Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Grote spiegels LED

77
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Type kamer - Hal ✖
Type kamer - Woonkamer ✖
Spiegelvorm - Rond ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Spiegelvorm - Afgerond ✖
Spiegelvorm - Ovaal ✖
Collectie - AmbientLine ✖
Collectie - PremiumLine ✖
Collectie - Gekleurde ✖
Collectie - Spiegels Hang ✖
LED-verlichting - Verlichting rond de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de boven- en onderkant van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de zijkanten van de spiegel ✖
LED-verlichting - Verlichting aan de bovenkant van de spiegel ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

  • 1
Weergegeven 45 Met 77 producten

Grote spiegels

Grote spiegels voor de badkamer of hal vormen een unieke productcategorie waarmee u het uiterlijk van elke kamer radicaal kunt veranderen interieur. Grote wandspiegels voor de woonkamer zullen met succes een klassiek schilderij boven de bank vervangen, helpen de kamer visueel te vergroten en de ruimte te verlichten zonder een extra lichtbron. Een zeer grote wandspiegel kan het belangrijkste decoratieve motief worden van de kamer waar u graag ontspant of tijd doorbrengt met vrienden.

Een grote spiegel aan de hoofdmuur in de hal of badkamer geeft het interieur extra diepte en de verhoudingen blijven gelijk. Dit is een recept voor het decoreren van een ongewone kamer met schuine plafonds of een hoog plafond, omdat je met een spiegel in een decoratief frame een gezellige hoek kunt ontwerpen voor werk en ontspanning. Grote spiegels met verlichting vullen de plafondverlichting aan en zorgen voor discreet licht aan de zijmuur, perfect voor 's avonds of om een film te kijken.

Grote spiegels voor de badkamer - comfort voor dagelijks gebruik

Grote LED-wandspiegels zijn een voorstel voor mensen die waarde hechten aan moderne en functionele oplossingen in hun huis . Grote spiegels in de woonkamer of hal kunnen het enige element van de inrichting van de kamer zijn - dan is het de moeite waard om een zeer decoratief frame te gebruiken dat past bij de andere elementen van de apparatuur.

Grote rechthoekige wandspiegels passen zelfs in een kleine badkamer, hangen ze tegenover de ingang en vergroten zo de kamer optisch. Grote badkamerspiegels met verlichting zijn handig tijdens het ochtendtoilet en wanneer u nauwkeurige make-up wilt aanbrengen. Een zeer grote wandspiegel zal er elegant uitzien in zowel een kamer in retrostijl als een woonkamer met glamoureuze accessoires.

Moderne grote spiegels voor de slaapkamer< / u> - chic en elegantie

De Artforma-winkel biedt moderne grote spiegels voor de badkamer of slaapkamer, waarmee u optimaal kunt profiteren van de voordelen van uw huis. Dit zijn voornamelijk grote badkamerspiegels met verlichting die je kunt aanvullen met een extra aanraaksensor, weerstation of klok. Wij kunnen voor u een Bluetooth speaker in de spiegel installeren, waarmee u tijdens uw avondbad naar uw favoriete muziek kunt luisteren of tijdens uw ochtenddouche energieke ritmes kunt aanzetten. Grote spiegels met verlichting zijn verkrijgbaar met verschillende lichtintensiteiten en in diverse vormen, zodat je het type spiegel perfect kunt afstemmen op een bepaald interieur. Dankzij moderne spiegels van Artforma kunt u het model zo aanpassen dat uw appartement aan alle behoeften van de leden van het huishouden voldoet.

Bekijk meer