert.

Daarnaast bieden we bij Artforma spiegels aan met SMART-opties zoals luidsprekers, weerstations, tijdweergaven en zelfs de mogelijkheid om te controleren e-mails en gebruik streamingdiensten. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar maakt de dagelijkse activiteiten ook veel eenvoudiger. Waarom is het de moeite waard om zo'n spiegel te kiezen? Een kapsalon kan zijn klanten niet alleen ontspanning in een fauteuil bieden, maar ook entertainment, bijvoorbeeld de mogelijkheid om films of tv-series te vertonen!

Het is vermeldenswaard dat elke Artforma-spiegel individueel met de hand wordt gemaakt klantbestelling, waardoor u het product kunt aanpassen aan uw eigen behoeften en voorkeuren. Hierdoor kunt u het model kiezen dat het beste past bij de stijl en het karakter van uw kapsalon.

Bekijk meer