Promotie -10% met code 10promo
hello@artforma.com
Schrijf ons een e-mail
Chatten via Messenger
Chatten via WhatsApp

Glamour spiegels

15
Filtreren
Type kamer - Clara ✖
Spiegelvorm - Rechthoekig ✖
Collectie - Decor ✖
Spiegel oriëntatie - Horizontaal ✖
Spiegel oriëntatie - Verticaal ✖

Weergegeven 15 Met 15 producten

Glamorspiegels - elegantie en luxe op zijn best

Glamorspiegels zijn de essentie van elegantie en luxe. Ze brengen een stukje pracht en verfijning in het interieur. Hun onderscheidende kenmerk zijn de rijkelijk versierde monturen die in het oog springen, vaak afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals goud, zilver en soms zelfs kristallen. Decoraties kunnen subtiel of expressief zijn, van delicate gegraveerde patronen tot weelderige, barokke ornamenten.

Glamourspiegels van Artforma kunnen verschillende vormen en maten aannemen, van kleine, decoratieve, perfect om op te hangen in kleine ruimtes, tot grote, full-size modellen die ruime woon- of slaapkamers kunnen domineren. Deze grotere decoratieve glamourspiegels zien er niet alleen prachtig uit, maar vergroten ook optisch de ruimte, waardoor de kamers helder en groot lijken.

Een ander voordeel is de veelzijdigheid. Een prachtige glamourspiegel kan met succes in verschillende interieurstijlen worden geplaatst: klassiek, luxe, maar ook loft of art deco. Daarnaast kunnen glamourspiegels ook een praktische functie hebben. In de slaapkamer of kleedkamer kunt u met de modellen op ware grootte comfortabel uw haar of make-up voorbereiden en zorgen voor uitstekende verlichting. Op hun beurt zullen glamour-badkamerspiegels het scheren, verzorgen en het dagelijkse toiletbezoek gemakkelijker maken.

Hoe kies je de perfecte glamourspiegel voor de hal, badkamer of woonkamer?

Esthetiek is een belangrijk aspect waar je op moet letten. In ruimtes die in een klassieke stijl zijn ingericht, zullen glamourwandspiegels met rijkelijk versierde lijsten perfect zijn, terwijl het in modernere interieurs beter is om modellen te kiezen met eenvoudigere afwerkingen, bijvoorbeeld met een metalen motief.

De grootte is net zo belangrijk. Een grote glamoureuze wandspiegel kan een dominante toevoeging worden, waardoor de ruimte optisch wordt vergroot en er licht aan wordt toegevoegd. Het is belangrijk dat de grootte ervan in verhouding staat tot de rest van het meubilair en de ruimte in de kamer. Als een glamourwandspiegel boven een ladekast moet worden gehangen, mag de breedte ervan niet groter zijn dan de frames van het meubilair.

De vorm van de spiegel is een ander element waarmee rekening moet worden gehouden. Van klassieke rechthoeken, via elegante ovalen tot moderne, onregelmatige vormen: elk van hen kan een andere esthetische ervaring met zich meebrengen. De vorm moet harmoniëren met zowel het frame als het algemene karakter van het interieur. Ronde glamourspiegels geven de opstelling lichtheid en elegantie, terwijl rechthoekige of vierkante spiegels traditioneler en formeler zijn.

Het laatste maar daarom niet minder belangrijke aspect zijn SMART-opties, die de functionaliteit u>glamourspiegels. Modern meubilair kan worden voorzien van extra opties, zoals LED-achtergrondverlichting, bewegingssensoren of zelfs geïntegreerde touchscreens. Op uw Artform-model kunt u door uw e-mail bladeren, films of tv-series bekijken en zelfs het weer bekijken!

Spiegels in glamourstijl - hoe plaats u ze?

Waar en hoe je decoratieve glamourspiegels ophangt, is uiterst belangrijk. Geplaatst op de muur van de hal tegenover de toegangsdeur, creëert het de indruk van ruimtelijkheid. Het is de moeite waard om er een elegante console in een bijpassende kleur onder te plaatsen en elegante verlichting toe te voegen.

Decoratieve spiegels voor een glamoureuze woonkamer kunnen boven de open haard of in het centrale punt van de muur worden gehangen, waardoor de ruimte extra diepte krijgt. Het model dat boven de kaptafel in de slaapkamer wordt geplaatst, is niet alleen een praktische toevoeging, maar creëert ook een intieme, luxueuze ruimte.

Als het om glamour badkamerspiegels gaat, zorg voor de tegels die de achtergrond zullen vormen - een geweldige optie voor het imiteren van marmer of architectonisch beton is een optie. Aan beide zijden van het frame kunt u elegante wandlampen met glazen decoraties ophangen.

Het versieren van de ruimte rond de spiegel is een ander belangrijk aspect van het arrangement. Elegante accessoires, zoals stijlvolle kandelaars, vazen met bloemen of elegante beeldjes, kunnen de uitstraling verder verrijken en een goed doordachte en samenhangende compositie creëren. Het is echter belangrijk om het niet te overdrijven met de hoeveelheid decoratie - hangspiegel met glamour is op zichzelf een voldoende expressief element.

Bekijk meer